Jdi na obsah Jdi na menu
 


Svět blogu

4.jpg

Tak, podnět k napsání tohoto článku pochází od My-náctileté. Nápad napsat o světě blogu a o lidech, co zde jsou, mě zaujal. Už jsem na tohle téma psala ve spojitosti s konkrétními věcmi, nejčastěji kopírování a autorská prává, ale nikdy jsem to nezkusila pojmout víc obecně, zkusím to tedy teď.
Blogy... deníčky. Alespoň to byl dle mého názoru původní záměr. Jenže se to jaksi zvrtlo a dnes na svoje blogísky ty většinou dvanáctileté slečny dávají jen samé zkopírované obrázky.
Nicméně, před pár lety to nebyly celebrity, co ty děti cpaly na blogy, ale didlinky a mee to you a pimboli. Nevím, jestli do této kategorie patří ještě něco, ale bylo to na spoustě blogů. Já osobně jsem tohoto příznivec nikdy nebyla. Takže mě to vytáčelo asi tak, jako v dnešní době většinu autorských blogů vytáčí, že je blog.cz zaflákanej zkopírovanýma informacema o celebritách a jejich photoshootama.
Jak jsem řekla, didl a spol jsem nikdy ráda neměla. Nikdy se mi ty postavičky nelíbily. Takže když jsem s blogováním začínala, měla jsem, jako hodně ostatních ldií, blog zaměřený na fantasy. Jenže problém byl zase v tom, že většina článků byla zkopírovaná.
Nicméně, vrhněme se trochu více na odnož blogerů, kteří kopírují a jejichž blog má většinou růžový design. Ne, že by na barvě designu záleželo... *chechtá se jak blbá* V dnešní době mají tito blogeři, či většinou spíše bloggerky, na blogu pseudohvězdičky jako Miley Cyrus. A tak se tak táží: "Co jim to vlastně dá, když tam budou mít tolik shootů tý "slečinky," kterou tak nemám ráda? Přinese jim to něco?"
Ne, nepřinese jim to nic. Jenom to pak budou za pár let mazat, nebo rušit blog, až dospějí a pochopí, že dávat si na blog takový věci je naprostá zhovadilost. Vždyť, vždycky se na takové věci mohou podívat na oficiálních stránkách, nač to tedy dávat ještě na blog. Prosim vás, pokud tohle někdo chápe, napište mi vysvětlení, protože to nechápu. A odpověď, že se jim to prostě líbí, neberu, protože líbit se jim to může i na těch ofic. stránkách, nebo v jejich počítači v příslušné složce obrázků.
Svět blogu je pestrý, ovšem ty kvalitní věci je mnohdy nemožné najít, protože jsou zaházené tunou zkopírovaných kusovek, pixelek a výše zmíněných celebrit. Trochu kvalitní blogy vyzdvihnul Autorský klub, ale pak tu jsou blogy, které sice jsou hodně kvalitní, ale v AK nejsou. Jsou kvalitní blogy, které by stálo za to zviditelnit, ale do AK nepasují. Z nějákých důvodů.
Nejsem si jistá, jestli by tam zapadl, nebudu se to snažit posoudit, ale příkladem kvalitního blogu, který v AK není, je blog mojí spolužačky ze základky - http://fea.blog.cz Dlouho nebyl aktualizovaný, ale už zase je. Její články čtu moc ráda. Pokud chcete kvalitní blog, určitě tam zaskočte. :)
 
Tak se tak táži, zdali rozebírat také kolonku "návštěvnost..." A víte co? Ano, budu ji také rozebírat. Jsou lidé, kteří mají návštěvnost jen jako orientační, aby třeba věděli, jestli zrovna na jejich blogu vůbec někdo je, nebo tak. To je i můj případ. Nelpím na návštěvnosti, ale občas je pěkné vědět, že mám na blogu součastně třeba 20 lidí. Je to takový příjemný pocit. Ovšem nic by se nestalo ani kdyby tam byl jenom jeden člověk.
A pak tu jsou lidi, kteří svůj blog píší jenom kvůli tomu, aby měli velkou návštěvku. Takové lidi nemám ráda. blog není o návštěvnosti, ale o tom, jestli to člověka baví a pokud už se pisatel chce zaměřit na to, jestli mu na blog někdo chodí, měl by se zaměřit na kvalitní komentáře, ne na hloupý číslo na počítadle. To číslo vám nic neřekne, zato komentáře ano.
Ještě něco, lidé, kterým jde jenom o návštěvnost, si ji většinou zařizují psaním otravných reklam. Nevím o blogu, kde by nikdy nebyla napsaná ani jedna reklama. I zde, na mém blogu, to lítá docela často ty reklamy. A to jsem výslovně napsala, že nikomu nehlasuju a ani nic podobného, takže si je můžou s prominutím nacpat do míst, kde ani slunce nesvítí, tedy do prdele.
Nicméně, i takoví lidé by měli utrum, kdyby jim na to ti, kterým to píšou, neklikali. Já osobně na reklamy neklikám, i když, občas ten pověstný pohár trpělivosti přeteče a já kliknu, jenom, abych tomu člověku nadala těma nejsprostšíma nadávkama, jaké znám. Myslím, že ten nápis, co mám na blogu, který říká, abyste nepsali reklamy, je dost veliký.
 
A vážení, k tomuto tématu je to ode mne prozatím vše, ale průběžně se k tomu stejně pořád vracím ve spojitosti s jinými tématy. Takže to není naposledy, co mluvím o světě blogu, to rozhodně ne. Takže milujte se a množte se, perte se a žerte se a lovu zdar!
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Giant discounts, after your website up and running at a low quotation!

(Bryanbap, 7. 4. 2024 16:45)

Hello! Crazy discounts, hurry up!
We are Drop Dead Studio and our goal is to help companies achieve impressive sales results through automated marketing.
I. <b>We sell fresh databases for GSA Search Engine Ranker.</b>
• The databases are updated monthly through 24/7 parsing and by connecting purchased databases from other sources.
• You have the option to purchase a one-time fresh database or pay for a lifetime subscription for updates.
<i><b>ATTENTION!</b></i> 40% discount only until 04/10/2024!
When applying, please indicate the promotional code <i><b>DD40%</b></i> in telegram: <i><b>@DropDeadStudio</b>!</i>

II. <b>We sell fresh databases for XRumer 19.0.18 — 23.0.3 StrongAI.</b>
• The databases are also updated monthly through 24/7 parsing and by connecting purchased databases from other sources.
• You have the option to purchase a one-time fresh database or subscribe for lifetime updates.
<i><b>ATTENTION!</b></i> 40% discount only until 04/10/2024!
When applying, please indicate the promotional code <i><b>DD40%</b></i> in telegram: <i><b>@DropDeadStudio</b></i>!

III. <b>We sell our own premium databases for XRumer 19.0.18 — 23.0.3 StrongAI.</b>
• The databases are updated monthly and compiled by us through selection of all databases + including fresh ones specifically for active links, or in the case of contact forms, those links where your advertisement will be sent to the website owner.
<i><b>ATTENTION!</b></i> 40% discount only until 04/10/2024!
When applying, please indicate the promotional code <i><b>DD40%</b></i> in telegram: <i><b>@DropDeadStudio</b></i>!

IV. <b>We are selling the remaining activation keys for GSA Search Engine Ranker.</b>
• The activation keys are still available with us from the closed department that used this software, as we have fully transitioned to XRumer.
<i><b>ATTENTION!</b></i> 2 keys left for sale activation key for GSA Search Engine Ranker with a 50% discount! Write to us in telegram: <i><b>@DropDeadStudio</b></i>!

V. <b>We can also help you choose and configure servers and virtual machines.</b>
• We have 7 XRumer licenses running simultaneously 24/7, and we can also assist with setting up XRumer and Xevil.

Discover the Ultimate Resource to Crypto Trading Platforms!

(DarrickUnima, 16. 3. 2024 15:54)

Hey everyone! I've just stumbled upon an incredible resource that's all about cryptocurrency exchanges. If you're keen on exploring different cryptocurrency exchanges, this might be the ideal place for you!

The site (https://cryptoairdrops.ru/) offers in-depth analysis of various cryptocurrency platforms, including the ins and outs of their trading platforms, security protocols, supported coins, and overall reliability. Whether you're a novice just starting out or an experienced trader, there's something for everyone.

What I found particularly helpful was their side-by-side comparisons, which made it super easy to assess different exchanges and find the one that best fits my needs. They also cover the latest news in the crypto world, which keeps you informed on all the critical changes.

If you're looking into diversifying your portfolio, I highly recommend checking this site out. It's packed with valuable information that can help you make informed decisions in the dynamic world of cryptocurrency.

Let's explore it together and exchange tips! Would love to hear your thoughts and experiences with different exchanges as well.