Jdi na obsah Jdi na menu
 


Řetězáky

9.jpg

Narazila jsem na svůj starý blog na sblog.cz, který tam vysí jen proto, že tam mám nakodovaný designy, jako css a html a nechci o to přijít. Nicméně, našla jsem na něm své názory týkající se všeho možného.
Jeden z nich byl o řetězácích a pixelkách. Již jsem myslím něco takového psala i sem, ale napadlo mě, že se podívám do hloubky na ty řetězáky. Mimochodem, ten názor na tom sblogu, co sem tam kdysi napsala, jsem znovu nečetla.
Ale konec keců o všech mejch stránkách a kdesi cosi, pojďme se podívat na ty řetězáky.
Tedy, co to vlastně je? Je to snůška potroublých otázek.
Například:
  • Jak se máš?
  • Kolik je hodin?
  • Co posloucháš za hudbu?
  • Baví tě tento řetězák?
  • Jaká je tvoje oblíbená skupina?
A podobné zhovadilosti. Nemyslím si, že je to k něčemu dobré. Jen to zabírá místo a ničemu to nepřispěje. Například, narazila jsem v minulosti na jeden blog, který byl shodou okolností právě na sblog.cz, kde byla a stále je, pokud je mi známo, strašná spousta řetězáků.
Bylo jich určitě přes sto a byly dělané nárazově, takže vždy třicet řetězáků, než jsem se proklikala k nějákým smysluplným článkům. Autorka toho blogu totiž uměla psát velice dobře. Její články byly čtivé, jediná potíř byla v tom, že jen málo článků bylo psaných její rukou a nebyl to deníček. Což mě trochu mrzí, protože jsem si ráda četla její názory.
Ale to trochu odbočuju. Prostě, by mě zajímalo, jestli by mi mohl někdo vysvětlit, k čemu jsou vlastně ty řetězáky dobrý. Já to totiž nepochopila. Nevidím na nich nid dobrýho... Podle mě jsou naprostou zbytečností.
 
A pak je tu ještě jedna věc, a to jsou takzvané komentářové řetězáky. Že nemáte páru, vo čem to tady žvaním? Tak mi dovolte, abych vám připoměla všechny ty komentáře, co začínají slovy: "Tohle nepřestávej, nebo se stane něco strašného, jsem..." A končí slovy: "Pošli toto tolika a tolika lidem do té a té doby..." Tyto věci mě dokáží opravdu vytočit.
 
Ale co by mě zajímalo, je váš názor. Jak na řetězáky dávané do článků, tak na ty, co se oběvují v komentářích. Já svůj názor napsala a teď chci vědět, jestli se mnou souhlasíte, nebo jestli máte úplně jiný názor, nebo jestli se mnou souhlasíte částečně. :)
 
Edit 31. 5. 2010: Nebo jestli mi rovnou dáte přes držku. xD (Za to, že jsem si troufla urazit takový "skvost")
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář