Jdi na obsah Jdi na menu
 


Facebook vs Blog.cz

2.jpg

Určitě jste zaregistrovali na blog.cz tento článek. Já ano a říkám, že je to hovadina. Blog.cz je dobrá, celkem kvalitní služba, ale co je moc, to je příliš. Nemám facebook ráda a jediný, kvůli čemu tam chodím, tak si zahrát hry. To je jediný, co mě tam baví.
Takže, pokud by se na blog.cz objevilo to tlačítko "like," tak zdrhám definitivně k jiné službě. Buď na estranky, nebo na blogspot.com.
Facebook je svinstvo a byla doba, sice jenom pár měsíců, takže naštěstí ne niják moc dlouho, kdy jsem na něm byla opravdu závislá. Naštěstí už jsem vyléčená.
A jestli by na blogu bylo to tlačítko like, tak bych se opravdu musela jít zahrabat, protože tady píšu nejapné poznámky na adresy našich profesorů a někteří z nich na facebooku sídlí, takže kdyby tu to tlačítko bylo, tak fakt tento blog ruším a stěhuju se jinam. I když v opačném pořadí.
Ale realita je taková, že byť o tomto blogu ví spolužáci, neboť adresu jsem na spolužáky vyvěsila, neví o něm profesoři a ti se o něm dozvědět nesmí. Protože to bych si pak schytala minimálně ředitelskou důtku. Znám se a vím, co tady píšu.
Takže, blog.cz, zkuste to sem dát jako na pevno, že by to bylo povinně a ne volitelně a zaškrtím vás. FAkt, že jo. Nejsem zvědavá na to, abych se kvůli světové posedlosti FB dostala do problémů ve škole! Jasný?
A věřím, že nebudu jediná, komu by se tohle nelíbilo. Takže zaveďte to a já se loučím.

A opět připomínám NK, kam máte psát všechno, co se netýká článků. A pokud se jedná o reklamy, nepište je vůbec, stejnak je budu ignorovat. Vyjímky jsou pozvánky do grafických soutěží, to sem klidně pište, protože ty já ráda. Ale ten zbytek si odpusťte.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář