Jdi na obsah Jdi na menu
 


6. 5. 2011

1e12bc60b5_33211066_o2.jpg   Ahoj, zase jsem dlouho nic nepsala. Ale snad se to konečně zlepší. Byla jsem závislá na jednom seriálu (Queer as Folk) a pak taky na povídkách od Amatéra. Holt závislák se nezapře.
   Ve škole dnes bylo poslední zvonění maturantů, takže úžasný... Čtyry hodiny na přímým slunku... A ještě nás zlili vodou. A navíc to ani nebyla moc velká zábava. Ale ten hluk byl moc velkej dokonce i na mě... A to znamená, že jsem si nemohla číst, i když jsem měla vytisknutou povídku... A to je asi tak to hlavní, co mi vadilo.
   Potom jsme měli mít češtinu, ale místo toho jsme seděli i s Kirchnerkou v parku a kecali. Nebylo to špatné. :D Stěžovat si rozhodně nemůžu.
   No, potom teda nás v jednu pustila. Sem se sebrala a šla na zastávku a jela do města. Tam jsem si nejdřív dala něco k obědu a seděla a četla asi hoďku a půl. Potom jsem se zvedla a šla do knihy a do Vágnera. V knize jsem neuspěla, ve vágnerovi moc taky ne, ale tak koupila jsem si aspoň dvě karabinky.
   A následně jsem šla do knihy Dobrovskýho. Předtím to byl Barvič. No, a tam jsem místo dolů šla nahoru a co tam na mě nevybafne? No přeci obrovské oddělení fantasy literatury. Tolik jí není ani v Barvičovi! :D A i mangy tam byl větší výběr. Jo, jen tak mimochodem, mohl by mi někdo říct, jestli je Deník pána démonů aspoň shounen-ai? Já to titiž něják nezjistila... A docela by mne to zajímalo. Jako jestli to má cenu kupovat, nebo ne, protože mangu kupuju téměř výhradně jenom shounen-ai, nebo yaoi. Vyjímkou je Balzamovač a pár dalších, které jsou náhodně vybrané a závisí to na tom, jestli tam jsou hezcí chlapci. :D 
   No, a pak jsem si koupila knihu. Štěstí ve stínech se to jmenuje. A asi půl hodiny jsem to převracela v ruce, než jsem zjistila, že to opravdu první díl je. :D No jo no, to jsem celá já.
   Ale tak, koupila jsem to a vypadá to dobře. Následně jsem pak měla sraz s Blankou. Šly jsme si sednout do kavárny a pak jsme místo chození po městě šly k nám. Blanch chtěla vidět kočky, tak jsem si řekla, že proč ne. Samozřejmě, máma byla v tom stejným autobuse, co my. :D Holt se nám takhle poštěstilo. :D 
   Chvíli po půl sedmé jsem Blanch doprovodila na zastávku a pak jsem se vrátila dom. Dala jsem si večeři a pak jsem se zahloubala do povídky "Malý poklad" od Amatéra. A nemůžu si to vynachválit. Ještě jí musím napsat komentář, ale to se zmákne rychle. Hned, jak dopíšu tento článek.
   A potom, potom si otevřu buď film, nebo povídku a budu buď sledovat, nebo psát. Uvidíme ještě, jak se rozhodnu. Ale byla bych radši pro to psaní, i když se něják nemůžu dočkat, až si pustím ten film. Je to vlastně předělávka filmu Přestřelka u O.K. Corralu, který jsem viděla před pár dny. Je to o Docu Hollidayi a Wyattu Earpovi, prostě western. A moc dobrej. A založenej na skutečný události.  A právě ten film, o kterým tady mluvím, je předělávka toho, který jsem udala název. A já jsem zvědavá, jak to předělali. Protože to dělal stejnej rejža, ale chtěl jiný lidi. :D

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

--

(Vivienne, 6. 5. 2011 21:45)

zajímavé