Jdi na obsah Jdi na menu
 


23. 11. 2010

23. 11. 2010

11.jpgAhoj, dnešek byl na zabití. Začali jsme ZSV, to by ještě ušlo. Poslední dobou mě to začíná bavit. Hlavně to je asi proto, že je konec šrocení se dvaceti stran skript na zpaměť. Tak to totiž bylo za Rychteckýho.
Ale teď máme Plačkovou. A s tou se nic takhle nešrotíme, jistě, zabilo to moje básnické střevo, ale na druhou stranu, mám z testů dobrý známky. A to i bez taháků. Jasně, jedničky to nejsou, ale pod dva mínus jsem se myslím zatím taky nedostala. :D
Takže mě prostě to ZSV začíná bavit. I když to nic nemění na tom, že z toho ani za boha nehodlám maturovat. To nehrozí, to by byla sebevražda.

Pak jsme měli angličtinu. A zase jsme mměli Lerryho. Já toho chlapa nemůžu vystát. Nejdřív mlel něco o nějáké spisovatelce, conapsala něco, co jde absolutně mimo mě, potom cosi o tom, že nějáká černoška, co zpívá operu, zpívala Marseillaisu. Dokonce nám to pustil na videu. Nicméně, kdybych text té hymny neznala, tak z toho nevím ani zbla, protože operním pěvcům prostě není rozumět.
Ne, s operníma pěvcama ať na mě nikdo nechodí. Netvrdím, že bych měla něco proti černochům, nebo, že bych byla rasista, což být nemůžu, vzhledem k tomu, že jsem na straně žlutých... (Japonci) Ale pravdou je, že právě tady pana Lerryho nemůžu ani cejtit. Ten chlap mi leze na nervy!

Pak byla chemie a psali jsme test. Nemyslím, že by to dopadlo tak katastrofálně, jako ty předchozí, ale bohužel, troufám si tvrdit, že nějáká extra sláva to taky nebude... No, ale myslím, že pětku nedostanu. A pokud to půjde dobře, tak snad ani čtverku ne.
No, a pak jsme probírali Ethery. A já si začala psát poznámky přehledněji, protože z toho salátu se nedá učit. Tak teď to snad půjde. Doufejme. Chtěla bych se do té chemie aspoň trochu učit, protože jinak to do konce čtvrťáku neprolezu. Maturovat z ní nebudu, takže jenom potřebuju přežít. :D

Jako poslední hodinu před obědovou pauzou jsme měli geografii a Sargánka. Vyrukoval s jakýmasi prezentacema a pár lidí prezentovalo. Tak něják mi uniklo, co to vůbec mělo být. No, ale to je jedno. Zadal nám, kdy se bude psát další test a jinak se vlastně nic nedělo. Takže jsem u toho tak trochu spala.
No, spala není ten správný výraz. Já u toho kreslila. Oči. A obličeje. A jedno to voko se mi strašně líbí. Ale nejdřív k tomu budu muset v nějáké další hodině geo dodělat i to druhý, než to někam na net dám. Dřív to nehrozí. :D

O volné hodině jsem si trochu povídala s Monikou. A pak jsem četla Sherlocka Holmese. Ale vzhledem k tomu, že to byla kniha, kde byly jenom povídky, tak jsem to po první z nich vzdala. Ne, že by se mi to nelíbilo, ale pravdou je, že co je moc, je příliš. Bylo to na mě moc krátký.

Po volné hodině jsme měli němčinu. nebylo to k zahození, až na to, že jsme se s ní dohádali ohledně skloňování přídavných jmen, protože jedinej, kdo to chápe, alespoň trochu, je Martin, jenže my všichni ostatní jsme ztracení...
A já jsem si ještě společně s Adamem dopisovala písemku, na kteoru jsem chyběla. No, nemyslím,že by dopadla nejhůř. Jistě, určitě to mohlo být i lepší, to vždycky, ale na druhou stranu, myslím, že to klidně mohlo být horší.

Po němčině jsme se sebrali a šli jsme do učebny 202, kde jsme měli mít češtinu. Kirchnerka opět zkoušela. Naštěstí ne mě, ale tak, myslím, že by to nebylo tak špatný. Myslím, že možná i na tu trojku bych to vytáhla. Jen Betty musela hujeřit a vysloužit si jedničku... :D
Ale co, šak ono to nevadí. Také jsme doprobrali Vrchlickýho, kterej mě jako většina vůbec nezaujal. Tohle prostě není můj šálek kávy. Já potřebuju pořádnou fantasmagoriálnu!

A nakonec, po skončení vyučování, jsem se vypravila do města, protože jsem potřebovala do knihovny. Nejprve jsem se ale stavila u Barviče a Novotného, protože netrpělivě očekávám, kdy bude další díl Hraničářova učně. Má vyjít v listopadu, ale zatím po něm není ani stopy. Doufám, že se ho dočkám brzo.
Taky jsem zamrzla u regálu s mangou. Ráda ji očumuju, ale koupila jsem zatím jenom pár. KOupila jsem Temný měsíc, či co, což je shonnen-ai a pak první dva díly Balzamovače. Ale to už všechno dřív. Prostě mě to tak něják zaujalo. Ovšem, jestli je nějáká manga, kteoru bych si vyloženě chtěla přečíst, pak je to Spiral. Jenže ta není k dostání. Takže si budu buď muset počkat, nebo si ji přečtu online. Což se mi nechce, protože z toho bolí oči.
No, pak jsem se konečně vydala do knihovny. Platila jsem devět korun pokutu za nedodržování vypůjční doby. Nevadí, jednou jsem platilai pajsku. A pak jsem si šla vypůjčit. Půjčila jsem si pět knížek a bývala bych si půjčila ještě víc, ale musela jsem se krotit. Holt, takhle to vypadá, když se někdo jako já dostane po měsíci bez knih do knihovny. Já vlastně poslední měsíc jela na povídkách, ale na knihy jsem ani nesáhla, takže jsem byla tak něják v sedmém nebi. :D

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

....................

(Elvie, 23. 11. 2010 17:50)

Ták, konečně se mi povedlo vyznat v tvém blogu:) dříve jsem tvé články četla taky, dokud jsem chodila na blog a teď o víkendu, když jsem se chtěla kouknout, jak se daří, nelezlo mi na mozek to, že nemáš ty články zobrazený celý.. četla jsem si ten úvod a přemýšlela, jak to teda je, jestli jsi ty články smazala.. achjo, jsem tupá..:D ale tak alespoň že jsem na to přišla (teď mi tu dělal problém i kontrolní kód, musela jsem si ho přehrát:D), já si nadšeně čtu komentáře od tebe, protože asi jako jedna z mála.. vlastně ze dvou mi tam píšeš častěji a hlavně smysluplněji (líbí se mi právě, že jsou ty komentáře dlouhé a né třeba "jj, super" a podobně, jak se mi tam někdy objevuje.. u těchto komentů mi řpijde, že mě jen lákkají na jejich blog a ani to nečetli..) a vůbec mi nedochází, že když píšeš a já nereaguju, že bys kdykoliv mohla přestat:)
A když už jsem zmínila i tu druhou, co jsem si tak všimla, že můj blog navštěvuje, udělala mi radost tím, že jsem na jejím blogu zjistila, že má stejnou oblíbenou kapelu a teď jsem se tu dočetla, že SE TI LÍBÍ SHONEN AI!?:o Máš u mě další plusko, který by ti vlastně stejně bylo v tom nespočtu k ničemu.. ale co, těší mě, že i tebe zajmá něco stejného..:) Já jsem komixy s touto tématikou kreslila, dří jsme anime úplně žrala a hlavné hrdina byl vždycky nějakej outsider, kterýho šikanovali..:D škoda, že už s přibívajícím věkem (stejně bych si furt měla užívat že jsem tam, kde jsem.. už to bude jen horší se školou) nemám na komixy tolik času..:) Achjo, už zase se můj původně krátký kometář mění v dlohou slohovku, tak budu končit..:) co jsem chtěla jsem zjistila (jsem ráda, že ještě píšeš, ani nevím proč, přijdeš mi jako taková stará známá:D), poděkovat za kometáře...děkujuuu;) ..jsem taky poděkovala..:) Tak ať se ti daří..:)

?

(Ancee, 23. 11. 2010 17:19)

Máš Nějakej problem, s tou animací?

----

myyy Blog ;-) ;-) ;-) -- http://alliacs-blog.blog.cz/