Jdi na obsah Jdi na menu
 


Význam SB

2.jpg

Tak mě něco napadlo poté, co jsem si přečetla jeden článek. A to, co mě napadlo, je to, že zkusím rozebrat, jaký význam vlastně mají SB, neboli spřátelené blogy. A tak se ptám, jaký význam mají SB pro vás? Proč se spřátelujete? Já osobně se spřáteluju proto, že se mi líbí blogy autorů, nebo mi přímo autor přijde fajn. Nedávno jsem měla spoustu nabídek na SB, ale nepřijala jsem ani jedno z nich. Protože, když jsem se podívala na jejich blogy, absolutně to nebylo nic, co by mě zajímalo.
Pro mě jsou SB prostě blogy, na které ráda chodím, protože mají zajímavý obsah, mnohdy mi něčím blízký. A tyto blogy navštěvuju pravidelně, ale je pravdou, že ne vždy zanechám komentář, dokonce se může stát, že třeba několik týdnů nic nezkomentuju na nějákém ze svých oblíbených blogů. Ale pak najednou autor toho blogu přidá nějáký zajímavý článek a já si ho přečtu a výsledně napíšu superdlouhý koment.
No, takže pravdou je, že nemám ráda ty blogy, který považují SB jen jako způsob na zvýšení návštěvnosti. Jasně, je pravda, že to tu návštěvnost opravdu zvedne, ale myslím, že kvůli tomuhle by se blogy spřátelovat neměly.
Já osobně stojím za tím, že spřátelovat by se měly hlavně blogy se stejným, nebo podobným zaměřením. Mno a když jde o psaní komentáře z jednoho na druhý, neměly by to být komentáře typu "obíhám" protože to málokoho potěší. Jasně, zvedne tonávštěvnost, ale to je tak všechno a třeba já, které na návštěvnosti nezáleží, mno, tak mě tyhle komentáře vytáčí. XD Ale je pravdou, že ono se toho s tím moc nedá dělat, snad jen nespřátelovat s takovýma, co to dělají...
Ale teď mi vy napište, jaký je na spřátelování váš názor, co si o tom myslíte a proč vy spřátelujete? Zajímalo by mě to.
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář