Jdi na obsah Jdi na menu
 


Čokoládová masáž

10. 1. 2011

 

Co Vás čeká: 

cokoladova-masaz.jpg

      Tento zázračný proces uvolňujících procedur Vám pomůže odloučit se od stresu a depresí a pokud stresem netrpíte, tak Vás prostě jen uvolní a potěší.

    

     Oblečte se do čokoládového kabátu a uvidíte, že výsledky pocítíte na Vaší mysli, zdraví i svém těle. Blahodárný vliv vysvětlují odborníci tím, že kakao v čokoládě obsahuje antioxidanty, které působí proti stárnutí. Během několika minut se Vaše pleť zbavuje vrásek, šupin a seschlé kůže. Čokoláda vrátí kůži pružnost a pomáhá redukovat strie. Po čokoládě zmizí únava.

 

     Masáž horkou čokoládou si mohou užít všichni ti, kteří potřebují akutně zlikvidovat dlouhodobě nashromážděný stres a únavu. Kromě toho, že čokoláda vyhlazuje pokožku, má tedy omlazující účinky, působí také proti celulitidě a poradí si i s usazenými toxickými látkami pod kůží. Čokoláda totiž obsahuje antioxidanty, které posilují imunitní systém, tudíž čokoládový zábal vám rozhodně zlepší náladu. Tu by sice vylepšila i zkonzumovaná tabulka čokolády, ale když počítáte kila, čokoládová masáž rozhodně neuškodí vašim štíhlým a ladným liniím.

Podmínky: Určeno pro ženy i muže od 15 let.

 

Oblečení: Doporučujeme pohodlné oblečení.

 

Doba trvání: 1 den  

1 680 Kč