Jdi na obsah Jdi na menu
 


28.12.2010 Vánoční krasobruslařské klání na Strakonickém zimním stadionu

9. 3. 2011

28.12.2010

Vánoční krasobruslařské klání na Strakonickém zimním stadionu –  na závěr roku 2010 se uskutečnil druhý ročník krasobruslařských závodů.  Díky podpoře místní samosprávy, ČSTV ale hlavně díky obětavosti rodičů se podařilo zajistit velmi důstojné podmínky pro 42 závodnic ze třech různých klubů. Jsem velmi rád, že i přes velkou konkurenci, dokázaly strakonické svěřenkyně trenerék paní Bidařové, Andrejičové a Píšové bojovat o cenné kovy  a někdy dokonce i o ty nejcenější. Věřím, že závody byly nejen dobrou příležitostí pro získání zkušeností pro mladé závodníky, ale i příjemným zpestřením Vánočních svátků.

Umístění Strakonických nadějí:

Přípravka B: 1.Bublíková Eliška, 3. Vojáková Kristýna, 4. Kovářová Alice, 5. Plochá Adéla, 7. Ouředníková Veronika, 9. Trošková Lenka

Přípravka A: 1.Kůrková Adéla, 3. Parkosová Sára, 6.Šefrnová Marie, 7.Zvetlerová Aneta, 8.Semirádová Natálie, 10.Švecová Zuzana

Mladší nováčci: 1.Horňáková Edita, 3.Šebestová Renáta, 4.Šandová Terézie, 6.Poláková Tereza

Nováčci: 3.Samcová Vendula

Nejmladší žačky: 3.Řeřábková Tereza, 6.Michálková Markéta, 7.Velková Anna, 8.Semirádová Helena, 9.Vodáková Zuzana

 

Okem matky závodnice – už po druhé se na Strakonickém ledě konaly bruslařské závody. Zatímco ty první, loňské byly pouze vnitrooddílové, na těchto závodech startovaly i bruslařky z Českých Budějovic a Veselí nad Lužnicí. Protože jsme po dobré zkušenosti se způsobem pojetí loňských závodů chtěli zachovat milou a přátelskou atmosféru i na tyto závody, znamenalo to pro jejich organizátory značné vypětí. Veškerou organizační činnost si naložil na svá bedra Luboš Parkosů s rodinou a musím říct, že se toho zhostili na výbornou. Ceny pro závodnice byly z části zakoupeny a z části se do shánění zapojili téměř všichni rodiče, jakož i do přípravy občerstvení pro závodnice. Za což si určitě všichni zaslouží poděkování. Poděkování patří určitě i Marušce Šefrnů, kterou jsme pasovali do doživotní funkce výrobkyně perníkových medailí – byly opět nádherné.  Myslím, že snaha udělat závody co nejkrásnější se vyplatila a že si nejen naše holčičky, ale i ty přespolní domu odnášely milou vzpomínku.  

Ještě jedno poděkování zde určitě musí zaznít. Závody se konaly v čase vánočním a tak i na posledním tréninku před závodem proběhla nadílka – holčičky dostaly batůžek a trička. Za všechny vyslovuji – děkuji. A poslední poděkování určitě patří celé rodině Parkosů, nejen za organizaci tohoto závodu, ale i za starostlivé vedení v průběhu celého roku.

 

 

Náhledy fotografií ze složky 28.12.2010 Strakonice