Jdi na obsah Jdi na menu

Zdravotní masáž prostaty

Zdravotní masáže prostaty  Osobní konzultace  http://www.masazprostatypraha.cz

 

tantricke-masaze-praha-7.jpeg

Mnohdy nebývá v čase vámi vybrané masáže, dostatek prostoru pro odpovědi na vaše dotazy ohledně prostaty. Jde o obsáhlejší téma, které nelze stlačit do desetiminutového úvodního rozhovoru.

Nabízím dvě hodiny osobní konzultace, ve které se dozvíte nejen základní informace, jak pečovat o svoji prostatu, ale i mnohem více. Pomohu vám na cestě ke změně, jak zlepšit svůj zdravotní stav a odpovím na z mnoha vašich otázek, které vás dovedou k zamyšlení a pochopení, jak zdravotní problém vzniká a jak ho lze řešit.

Osobní konzultace je nejen pro muže, kteří již problém s prostatou pocítili, ale i pro muže, kteří se o daném tématu chtějí dozvědět více a získané informace tak použít pro prevenci svého celkového zdraví.

 

Základem konzultace jsou níže vypsaná nejčastější témata +30 minut zdravotní masáže prostaty a prostor pro vaše dotazy.

Prevence  Jak se starat o prostatu co nejlépe, abyste předešli vzniku problému. Samovyšetření varlat. Anální léčení. Životní styl  Jak ovlivňuje stres naše orgány a jak vše se sebou souvisí. Chronické záněty. Strava  Vliv stravy na problémy s prostatou.  Aktivace pánevního dna  Proč je důležité o své pánevní dno pečovat. Posílení a správná relaxace pánevního dna. Sexuální aktivita a zdraví  Prostata a sexuální zdraví. Erektilní dysfunkce. Psychosomatika.

Cena osobní konzultace   2h/ 3000 Kč   

screenshot-2024-02-03-at-11-38-39-masaz-prostaty-praha.png

K základní konzultaci si můžete navíc přiobjednat z této nabídky témat. Cena 1hod/ 1600 Kč

1hod/ Relaxace  Rád bych zažil jednu vámi nabízenou masáž ....Vyberte jednu z hlavní nabídky masáží, která vás oslovila.

1hod/ Úprava stravy  Rád bych upravil svůj jídelníček a nevím jak na to, kde začít ? .... Dozvíte se, jak upravit jídelníček a jak začlenit zdravé surovny do stravy. Ukážeme si, jak tyto suroviny upravit, aby jste z nich vytěžil, co nejvíce prospěšných látek pro své zdraví.

1hod/  Výcvik  V této hodině vás naučím, jak pečovat o své pánevní dno, prostatu a bederní oblast. Jak předcházet problémům a jak si pomoci, když problém příjde.

Při 30minutové zdravotní masáži / která je obsahem základní konzultace / zjistíme jak na tom vaše prostata, pánevní dno a celá bederní oblast je. Doporučím a ukážu techniky, kterými si lze zlepšit svůj zdravotní stav  - hodinový výcvik vám bude sestaven na míru.

1hod/ Nasdílení  Jiné, pro vás citlivé téma, které byste rád otevřel a zpracoval. Každý má v životě určité citlivé téma z oblasti intimity. Chcete-li ho semnou nasdílet, jsem tu pro vás.

Každé sezení je individuálně vedeno a vychází z vašich témat a potřeb, které budete chtít se mnou zpracovat.