Jdi na obsah Jdi na menu

Prostatický orgasmus

 

Prostata jako jedna velká nepoznaná erotogenní zóna

screenshot-2024-02-03-at-11-38-39-masaz-prostaty-praha.png

http://masazprostatypraha.cz

 

 

Stud kolem erotických témat je sice ve společnosti čím dál tím menší, ale některé témata jsou ještě stále trochu tabuizované. Mnoho mužů cítí, že masáž prostaty či jiné pronikání do análního otvoru je nepřirozené a špinavé. Nevytvořili si hezký vztah k této části těla, protože jediné, kdy se dotýkají svého análního otvoru je pouze přes toaletní papír. Je to však škoda, protože anální otvor má mnoho nervových zakončení a kolikrát i samotnou zdravotní masáží může muž pocítit vzrušení a nepoznaný příliv energie.

Blízkost prostaty a hustá sít velice citlivých nervových zakončení činí z konečníku velmi erotogenní zónu. Při intenzivní stimulaci prostaty můžete nicméně dojít k orgasmu i zcela bez stimulace penisu a ejakulace.

Důležitost u masáže jak u prevence či relaxace je, aby měla léčebný efekt dostatečně uvolnit a rozpustit obavy, strachy a různá mentální předsevzetí. Citlivost prostaty se pak zvyšuje spolu s tím, jak narůstá mužovo vzrušení a jak se blíží orgasmus. To je důvod proč se lékařské vyšetření prostaty tolik liší od stimulace milenky manželky či masérky.

Anální léčení

Je to jedna z nejúčinnějších uzdravujících technik, protože je to pravděpodobně oblast největšího tabu. V anální zóně můžeme mít ukryté emociální trauma nebo fyzické poranění. Při masáži se proto mohou otevírat staré emoce a pocity, které chtějí být propuštěny. Pokud tento stav u klienta nastane, je dobré o tom s masérkou mluvit a téma zpracovat. Pokud je toto trauma zhojeno a prostata pak následně stimulována, může muž začít prožívat své vnitřní orgasmy.

Prostatický orgasmus

Prostatický orgasmus je více odlišný od orgasmu penisu, a to jak pocitově, tak i fyzicky.  Jestliže masírujeme prostatu prsty ženy, může v muži odkrýt ženské vnímavější aspekty jeho povahy a může přinášet hluboký a jemnější orgasmus celého těla. Jako důsledek se pak už muž nemusí cítit ponechán na vnějším okraji sexu. Stejně tak jako my ženy se přesouváme hlouběji z klitorálního do vaginálního orgasmu, tak se i muži blíží k hlubšímu jemnějšímu vnitřnímu typu orgasmu způsobeného stimulací jak penisu, tak prostaty…..

Více si povíme v osobní konzultaci..https://www.masazprostatypraha.cz/clanky/konzultace-a-vyuka/