Jdi na obsah Jdi na menu

Tantrické masáže a meditace pro ženy

Tantrické  masáže a meditace pro ženy jsou velmi jemnou duchovní cestou, s primárním cílem přivést ženskou sexualitu a sexuální kreativní energii k opět k životu. Masáže můžete přijímat jako prostředek k duchovnímu probuzení, jako terapii, nebo si jen prostě přijít odpočinout a nechat své tělo hýčkat vědomým dotekem.

 

Meditační masáž  využívá doteku především k iniciaci energetického těla, prostřednictvím jehož vás povedu klidně až ke změněnému stavu vědomí, extatickým a blaženým prožitkům a novým životním zkušenostem. Tato hluboce uklidňující a regenerační masáž vám umožní se zastavit, vydechnout, zrelaxovat a užívat si to, že jste středem spousty jemné odborné péče, pozornosti a porozumění. Meditační masáž vám dovolí procítit svoji hodnotu a navrátí vás k plně prožívanému vědomí sebe sama.

img-20240323-wa0010.jpg

 

Tantrická masáž

Ženy, které si vyberou tantrickou masáž s jemnou masáží yoni, pocítí lehce erotický, duchovní zážitek, který se dotkne nejen fyzického těla, ale půjde hluboko do srdce. I když může být masáž yoni někdy extrémně stimulující nepřijímejte tuto masáž jako cestu čistě fyzického vzrušení za účelem přivést vás k orgasmu. Masáží vás spíše povedu do hlubokého uvolnění a vynesení emocí na povrch, aby mohla svobodně vyjádřit svou přirozenou, silnou a orgasmickou povahu.

 

Jestliže v průběhu meditační nebo tantrické masáže u vás vyvstanou nezpracované emoce či trauma, usměrním váš tok energie a s vaším  souhlasem začneme emoce postupně zpracovávat.

Tantrická Yoni masáž kombinuje jak fyzické tak i duchovní stimulace a vytváří skutečně holistický zážitek, takže buďte připraveni přijmout obě strany zážitku.

 

Tantrická a meditační masáž může mnoha ženám odhalit jejich nové schopnosti, nové typy orgasmu a blažené zážitky, které přicházejí prostřednictvím úplného odevzdání doprovázeného jemným, nesoudícím a podpůrným prostorem.