Jdi na obsah Jdi na menu
 


Historie klubu

23. 11. 2010

Historie týmu FC Malovarská ne footballarena.org se začala psát roku 2008. Tým vlétl do své uvodní sezony velice dobře a byli i ambice na postup ovšem tým neměl tolik zkušeností a v této sezoně nepostoupil.

Druhá část roku 2008 byla ve znamení jasného útoku na postup do 5. ligy. Ovšem skončil opět nezdarem. Kdy o 4 body postoupil tým FC Sever. Čekala nás tedy další sezona v 6. lize.

První část 2009 byla konečně ve znamení našich barev, tým proklouzl sezonou jako nůž máslem a se ztrátou pouhých 2 bodů a skore 97:5 !!

Přišla druhá část sezony 2009. Ta se nesla ve snaze udržení se v lize a získávání zkušeností z 5. ligy. Tým odehrál na co měl a zachránil se s náskome 4 bodů na sestup.

Čtvrtá část sezony 2009. To už tým chtěl o něco lépe zapadnout do 5. ligy a bojovat o umístění kolem 4 místa. byli zde ovšem lepší týmy tak z toho bylo nakonec opět 6. místo ale s luxusním náskokem 8 bodů na sestup.

První část sezony 2010 všechny mile překvapila. Mladý tým bojoval a skutečně krásnýmy výkony vybojoval velice krásné 3 místo.

Druhá část sezony 2010 byla ovšem tragická. Opory týmu zklamali a po polovině sezony se tám krčil na sestupových příčkách. Nakonec vedení rozhodlo že šanci dostanou mladí borci aby následně po sestupu do 6. ligy opět vyhrávali. Nakonec z toho bylo poslední místi v tabulce.

Třetí část sezony ovšem stála za to. Tým vybojoval s přehledem postup do 5 ligy. Nastříleli jsme 99 golů v 18 zápasech !!

Čtvrtá část sezony opět dopadla celkem dobře. Mladý tým získával zkušenosti a bylo z toho opět slušné 6 místo.