Jdi na obsah Jdi na menu
 


ÚNOR 19

23.2. - Seminář Praha (14.30 - 17 hod)

Dům ochránců přírody 

article preview

16.2.

Do nového domova odjely holky Sofinka a Martinka, vyměnily se s Marget, která si v novém domově nesedla s kočkami i malou lidskou obyvatelkou :-) moc supre holčinou, která její odchod oplakala, ale věřím, že jí Martinka se Sofinkou slzičky zastaví :-) Nové zprávy z nového domova jsou super, Martinka tedy utíká a občas i kousne, ale věřím, že toto už je pouze "kosmetická" vada a vše bude OK. S Vitouškem si padli do oka, tak snad bude vše OK :-) Moc děkujeme za adopci :-)

Zpět v útulku je tedy Marget, které jsem domluvila nový domov u Janči v Praze, společně se Satánkem a kupodivu si tito dva padli do oka také, takže už týden bydlí spolu a jsou naprosto v pohodě :-) jsem za to moc ráda :-)

Nově příchozí holky začaly po počátečních problémech už jíst, Sisi je po kastraci OK a papká konzercičky, ale papká, což je super. Nikdy nepropásne příležitost mě kousnout.. musím být rychlejší než její zoubky :-)

Genevieve i Isabelka papkají už normálně granulky, tak jsem za to moc ráda taky :-) 

3.2.19

Krásně nám nasněžilo, a tak je opět možnost udělat pár sněžných fotek :-) fretkám se to moc líbí :-)

Shrnu minulý měsíc, kdy jsme přijali do útulku celkem 5 fretek (Isabelku, Nickiho, Genevieve Princess,  Sofinku a Martinku) a novou rodinu našla Arauchia a Nicki. Moc za adopce i za fotečky z nových domovů děkujeme :-) 

Do nové rodiny se také těší již Sváťa a Satánek :-) 

Některé holky jsou v říji a musíme zařídit kastraci, stejně tak jako u kluků, takže budeme mít veterinárně náročný měsíc... snad vše dobře dopadne a další fretečky budou připraveny do adopce. 

23.2. se na vás těšíme na našem dalším semináři v Praze v Domě ochránců přírody, je to opět sobota od 14.30 do 17 hodin. 

O týden později - 2.3. máme historicky druhý fretčí maškarní ples, tentokrát v hospůdce v Rakově u Jičína, s možností přespání. Vstupné je dobrovolné, masky vítány, ale nejsou povinné :-) a pro přespání se prosím hlaste předem, ať máme dostatek místa pro všechny :-) ples je od 19.00 hodin se "živou" hudbou a prosím bez zvířátek :-)

Také se prosím hlaste, kdo s námi pojedete na Dovolenou s fretkou do kempu Brodský v Červeném Kostelci v termínu 8.-12.5. abychom mohli objednat chatičky. Více o kempu a cenách na http://www.campbrodsky.cz/ubytovani/. Tento kemp jsme vybrali, jelikož ho dobře známe, ubytování je v chatičkách, v klidu a super a výborně zde vaří. Pro otužilce bude možnost koupání, případně tréninku na lodi. Jako program na několik dní máme prohlídku zámku Kuks, případně zámku Náchod, prohlídku Ratibořic a Barunčiny chaloupky, sjetí části řeky Úpy a Viktorčina splavu :-), a prohlídka pevnosti Dobrošov, večer ohníček, opékání vuřtů a pokec o všem možném :-)  Samozřejmě i jiné náměty jsou na výlety a využití volného času jsou vítány. Zvířecí mazlíčky (fretky, psy) s sebou :-) jako vždy :-) Prosíme o info o počtu lidí a zvířátek, nároků na chatičky a spaní (kdo chce sám, kdo s kým společně)  do 15.2., abychom mohli chatičky objednat. 

a v neposlední řadě další plánovaný program na tento rok: 

23.únor - seminář v Praze - Dům ochránců přírody, Michelská ulice Praha

2.3. - Fretčí merenda - resp. maškarní bál v Rakově u Jičína

23.-24.3. pracovní setkání na výrobu věcí do aukce v Trnové

duben - seminář v Praze - Dům ochránců přírody, Michelská ulice Praha

8.-12.5. - Fretčí dovolená v kempu Brodský v Červeném Kostelci (Náchod)

červen - seminář v Praze - Dům ochránců přírody, Michelská ulice Praha

červenec a srpen - dovolená

září - seminář v Praze - Dům ochránců přírody, Michelská ulice Praha

říjen - setkání chovatelů v Trnové

16.11. - Fretčí olympiáda a setkání chovatelů fretek v Brně, Lužánkách

 
 


Poslední fotografie


Fotoalbum


Mail list



Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          


Statistiky

Online: 19
Celkem: 2830774
Měsíc: 29761
Den: 1021