Jdi na obsah Jdi na menu
 


0so

p1010071.jpg OSO - zamluvený

17.9.2015

p1010071.jpgVčera jsme si vyzvedli v útulku ve Zlíně freťáčka, kterého v tomto městě před týdnem odchytla MěP a byl umístěn v tomto útulku. Však v útulku nejsou na fretky zařízeni a zabíral jim místo, které chtěli vyučít pro kočičí miminka a tak velmi uvítali, že jsme si freťáčka vzali k nám. No a my si zase myslíme, že u nás, kde máme s fretkami zkušenosti, mu bude lépe, budeme se mu věnovat a snad najde i brzy nový domov. A věříme, že najde, protože to vypadá, že to je letošní miminko, odhaduji narození březen/duben 2015. Je to tedy pořádný méďa, a tak jsme ho pojmenovali Oso, což je ve španělštině Méďa :-) prostě medvídek. A ani se nezdá, že by byl kousavý nebo tak. Spíš je nevyběhaný, takový tlusťoučký.... váží 1630 g. No a lítá, a zkoumá a je to docela pohodář. Takže zítra pomažeme na první očkování. A myslím, že už už si může hledat nový domov :-)

11.10. Osík odjel do nové rodiny do Děčína, ke třem krásným lidským malým blondýnkám a jejich rodičům :-) 

18.8.2016 Včera jsme dostali zprávu z útulku z Děčína, že dle čipu byl nalezen freťáček od nás.... a dle čipu je to právě Oso. Dnes jsme si pro něho dojeli. Jsme samozřejmě v kontaktu s majitelkou, která je právě v zahraničí a freťáčka hlídala - špatně - kamarádka. Která nakonec i odmítla se o něho starat dál, selhala i rodina a tak jsme si vzali freťáčka opět pod svá křídla, než se situace vyřeší a majitelka si ho bude moci vzít. Osík ještě není kastrovaný, a tak i po dohodě s majitelkou půjde co nejdříve na kastraci. Je hubený, a tak zatím chvíli počkáme, aby se stabilizoval a zesílil. :-) 

oso1.jpg28.8. Osík je naprosto v pohodě, krásný klučina, a tak zkusíme tento týden stihnout tu kastraci :-)

27.9. Osík miláček - je fakt postelový mazel.. tak mladý a úžasný freťáček, to je malý zázrak :-) Dnes byl Osík na kastraci, vše zvládl v naprosté pohodě, a jen co se doléčí, tak už si může vyhlížet novou rodinu.. tedy postelovou :-) tento klučík může fakt i k malým dětem :-) tak neváhejte, takový freťák je nedostatkové zboží :-)

22.10. 16 Osík odjel do nového domova do Náchoda. ještě k fretčí kámošce. TAk snad budou kámoši :-)

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Sarka Urbanova - Zajem o kuliska Oso

Dobry den prosim vas zajimalo by me zda malicky uz asel nejaky domov.
Mam doma 4 a pul leteho kluka cikyska a nechceme kdyz jsme v praci aby byl sam je to mazlicek milace postelak je strasne moc hodny a tak mu chceme s manzelem poridit kamarada.tak ze jsme se rozhodli ze si vezmem nejake smutne zviratko co nemelo stesti na panicky.
Cikysek ma pro sebe velky byt spousty mistecek na spani i hrani, zachdku, lasky proste vseho krasneho. Nejsme priznivci kleci.
Chci se zeptat co vse musime splnovat abychom mohli maleho ziskat?...dekujeme moc za odpoved treba i na fb na sarka midlisek urbanova
Prejeme krasny den vam i kuliskum s pozdravem urbanovi

Alena - Re: Zajem o kuliska Oso

Dobrý den, lepší je psát e-mail nebo přímo SZ na FC. děkuji. AN

Kamila Kaszová - Osík

Dobrý den, jak to vypadá s Osíkem, ještě hledá domov? :)
Nebo je nějaká fretečka aktuálně k adopci? Děkujeme :)

Alena - Re: Osík

dobrý den, Osík je v adopci

 


Poslední fotografie


Fotoalbum


Mail list



Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          


Statistiky

Online: 21
Celkem: 2840854
Měsíc: 30496
Den: 1141