Jdi na obsah Jdi na menu
 

 

Veselský pohár - Veselí nad Lužnicí 16. 4. 2016

dscf2862.jpg

     Kompletní zastoupení všech gymnastek ze skupin "A" a "B" měl Klub sportovní gymnastiky Litvínov v sobotu 16. 4. 2016 na závodech ve Veselí nad Lužnicí. Závodit odjelo deset děvčat v rozmezí tří gymnastických kategorií - "starší žákyně" (Klaudie Krupová, Michaela Mikolášková, Iveta Rejlková), "žákyně B" (Valérie Šrotová, Tereza Herinková) a "žákyně A" (Agáta Strýhalová, Denisa Chaloupková, Patrície Makovičková, Uršula Hocelíková, Barbora Nováková).
     Děvčata zacvičila gymnastický čtyřboj v povinných sestavách na přeskoku, bradlech, kladině a prostných a přivezla senzační umístění. Za starší žákyně vybojovala zlatý pohár a naprosto bravurní umístění na 1. pozici Klaudie Krupová, krásné 4. a 5. místo pak obsadily Michaela Mikolášková a Iveta Rejlková. V kategorii žákyň B se umístily Tereza Herinková a Valérie Šrotová na 12. a 13. místě. Výtečně se zadařilo děvčatům v kategorii žákyň A - děvčata Agáta Strýhalová, Denisa Chaloupková a Patrície Makovičková obsadila postupně 1., 2. a 3. místo, čímž  Litvínov získal absolutní převahu nad ostatními týmy. Na 6. místě se v této katagorii umístila Uršula Hocelíková a na 8. místě Barbora Nováková.
     Všem děvčatům i jejich trenérovi Sergejovi srdečně gratulujeme a přejeme mnoho štěstí a úspěchů v následujících kvalifikačních závodech!
 
Fotogalerie: