Jdi na obsah Jdi na menu
 


O nás

KOVOK - kontejnery a plechy

Také se jako Jan Neruda ve známém fejetonu ptáte Kam s ním?Kam s odpadem či s odpady? Nezáleží na tom, zda se potřebujete zbavit slámy ze starého slamníku, rozbitého nábytku, suchých větví, tříděného nebo směsného odpadu. Záleží na jediném: Kam uložit nepotřebný odpad.

Na odpadky je kontejner, na odpad je velkoobjemový kontejner. Plechy za skvěléí ceny!

Potřebujete kontejner na hromadící se odpadky? Hledáte firmu, která vám dodá velkoobjemové kontejnery na tříděný nebo nebezpečný odpad? Potřebuje vaše obec nebo výrobní areál odpadkové koše nebo jiné odpadní nádoby?
Kontaktujte nás a vyberte si vhodný kovový kontejner pro demoliční práce nebo pro svoz obecního odpadu. Nabízíme kontejnery pro sběrné dvory i pro ukládání nebezpečných odpadů. Vyrábíme a prodáváme velkoobjemové kontejnery pro hákové, lanové i řetězové nosiče. Máme kontejnery různé velikosti na všechny typy vozidel.

Naše zakázková kovovýroba má za sebou přes dvacet let zkušeností práce s kovovým materiálem. Živnostenské oprávnění pro činnost výroba zámků a kování jsme obdrželi již v roce 1990. Od té doby se s úspěchem pod značkou KOVOK specializujeme se výrobu kovových kontejnerů pro odpady a na kovovýrobu dle konkrétních požadavků odběratelů.

Všechny naše velkoobjemové odpadní kontejnery mají atest o shodě podle zákona č.22/1997 Sb. o technických požadavcích.

Máte zájem o velkoobjemový kontejner na tříděný odpad?

V naší nabídce najdete různé typy otevřených i uzavřených kontejnerů pro odpad libovolného druhu. Pokud hledáte kontejnery na tříděný odpad, můžete si koupit buď několik samostatných, barevně odlišených kontejnerů, nebo jeden vícekomorový velkoobjemový kontejner.

Kontaktujte nás s žádostí na velkoobjemový kontejner.

Potřebujete kontejner na nebezpečný odpad?

Objednejte si eko kontejner se záchytnou vanou a roštem. Natahování na nákladní automobil dle vašich požadavků, dvoukřídlá vrata nebo boční dveře. Atest pro skladování nebezpečného odpadu je samozřejmostí. Koupit u nás můžete i specializovaný kontejner na zářivky.
Kontaktujte nás s žádostí na kontejner pro nebezpečný odpad.

Máte zájem o jiné speciální kontejnery na odpad?