Jdi na obsah Jdi na menu
 

mozajka3.jpg

PROFESIONÁLNÍ OKYSLIČUJÍCÍ PROGRAM
- prodloužené mládí

Jak působí? Když se zrychlené tempo začne odrážet na vaší pleti, nadešel čas začít s používáním této kůry. Od té chvíle, ve dne v noci, pleť potřebuje pomoc k účinné ochraně proti vnějším útokům a známkám stárnutí. Stres, nedostatek spánku, znečištěné ovzduší, UV záření ... Volné radikály způsobují, že naše pleť vypadá povadlá, postrádá pevnost, zářivý vzhled a vitalitu. K tomu se pak pojí vlastní známky stárnutí.

 

ANTIOXIDAČNÍ OŠETŘENÍ          

Toto pleťové ošetření má velký antioxidační účinek a to díky optimální koncentraci výtažků z plodů Goji, které mají svůj původ v Tibetu, kde jsou po tisíce let používané jak v tradiční tibetské, tak i v čínské medicíně, právě pro své jedinečné účinky. Goji pleť hydratuje, předchází známkám stárnutí, posiluje její obranyschopnost a zlepšuje její vzhled.

 

OŠETŘENÍ OCHABLÉ PLETI
- kmenové buňky

Kosmetika se v současnosti inspirovala regenerační schopností kmenových buněk rostlinného původu a využila je v přípravcích s cílem regenerovat stárnoucí tkáň a navrátit jí ztracenou pevnost.

 

POKROČILÝ PROGRAM PROTI MIMICKÝM VRÁSKÁM
Tato kůra představuje sofistikovanou, avantgardní kosmetiku působící proti mimickým vráskám, které každým dnem vznikají na obličeji v důsledku tisíců kontrakcí kůže, ztráty její elasticity a pevnosti, změn v podpůrné tkáni a věku. Je inspirován nejnovějšími poznatky v estetické chirurgii a vlastními mechanismy "autoregulace" pokožky.

 

OŠETŘENÍ CITLIVÉ PLETI
- zklidňuje a posiluje citlivou a snadno reagující pleť
   
        

Okamžitě odstraňujě pocit podráždění nebo napětí pleti, navrací rovnováhu a příjemný pocit. Obličej znovu získá svůj mladistvý vzhled a krásu. Pleť je dokonale hydratovaná a prozářená.

 

OŠETŘENÍ MASTNÉ A AKNÓZNÍ PLETI
- rovnováha pro mastnou pleť, čistota pro aknózní pleť.

Ošetření dodává pleti matný jednotný, čistý vzhled bez komedonů. Kromě toho zabraňuje tvorbě akné, vyrovnává úroveň hydratace a mastnoty.

 

OŠETŘENÍ PERLA
- magický klid měsíce

Od nepaměti byli perly ceněny nejen jako šperk, ale také pro své vlastnosti "katalyzátor života". Zvláště tradiční čínská medicína využívá vysoce hodnotných minerálů, proteinů a aminokyselin, obsažených v prášku z perel. Ošetření kombinuje rafinované ošetření obličeje s příjemnou péčí o celé tělo. Maximální relaxace a pohoda, která: přináší intenzivní hydrataci, dodává větší pevnost a tonus, zlepšuje okysličení pokožky - detoxikační účinek.zvyšuje jemnost pleti, díky obsahu vzácné perleti zvýrazní krásu.

 

OŠETŘENÍ S VITAMINEM C
- příroda rozzáří pleť

Ošetření přípravky na bázi vitamínu C, který je hlavním antioxydantem a který naše pleť potřebuje, aby zůstala zářivá a pevná. Vitamin C rozzáří pleť, chrání ji před volnými radikály a podporuje regeneraci nových kolagenových vláken.

 

OŠETŘENÍ S KAVIÁREM A DIAMANTOVÝM PRACHEM
 - zpevňující ošetření

Pro boj s ochabováním pokožky používáme zpevňující přípravky na bázi kombinace výtažků kaviáru a diamantového prachu - efektivní přípravky proti známkám stárnutí, které napomáhají bojovat proti plynutí času a stárnutí pokožky.

 

OŠETŘENÍ MEDOVOU KŮROU
- hloubkové zpevnění pleti

Program pro hloubkové zpevnění pokožky pomocí nového složení s okamžitým účinkem. Toto ošetření napomáhá k obnově dermo epidermální struktury, zvyšuje pružnost pleti, zlepšuje její tonus a pokožku zpevňuje, čímž dochází k remodelaci obličejového oválu.

 

OŠETŘENÍ MASTNÉ PLETI

Program pro mastnou nebo nečistou pleť obsahuje účinné složky regulující mazotok a hydrataci pleti, čímž dochází ke zbrždění mikrobického znečištění, které je zodpovědné za vznik akné. Aplikuje se pomocí speciální metody, díky které dojde k vyrovnání mazu a pokožka získá zdravý vzhled.

 

OŠETŘENÍ S RETINOLEM A Q10

Zpevňující a protivráskový program.

 

OŠETŘENÍ S PŘÍRODNÍM BOTOXEM - OBLIČEJ
-  alternativa účinnější než mikro-injekce

Inspirace chirurgií.  Ošetření s Micro-Dermoxinem je prvním globálním ošetřením proti vráskám, které zmírňuje stahy pokožky, vyplňuje výrazové linie a vyhlazuje vrásky. Díky svému exkluzivnímu složení založeném na vysoké koncentraci Micro-Dermoxinu a výtažku ze sojových semínek je ošetření srovnatelnou možností v boji proti vráskám jako botoxové injekce a kolagen. Ošetření omlazuje obličej již během jednoho sezení.

 

OŠETŘENÍ S PŘÍRODNÍM BOTOXEM - OČNÍ OKOLÍ

Mrkání, úsměv, mhouření očí ... denně provádíme tisíce gest, které zanechávají na pokožce obličeje a v oblastzi očního okolí stopy v podobě malých vrásek. Ošetřené společne s masážní technikou očního okolí viditelně zmírňuje vrásky a výrazové linie, napomáhá řešit problémy v oblasti očního okolí - nafialovělé zabarvení a váčky pod očima. Odstraňuje projevy únavy a drobné kosmetické defekty na pokožce. Neutralizuje kožní kontrakce a vyplňuje vrásky. Ošetření přípravky působí jako skuteční "kosmetická injekce". Dermatologicky a oftalmologicky testováno. Vhodné i pro osoby používající kontaktní čočky.

 

OŠETŘENÍ MIRCO-D SYSTÉMEM
- nová dokonalá pleť.

Avantgardní ošetření, které pomocí exkluzivního zjemňujícího systému MICRO-D SYSTEM hloubkově obnovuje texturu epidermis, aby pak odhalilo pleť zářící mládím. Póry, skvrny a vrásky se zmírní na minimum.