Jdi na obsah Jdi na menu

Magie

 

Jméno: Maggie ze Želetavy 

 

p1030328.jpg

 

 

Plemeno: zlatý retrívr

Pohlaví: fena

Datum narození: 23.2. 2012 v 7:02

Barva: zlatá

Druh srsti: dlouhá

Průkaz původu: bez PP

Majitel: Tomáš V. Praha

Výška: v růstu 

Váha: 9,5kg (27.května) 

Fotky u maminky                    Fotky u nových majitelů


Maggie je ta nejúžasnější fenka jaká se nám mohla narodit.. :) Vždycky jsem si přála bílou fenečku ale když jsem tu malou prdelku uviděla, tak jsem obrátila.. I když už teď není moje, tak se narodila nám a já jsem na ní strašně hrdá.. :)A teď něco málo o ní.. :)
 
Když byla malinká tak byla největší kamarádka s Artíkem, po jeho úmrtí se to malí klubíčko tisklo spíše k lidem. Byla pořád někde sama v koutě a čekala až za ní přijde nějaký člověk a bylo jí celkem jedno kdo, hlavně že mu mohla kousat do ruk a olizovat obličej.. :) Když se z ní ale stala 6 týdenní slečna začala být vůdce smečky, lehla si na polštář aby byla výš a štěkala na ostatní sestřičky.. :) Její budoucí majitelé si pro ní přijeli až z Prahy a malou slečnu si odvezli do svého domova.. Když malá nastupovala do auta, začali mi téct slzy.. Věděla jsem ale že jde do těch nejlepších rukou a to mě uspokojilo.. :) 
 
Zabydlela se strašně rychle, až jsem koukala.. Naučila se ají docela rychle své páníčky poslouchat.. :) Má malou lidskou kamarádku a dokonce i psí kamarády.. :) Chodí na procházky a hodně času stráví na zahradě, kde malá ničí kytičky.. To se ale časem podá a Maggie se naučí že kytičky se neškubou.. :) Dostala alergii asi na pampelišky a otekla jí pusinka.. Dali jí tedy kalciovku aby splaskla, jenže v tělíčku se jí kalciovka zbouřila a udělaly se jí na boku bouličky.. Ty doktoři museli vyříznou a malá je teď zase vpořádku.. :) Už na své majiele ají štěkala.. :) Malé se dělá špatně v autě ale hned jak to překoná tak se k nám přijede podívat.. Už se na tebe zlatíčko moc těším a jsem na tebe strašně zvědavá, to víš fotečky nestačí.. :D 

 

První očkování 4.4.2012

Druhé očkování 21.4.2012

7.5.2012 dostala Maggie kalciovku protože měla alergii, jenže otekla a udělaly se jí bouličky.. Ty museli doktoři vyříznout a tak má Maggie po zákroku..