Jdi na obsah Jdi na menu

2012

20.10.2012 A JSME ZASE O TÝDEN STRAŠÍ

Dska máme 14 dní, v uterý nám otevřela slečna růžová očička a pejsek 1,2,4 polootevřeli. ;) Ve středu už je měli všichni otevřený kromě žlutého pejska, ten na nás pořád koukal jen napůl.. ;) Jinak nožičky se pořád snaží dávat pod sebe ale ještě jim to moc nejde.. ;) 

14.10.2012 ŠŤĚŇTKA SLEVÍ TÝDEN SVÉHO ŽIVOTA

Dneska slaví štěňátka týden.. prospívají krásně, však se můžete sami přesvědčit. Jsou to krásní válečci, který už se pomalinku začínají stavět na nožičku a už brzy budeme i koukat.. ;) 

6.10.2012 SE NARODILO KRÁSNÝCH 7 ŠTĚŇÁTEK 

Dneska se nám narodilo 7 štěňátek, 6 pejsků a jediná fenečka.. ;) Štěńátka jsou pěkně veliká a zdravá.. ;) Byl se nám tu hned podívat pan doktor a prohlásil že je vše v pořádku.. ;)  První štěňátko se narodilo venku a zbytek už pěkně doma.. Šla jsem Sárinku vyvenčit a najednou koukám a bylo tam psí miminko, hned jsme ho vzali domu, očistili a dali jsme mu mašličku.. ;) 

23.8.2012 ŠŤĚŃÁTKA SLAVÍ PŮL ROKU. 

Dneska ty moje malý kuličky slaví půl roku.. Všichni se mají báječne.. Moc to holkám přeji.. :) 

20.8.2012 ZASE NĚJAKÉ NOVINKY 

Včera jsme byli opět na Mařence, tentokrát jsme šli s Luckym a Betynkou.. Syndynka se začala hárat a tak holky zůstali doma.. Procházku jsme si skvěle užili.. Když jsme se vrátili domů, ještě jsme zašli k rybníku se vykoupat.. Badík plaval už jako profík a já jsem chodila ze Sárinkou po krájích, takže Sárunka byla poprvé v rybníku.. :) Pak jsme si opíkali párky a psiska si den krásně užili a večer krásně spinkali.. :) Dneska jsme se seznámili přes internet s majitelkou Badíkovýho brášku Badíka.. :) Jsou si strašně podobní no schválně posu´dte sami.. :) A nakonec jsme se seznámili i s majitelkou tatínka Joshe, která nám poslala fotky rodičů Joshe.. Moc za všechny informace holkám děkuji.. :) 

 

Bráška Baddy 

p1020566.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tatínek Joshe

040620121641.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Rodiče Joshe 

obraz034--1-.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 15.8.2012 POCHOD NA MAŘENKU 

Včera ráno, když jsem se s budila rozhodla jsem se zajít pro babičku a její 2 fenky Dášenku a Syndynku. :) Po té co jsem k ní dorazila, nakrmili jsme ostatní zvířátka a vydali se k nám pro moje psiska, mamku a sestru.. :) Teprve u nás jsme se rozhodovali kam vlastně tedy půjdeme.. Babičce se na Mařenku moc nechtěla ale já se sestrou jsme tam jít chtěli.. Nakonec jsme to udělali tak, že jsme šli po cestě na houby a dorazili i na Mařenku. :) Naše cesta byla plná legrace a psiska si skvěle zařádila. Když jsme došli na Mařenku, sešli jsme se ještě podívat na Dašov, tam si psiska zaplavala.. Tedy spíše jen Badík, Sárinka je neplavec a Syndynka s Dášenkou to ještě neskoušeli, tak jme jim tam trošku pomohli.. :D Šlo jim to docela dobře.. Po plavaní jsme pokračovali dál. Když jsme šli už směr domů, říkala jsme babičce že tady máme zatočit ale babička řekla že ne, že máme jít pořád rovně a ať jí věřime.. No nakonec jsme si to o pár kilometrů prodloužili ale domů jsme došli.. :) Na to že bude Dášence už 10 let tak to zvládala skvěle.. Po té co jme dorazili domů, Bady se Sárou lehli a spali. Šla jsem ještě doprovodit babičku s holkami domů.. Jsou to ale další 2 kilometry navíc a holky byli tak unavený že když jsme došli lehli a nikdo o nich už nic nevěděl. :) Nafotili jsme i pár fotek, můžete se na ně kouknout ZDE

img_1515.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

5.8.2012 VIDEO

Včera jsem udělala Badovi video není to nic moc ale dávám to sem aby jste viděli jak mám šikovného psa.. :) )Je to ten nejlepší pejsek na světě.. Nikdy bych ho za nic neviměnila.. Je to skvělý obránci. Kouknout se můžete ZDE 

3.8.2012 PRVNÍ CESTA DO TŘEBÍČE NA CVIČÁK
 
Dnešní den byl strašně dlouhý. Když jsem se ráno probudila, nemohla jsem se už dočkat až bude 7 hodin večer. Jela jsem do Želetavy abych se zabavila ale moc to nepomohlo, čas ubíhal pomalu a já nevěděla co mám dělat. Po příchodu domu jsme šla za psiskama. Běhali jsme po zahradě, pak jsme chvilku cvičili poslušnost. No a vrhly jsme se do úklidu, srovnali jsme vodítka, obojky, vyčistili králíčkům, umyli všechny misky a tak dál znáte to ne ? :D Když jsem to měla všechno hotové, ještě jsem si pohrála s Badym a Sárinkou a šla jsem se podívat také domů. Nachystala jsem si na cvičák 2 piškotky, náhubek kdyby náhodou jsme ho museli mít, nějaké masíčko, hračky a očkovací průkaz. V 7 hodin jsem vyšla před dům a čekala než pro nás přijede bratránek s naším autem, po příjezdu jsem naložila Badíka, nastoupila a jelo se. Pro Badyho to byla první cesta autem, tak byl takový nervozní ale zvládl to na 1.. Jednou se pokoušel jít za námi na sedačku ale nepovedlo se mu to.. :) Zůstal pěkně na svým místečku a byl hodný. Po příjezdu, jsme chvilku čekali co se bude dít.. Bada všechno prolezl, co mohl počůral. No když se se vším seznámil zkusili jsme skočku, neshodil. :D Pak tunel, ten taky proběhl no a pak kladinu, což taky zvládl. Až na přivolání, čůrání a moje nervozita no a Badyho psychika, to bylo super.. No a když už jsme skončili a chvilku mi ještě Veronika říkala co a jak, tak Badík si vyzkoušel ještě Áčko a kruh.. Áčko bylo v pohodě ale kruh byl spíš takový nucený ale skočil ho.. :) Rozloučili jsme se a nastoupili zase do auta a jeli jsme směrem domů.. Bady byl nervozní a pořád se motal ale myslím že to bylo lepší než když jsme jeli tam.. Nakonec si lehl a ležel až na Bítovánky. Po příjezdu domu dostal najíst a šel spát. Když jsem se ráno probudila Badík spal jak zabitý. Probudil se až o půl 10 a má zase tu svoji skvělou náladu. Nosí nám hračky a chce si hrát.. Škoda že takový nebyl ají na cvičáku.. :) Moc děkuji za spoustu nových informací a zážitku Veronice Makovcové a Terce Ondráčkové. 
img_1323.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

22.7.2012 SÁRINKA SLAVÍ 5 NAROZENINY

Dneska Sárinka oslavila svoje 5 narozeniny.. Přeji tím to všechno nejlepší a ají jejim sourozencům.. :) jo včera se nám začala hárat.. 

17.7.2012 PRVNÍ TUNÝLEK

Včera u mě byla sestřenice a zkoušeli jsme z Badíkm tynýlek. Badík se ho bál a do té doby než jsem tam vlezla, tak tam nechtěl.. :) Zítra příjde zase tak nafotím nějaké fotečky... :) Bady je kluk šikovný

13.7.2012 JAK JSME MÁLEM O ELIŠKU PŘIŠLI

Posílám dál článek, jak se žije se psem, který má epilepsii. Držím Peti a Elišce palce, ať záchvaty ustanou a ať spolu prožijí spoustu let. 

 JAK JSME MÁLEM O ELIŠKU PŘIŠLI

Jinak konečně náš Badík plave, video najdete ZDE

5.6.2012 SHLEDÁNÍ PO 82 DNECH

Včera nám přivezla paní Křepelová se svojí rodinou ukázat princeznu Nelinku. Holčina vyrostla a jak se krásně mazlila. Nevěděla za kým by šla prvně. Dostala jsem od ní několik pusinek. Škoda že jsme nebyli doma a bylo to jen na ulici, příště snad uvidí svůj bývalý domov a svoje stálé rodiče. Jo mám tady slibované fotky od Kamči, kouknout se můžete ZDE

6284039.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

29.6.2012 NÁVRAT Z VÝLETU A VÝTÁNÍ S PSISKAMA 

Včera jsem se vrátila z posledního výletu s mojí nejlepší třídou. Dneska jsme byli naposledy ve škole a loučili jsme se s tou nejlepší učitelkou jakou jsme mohli dostat.. Když jsem po 4 dnech přijela domu badík na mě skočil a celou mě oblízal, tak strašně se mi po těch mích kuliček stýskalo, že jsem byla ráda že jsem byla doma.. I přes moji unavu (protože jsem celé noci nespali) jsem vyrazila s Badym a Sárou na procházku. Psiska se nevzdálila a šla semnou. No a po vycházce jsem potkala Kamču, šli jsme k ní a podívala jsem se na její zvířectvo a nabídla mi, že vyfotí pejsky, tak jsme šli k nám a udělali pár fotek, hned jak je dám na rajče, tak sem dám odkaz.. :) 

23.6.2012 KOUPÁNÍ VE VANĚ

Dneska jsme se koupali.. Než vlezli psiska do vany tak byla krásně čistounká ale hned jak tam Bady zkočil, tak voda zčernala.. :) Pak lítali po zahradě aby oschli no a nakonec jsem zašla pro foťák a vyfotila jsem je sice pozdě ale přece.. :) více fotek ZDE 

p1090064.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

10.6.2012 A MÁME TU DALŠÍ FOTEČKY

Tak máme nové fotečky.. Štěńátka jsou krásná však posuďte sami.. :) O Bady a o Maggie napsáno pár slov, nic extra ale něco ano.. Na dalších se pracuje.. :) Fotečky najdete jako vždy u nich  ve složce.. :) 

27.5.2012 NOVÉ FOTEČKY

tak uběhl měsíc a něco.. Přišlo nám za tu dobu spostu fotek z nových domovů.. :) Štěnátka jsou již všichni 2 krát očkovaní a pěkně nám povyrostli.. :) Fotky najdete v odchove u každý slečny zvlášť.. :) Já jsem začala z Baddíkem a se Sárou cvičit od začátku takže poslušnost.. Jde nám to každým dnem lépe ale ještě máme velké mezery :) 

21.4.2012 POSLEDNÍ LOUČENÍ A PÁR NOVINEK

včera v 19:45 nám odjela naše krásnoučká fenečka Sendy, spinkala v posteli.. Jinak ještě ke štěňátkům, pokud ještě nějaké budou tak si 100% fenečku nechá.. :) Dneska odpoledne mi napsali z Prahy že už mají po druhém očkování, že už umí sedni a vždy poslechne na přivolání a čůrá venku.. Sendynku jsem to učila a trochu už to taky zvládala.. :) Co se týče dnešního dne tak jsem se učila na přijímačky a pak jsem si musela jít provětrat hlavu, tak jsem vzala sestřičku psy a šli jsme.. Moc jsme se pobavili byla to nejlepší procházka vůbec.. Byli jsme se podívat k babičce na kůzlátka a králíčky, na rodiče Sárinky a tam jsme dostali postroj pro Baddíčka, který mu velice sluší a moc za něj děkujeme.. A pak jsme šli zase spátky domů.. Baddíkovi to moc šlo akorát není na postroj moc zvyklí a trochu mu vadil... :) Po cestě jsme potkali krásnou roční klisnu s kterou si dal pusinku a pak kravičky.. Když jsme došli dom ještě jsem se učila a psiska mezitím usli :) Byl to skvělý den tedy až na to učení :D 

15.4.2012 A MAGGIE S NELINKOU NÁS UŽ TAKY OPUSTILI

Včera mi odjelly slečny, Maggie a Nelly.. Opustili nás naráz v 15:53.. Od Maggie už přišli ají fotečky.. :) Jsou nádherný a doufám že se ještě někdy sejdeme.. :) 

8.4.2012 PRVNÍ ZPRÁVIČKA

Tak je to druhý den a už se nám stýská ale už jsme dostali zprávičky od Elisky.. :) Jsem na ní strašně pišná protože prý neplače, je to naše princezna..Už běhala i po zahradě, a krásně si to užívala.. Poslali nám i nějaké fotečky a má dokonalý místečko :) Jsem strašně ráda že se má skvěle.. Moc Vám za ní děkuji :) 

sam_0424.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

6.4.2012 večer. NO I ELISKA NÁM ODJÍŽDÍ

Dnes v 18:00 odjela naše holčička Eliska, přeji Vám aby jste spolu byli spokojený a prožili spolu strašně moc užasných let.. :) 

6.4.2012 PRVNÍ LOUČENÍ 

Tak před chvilinkou mi odjela Sindynka, která se první narodila a taky první odešla.. Bude mít krásnou kamarádku a skvělé lidské přátelé :)  Přeji hodně dlouhých prožitých let a spoustu pěkných zážitku.. :)  Musím se přiznat že slzy ukáply :( ale věřím že se bude mít dobře :) Odpoledne by měla odjet i Elis.. 

4.4.2012 OČKOVÁNÍ

Tak dneska byla štěńátka naočkovaná, odčervená.. Plakala jenom jedna.. :) Jsou to moji medvídci ale už mi brzy odejdou a zůstanou tu po nich jen rozkousaný polštářky, hračky a samozdřejmě to nejdůležitější rodiče :D A plno zážitku s nimi :) 

22.3.2012 A JSME ZASE O TÝDEN STRAŠÍ 

Dneska jsou pejskům 4 týdny :) Jsou to už malý méďové kteří si pořád jen hrají :) Nadokážu si představit že už za pár týdnů nám odjedou do nových domoců.. Bude se mi po nich strašně stejskat ale vím že půjdou do těch nejlepších rukou :) 

20.3.2012 VIDEO

Štěńátka mi prospívají skvěle.. Tady mám slíbené video Badíka.. Je to skvělý pes :) 

img_2590.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

17.3.2012 MÁME 3 TÝDNY A 2 DNY

Holky už mají zoubky a jsou to naše potvůrky.. 15.3. jim byly 3 týdny a včera poprvé měli mlíčko s piškotkama :) Holky na sebe čtěkají vrčí a skvěle si hrají :) Dneska jsme z Baddem a Sárou byli na zahradě a nafotili jsme nějaké fotky ze cvičení a z blbnutí.. Jestli máte zájem koukněte zde :) pejscizezeletavy.rajce.idnes.cz/Dnesni_civiceni_a_pak_blbnuti/

1.3.2012 SLAVÍME PRVNÍ TÝDEN 

Štěňátkům je dnes týden a prospívají skvěle.. Začínají se stavět na nožičky a jsou to malý mazlíci :) 3 štěňátka už máme zamluvený.. více zde www.zlatyretrivrizezeletavy.estranky.cz/clanky/stenatka/denicek-vrhu-a.html.. 

23.2.2012 MÁME ŠTĚŇÁTKA !

Dneska ráno se nám narodilo 6 štěňátek z toho 5 fenek a jediný pejsek :) .. 

1. Fenka - čas 4:00h. a váha 387g.

2. Fenka - čas 4:35h. a váha 437g.

3. Pejsek - čas 4:50h. a váha 333g.

4. Fenka - čas 6:16h a váha 370g.

5. Fenka - čas 7:02h a váha 292g.

6. Fenka - čas 8:02h a váha 455g. 

Štěňátka jsou napapaná a spokojeně chrní :) 

img_1168.jpg

 

22.1.2012 CO SE U NÁS DĚJE ?  

Tak Sárinka nám rostu do široka, možná teda štěňátka budou. Chodíme po procházkách a užíváme si toho blata zem tam mokrého sněhu. Někdy se tomu tak ani říct nedá. Procházky jsou spíše za trest, ale musím udělat broučkům radost. Baddíček už začíná chodit na vodítku celkem fajn ale ještě má mezery a občas dost velký.

1.1.2012 SILVESTR

Dnes se nám začala hárat naše Syndynka. Jinak jsem byla strašně překvapená ze Silvestra. Baddíček byl skvělý, zvládl to na 1. Šla jsem s ním na procházku a kouknout se z dálky na ohňostroj. Chvilku se koukal a pak si chtěl hrát. Sárinka to zvládala o hodně hůř, tlouklo jí srdíčko a třásli se jí nožičky. Je to náš malý strašpitel. Měla jsem s toho strach ale nakonec to dopadlo výborně.. Škoda že jsem neměla foťák. 

1.1.2012 Tak co se nám za rok 2011 důležitého stalo ?? 

1. Dovezli jsme si úžasného pejska Baddyho. Je to velice učendlivý pejsek a až se pořádně naučíme poslušnost tak si uděláme nějaké ty zkoušky. Jinak ještě jsme zkoušeli nějaké ty sporty. Baddík miluje ostatní pejsky a děti. 

2. Sárinka se nám začala hárat a dne 13,21,22 a 23.12.2011 byla nakryta. Doufáme, že se nám to povedlo a za 2 měsíce se narodí malý Baddata :) 

Všem přeji úspěšný rok 2012 a spoustu radostných chvilek ze svými čtyřnohými kamarády..