Jdi na obsah Jdi na menu
 


FUTSAL - PRAVIDLA TURNAJE

14. 11. 2020

PRAVIDLA TURNAJE INTERFUTSALCUP

> Jedná se o fotbalový turnaj klubů z Brejku.cz.

> Turnaj je určen týmům z 1-4. ligy.

> Účastník musí mít futsalovou halu

> Hracím dnem je úterý. Termíny zápasů bude určovat termínová listina, zveřejněná minimálně týden před startem turnaje.

> Utkání se hraje v klasické sestavě šest hráčů, počet cizinců v zápase je neomezen. Stejně tak je nomezený počet střídání.

> Všechny zápasy jsou plánovány pořadatelem automaticky přes Brejk.cz.

> Startovné činí 800 000 Bk a bude použito na turnajové odměny

> Týmy jsou rozděleny do čtyř skupin, podle koeficientu výkonosti stanovených Brejkem při dnu losování. Los probíhá seřazením týmů podle výkonosti, kdy nejlepší získává pozici A1, následuje B1, C1, D1, A2, B2... až nejhorší D4.

> Základní část turnaje má 4 skupiny (A-D) a čítají vždy čtyři týmy.

> Vítěz utkání získává 3 body, remíza je za 1 bod. Poražený tým je bez bodu.

> O pořadí v základních skupinách rozhodují body, pak vzájemné zápasy, lepší skóre, následuje víc vstřelených branek, víc vyhraných zápasů. Poslední variantou k určení postupujícího je lepší aktuální týmový koeficient na Brejku.cz. Pokud by byl i ten stejný (což je téměř nemožné), rozhodl by los.

> Všechna utkání po skončení základní části budou vždy  odehrána s vypnutou výhodou domácího prostředí. Pokud se nerozhodne v normální hrací době, přijde prodloužení, případně penalty (pravidlo zlatého gólu neplatí). 

> Hrací podoba celého turnaje je znázorněna v sekci INTERFUTSALCUP

> Vítěz získává do karty týmu na webu Brejk.cz, pohárek do síně slávy . Finanční odměna v turnaji je stanovena takto:

        1.místo - 4 500 000 Bk                       

        2.místo - 2 100 000 Bk

        3.místo - 1 800 000 Bk

        4.místo - 1 400 000 Bk

        5.místo - 1 200 000 Bk

        6.místo - 1 000 000 Bk

        7.místo -   800 000 Bk

POZOR !!!

> Případné kontumace končí výsledkem 3:0 pro aktivní tým. Výsledek 0:0 bez bodů, může být použit v zápase týmů, které porušili pravidla ve vzájemném zápase! Finanční postih za kontumaci zápasu činí 400 000 Bk (pokud dojde k první kontumaci a klub se písemně omluví do 24 hod - bude bez finančního postihu - v případě druhé kontumace ovšem dojde k postihu 800 000 Bk a vyřazení z turnaje, stejně tak je možnost postihu 2x 400 000 Bk a vyřazení)

 

> Pravidlo kontumace funguje i za nesprávné, či nenastavené mužstvo do zápasu!!! V případě hrubého narušení turnaje, který by zásadně narušil např.konečnou fázi, bude tým vyřazen a finanční postih bude stejný, jako v případě dvou kontuací!

 

> Vyřazenému týmu se automaticky kontumují všechny jeho výsledky a dochází ke změnám v tabulce!

> Případné finanční postihy se strhávají do centrály Brejku - nikoli turnaje!!! Potrestaný tým může být pokutován do max. výše 800 000 Bk. Startovné však automaticky propadá do pokladny turnaje!

> Zůčastněné týmy mohou hrát v sezoně i jiný turnaj, ale podmínkou je aby se zápasy neprolínaly a nenarušily zápasy Interfutsalcupu! (Je tedy možnost hrát nějaký turnaj mimo ÚT)

> Týmy jsou v průběhu turnaje poviny hlásit organizátorovi poštou případné důležité změny (název klubu, úprava kapacity stadionu, a pod.), tak aby nenanarušily chod turnaje. Zatajení důležitých změn, které mohou ovlivnit zápasy a návštěvnost, se budou brát jako hrubé porušení turnajových pravidel.

> Tým který zjistí, že mu byl nějakým způsobem zrušen naplánovaný zápas a nedostane od správce turnaje informaci o případném zrušení zápasu, je neprodleně povinen oznámit tuto skutečnost poštou. Pokud tak neučiní a naplánuje si případný přátelský zápas bez oznámení a ten následně odehraje,bude jeho zápas též kontumován! Tato situace se bude brát jako hrubé porušení turnajových pravidel!

 ********************************************************************

> Všechny zůčastněné týmy se svým přihlášením do turnaje zavazují, že  budou dbát pravidel, se kterými byli seznámeni zde na webu.

> Pořadatel turnaje manažer Capitan2012, smí před zahájením turnaje upravit pravidla, tak aby turnaj byl životaschopný (např. nepředvídatelné okolnosti - odstávka Brejku, zkrácení sezony a pod.).

> Pořadatel turnaje se zavazuje, že turnajový web bude funkční a aktualizován.

> Pořadatel se zavazuje, že jakékoli důležité změny (např, zrušení , či přeložení zápasu), bude ihned informovat poštou, tak aby kluby mohly sehnat jiné soupeře.

> Pořadatel není povinen hradit ušlý zisk za nesehrání zápasu.

> Hráči v případě nespokojenosti s chodem turnaje, či jeho pravidel, se smí odvolat ke správcům turnajů a adminům Brejku, jako nejvyšší instituci.

NA ZÁVĚR BYCH RÁD POZNAMENAL, ŽE HRAJEME PRO RADOST NEJEN SVOJI, ALE I DRUHÝCH. PŘÍPADNÉ KONTUMACE ZA NERESPEKTOVÁNÍ PRAVIDEL POŠKOZUJÍ SPOLUHRÁČE A KOMPLIKUJÍ HRU !!! UPOZORŇUJI, ŽE VYJÍMKY PRAVIDEL NEEXISTUJÍ !!!