Jdi na obsah Jdi na menu

Dorost

 

dorost_tj_stitna_vs._fc_slusovice_-_128.jpg

Sekretář Hnaníček Jan, Ved. mužstva Kuja Martin st., Hnilo Ladislav,Polášek Lukáš,Hnaníček Václav, Orsák Ondřej, Zvoníček Ondřej, Králík Martin, Kamenčák Lukáš, Trenér Šurán Jiří, Asistent Lysáček Tomáš,

Fojtík Ondřej, Maniš Martin, Malaník Patrik, Ujčík Vlastimil, Hrnčiřík Ondřej, Kuja Martin

 Hrnčiřík Šimon, Milo Michal, Důlka Daniel, Štěpančík Vojtěch

https://stitnafotbal.estranky.cz/fotoalbum/fotoalbum-dorost/

 

Rubriky

Vizitky hráčů Dorostu

Příspěvků: 0

Příspěvky

Dorost TJ Štítná vs. FC Velké Karlovice 4:5

20. 10. 2019

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Dorost

Dorost TJ Štítná vs. TJ Nedašov 9:1

25. 8. 2019

 

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Dorost

Dorost TJ Štítná vs. FC Strání

22. 9. 2018

Dorost TJ Štítná vs. FC Strání 0:3

dorost_tj_stitna_vs__fc_strani_-_007.jpg

Pro další fotografie klikněte na úvodní fotku

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Dorost

Dorost SK Hulín vs. TJ Štítná 2:8

11. 8. 2018

Dorost SK Hulín vs. TJ Štítná  2:8

branky: Malaník Patrik 5, Struhař Aleš, Hrnčiřík Šimon, Kalík Martin

hulin-vs.-stitna-img_1980ax.jpg

Pro další fotografie klikněte na úvodní fotku

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Dorost

Dorost SK Spartak Hulín vs.TJ Štítná nad Vláří 3:1

7. 4. 2018

Dorost SK Spartak Hulín vs.TJ Štítná nad Vláří 3:1

branky: Králík Martin

img_6637ax.jpg

Pro další fotografie klikněte na úvodní fotku

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Dorost

Dorost FC Elseremo Brumov vs. TJ Štítná  2:1

14. 5. 2017

 Dorost FC Elseremo Brumov vs. TJ Štítná  2:1

branky: Malaník Patrik

O krásném nedělním dopoledni jsme sehráli derby v Brumově, který hraje o celkové 1.místo v naší soutěži. Tomu jsme také přizpůsobili taktiku. Nechali jsme soupeře hrát a sami jsme se chtěli pokoušet především o rychlé brejky. Brumov byl také od začátku aktivnější. Kontroloval míč a několikrát se i jeho hráči dostali do zakončení. V žádné vážnější šanci se ale neobjevili. Naopak skóre jsme mohli a měli otevřít my. Patrik Malaník ale bohužel svou obrovskou příležitost tváří v tvář Pjajkovi neproměnil. Hra se odehrávala více méně na naší půlce, ale Brumov si s naší defenzívou nevěděl rady. Jeho kombinace končily na 16m nebo nepřesností ve finální fázi. Branku jsme tak opět mohli vstřelit my. Jenže hlavičku Ondry Zvoníčka Pjajko reflexivně vychytal. Brumov se dostal za první půlku jen do 1 šance, ale za to pořádné. Když ale Vaculín svůj únik nedokázal přetavit v branku, první poločas skončil 0-0.
Druhý poločas měl velmi podobný průběh. Brumov kontroloval míč, snažil se najít skulinku v naší obraně a chvíli se mu to nedařilo. Pak nám ale totálně propadl střed hřiště a domácí kapitán pohodlně otevřel skóre 1-0. Pak jsme měli úsek asi 15 minut, kdy jsme zcela vyklidili pole. Dostali jsme další branku a mohli jsme inkasovat ještě klidně 3x. Domácí ale nadějné situace řešili buď bídně nebo byl Kuja v naší bráně proti. Poté jsme hru otevřeli a domácí značně zatlačili. Měli jsme i šance, ale Ondra Hrnčiřík postrádal důraz. Po krásném pasu od Honzi Spáčila se ale konečně prosadil Patrik Malaník. Blížil se konec utkání, a tak létal do domácího vápna jeden dlouhý balón za druhým. Bohužel pro nás už žádné šance tyto nákopy nepřinesly. Utkání jsme do 60 minuty takticky velmi dobře zvládali. Inkasovaný gól po velké chybě nás ale srazil do kolen. Brumov si v utkání nakonec vytvořil více šancí, navíc byl celý zápas aktivnější ,a tak si zasloužil vyhrát. O víkendu hrajeme další derby. Soupeřem nám bude tentokrát Slavičín.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Dorost

Dorost FC Elseremo Brumov vs. TJ Štítná

14. 5. 2017

 Dorost FC Elseremo Brumov vs. TJ Štítná  2:1

branky: Malaník Patrik

dorost_fc_el__brumov_vs__tj_stitna_-_005.jpg

Pro další fotografie klikněte na úvodní fotku.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Dorost

Dorost TJ Štítná vs. SFK Holešov  2:1

6. 5. 2017

 Dorost TJ Štítná vs. SFK Holešov  2:1

branky: Maniš Martin, Hrnčiřík Ondřej

dorost_tj_stitna_vs__sfk_holesov_-_021.jpg

Pro další fotografie klikněte na úvodní fotku.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Dorost

Dorost TJ Štítná vs. SFK Holešov

6. 5. 2017

 Dorost TJ Štítná vs. SFK Holešov  2:1

branky: Maniš Martin, Hrnčiřík Ondřej

Typické pouťové utkání sehráli naši dorostenci s Holešovem.
Začali jsme velmi ospale. Soupeř ze začátku utkání měl míč více ve své moci,nicméně kombinoval spíše na své polovině. My jsme se rozhýbávali velmi pomalu. Nejdříve jsme zkoušeli delšími nákopy oslovovat naše rychlé útočníky,gólman Holešova ale hru dobře četl a většinu z nich v pohodě sbíral. Soupeř nekladl žádný odpor, a tak jsme se začali dostávat do velkých brankových příležitostí. Jenže našim kopačkám v poslední době chybí klid v zakončení. K vidění byl doslova festival zahozených šancí. Naštěstí pro nás alespoň jednu z nich proměnil před koncem první půle Martin Maniš po pěkné přihrávce Patrika Malaníka. Poločas tedy skončil 1-0.
Druhý poločas začal naším náporem a do 50 minuty jsme si vytvořili další 3 tutovky - bez efektu. Hosté se na naši polovinu dostávali snad jen z odkopů, jinak byli naprosto bezzubí. Nás to bohužel natolik uspalo, že jsme nedokázali nijak zvýšit obrátky a svého soupeře rozstřílet. Bylo k vidění i několik nastřelených břeven a po jednom z nich dorazil míč do sítě Ondra Hrnčiřík 2-0. To nás jakoby uspokojilo. Drželi jsme sice neustále míč, ale spíše ve středu pole. Do další šance jsme se chvíli nedostali. To se změnilo přesunem Martina Králíka do útoku. A když ani on branku nevstřelil,trest přišel na druhé straně. Zbytečně jsme si opět nechali vstřelit branku z ojedinělého brejku 2-1. Utkání se pak už jen dohrávalo a konečný výsledek byl 2-1. Zápas sice probíhal pod naší taktovkou, ale postrádal tempo. My jsme si vytvořili dostatek šancí na to,aby si Holešov odvezl pořádný příděl, opět se ale projevila naše největší bolest - bídná koncovka a zbytečně jsme se tak ještě nakonec báli o výsledek. Příští týden hrajeme pravé derby v sousedním Brumově.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Dorost

Dorost SK Baťov vs. TJ Štítná

30. 4. 2017

 Dorost SK Baťov vs. TJ Štítná  5:0

O nedělním dopoledni ukázal fotbal našim dorostencům svou krutou stránku. Soupeřem nám byl na jaře v dobré formě hrající Baťov. My jsme konečně jeli na utkání v kvalitní sestavě, bohužel jsme toho nedokázali využít.
Utkání jsme nezačali dobře. Soupeř byl na své velké umělce velmi aktivní a hned z první "šance" nám i vstřelil branku - po našem špatném odkopu domácí pohodově skórovali. Prvních 20 minut patřilo Baťovu a právě ve 20.minutě to po naší další chybě korunovali druhou brankou 2-0. Poté se naši dorostenci postupně začali osmělovat. Zcela jsme ovládali střed pole a soupeře v záloze jasně přehrávali. Z naší zvýšené aktivity pramenily i šance, které jsme dnes ale zcela trestuhodně zahazovali. Do poločasu mohlo a mělo být vyrovnáno, ale dnes jsme finální fázi řešili bez dostatečného klidu. Protože domácí už se do konce poločasu prakticky nedostali hlouběji na naší polovinu, poločas skončil 2-0. 
Prvních 5 minut druhého poločasu patřilo opět Baťovu, ale bez nějaké vytvořené šance. Pak jsme převzali taktovku opět my. Dobře jsme kombinovali, ale své šance na zvrat jsme stále řešili bídně. Buď jsme zakončili slabě nebo jsme ideální čas ke střele prováhali. A tak zákonitě přišel trest - z ojedinělého brejku domácí jednoduše skórovali 3-0. Po tomto gólu na nás 2x zívala prázdná branka, ale dnes nám ani toto nestačilo. A tak domácí dali z dalšího ojedinělého rohu na 4-0. Poté už naši borci zcela rezignovali a Baťov tak mohl skóre ještě pohodově navýšit o další branky. Konec už se jen dohrával. Skóre se nakonec zastavilo na 5-0. Nutno podotknout, že i když skóre na papíře vypadá jednoznačně, vůbec neodpovídá dění na trávníku.V tomto utkání jsme zcela doplatili na naši nemohoucnost v zakončení a domácí nám dali velmi krutou lekci z produktivity, když v podstatě každou svoji šanci přetavili v branku. I když jsme na oko předváděli velmi pěkný kombinační fotbal, ve finální fázi nám chybělo více klidu. Nicméně věřím, že pokud se budeme prezentovat podobnými výkony i v dalších kolech, přinese nám to ovoce. 

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Dorost