Jdi na obsah Jdi na menu
 


co děláme?

Výměna vodovodních i kanalizačních stoupaček včetně ležatého potrubí ve sklepě, výměna uzávěrů na stoupačkách, osazení vodoměrů včetně zaplombování a registrace u Českého metrologického institutu, čištění kanalizace elektrickou spirálou nebo ručně, čištění gule ve světlíku, oprava vodovodních ( i olověných ) stoupaček, oprava kanalizace, montáž regulátoru tlaku pro celý dům, montáž vodoměrné sestavy ve sklepě, výměna hlavního vodoměru – dohoda se společností Veolia, montáž ventilačních hlavic, izolace a upevnění potrubí, montáž zemnícího drátu CY, atd.

Při výměně stoupaček propojujeme potrubí (odpadní i vododní) každý den, takže nájemníkům teče voda každý den a zároveň mohou používat i odpady vždy po skončení naší denní práce.

 

Rekonstrukce bytových i rodinných domů:

Rekonstrukce bytů + výměny zařizovacích předmětů:

rekonstrukce rozvodů teplé, studené vody a kanalizace, čištění připojovacích odpadů, montáž zařizovacích předmětů, výměna el. boilerů, baterií, klozetů, umyvadel… příprava pro kuchyně, myčky, pračky, montáž sprchových koutů, van, atd.

Drobné opravy:  

výměny a opravy plováků, opravy sifonů, opravy baterií, přetěsnění odpadů, atd.

Výměna bytových (podružných) vodoměrů na teplou i studenou vodu, včetně zaplombování a sepsání protokolu o montáži. Odečítání stavu vodoměrů pro bytový dům.

Nabízíme také montáž vodoměrů s dálkovým odečtem. A případně nabízíme i odečítání stavu těchto vodoměrů.

Pro vodovodní potrubí používáme nejčastěji polypropylén typu 3 tlakové řady PN20 - životnost 60 let. Ale v případě domluvy jsme schopni dělat z pozinku nebo z mědi. Jako tvarovky a přechody mimo plast používáme převážně kvalitní mosaz. Pro odpadní potrubí používáme vysokokvalitní polo-prop - životnost 70 let, který je odolný vůči vysoké teplotě (až do 110°C), a také proti mechanickému poškození (tvrzený materiál) a je rozebíratelný – s běžným PVC nesrovnatelný.