Jdi na obsah Jdi na menu
 


Vítejte na mých osobních stránkách

  Jejich název  "Z VRCHOLU DOLŮ" je dán mým věkem a dynamikou mého života. Jmenuji se Tadeáš Firla. Je mi šedesát sedm let, což znamená, že již dávno jsem se ocitl někde v posledním úseku mé cesty. Ve skutečnosti jsem určité vrcholky různých oblastí mohl prožívat teprve nedávno. Text a fotografie odhalují můj vnitřní i společenský život. 

     V průběhu života mi bylo dáno prožít některé zajímavé zkušenosti, přečíst mnohé knihy v souvislostí s mým studiem ve středním věku, mojí profesí a hledáním moudrosti pro budování vztahů v mé rodině. Hodně jsem se naučil z vlastních proher a pádů. 

    Možná, že některé z mých životních "perliček", ale i moudrých rad jiných jsou sdělitelné a mohou někomu z vás pomoci. I já jsem hledal a díky sdílení přátel, autorů knih i okolnostem jsem mohl prožívat radostný a naplněný život. Dovolím si tedy něco maličko vyložit ze svého počítače i vlastního srdce "na stůl" ke společnému stolování. Jestli vám to bude k užitku a posílí to vašeho ducha, jestli vás to povzbudí, bude to pro mě velkou radostí.

     Oblasti života, které jsem se rozhodl sdílet s Vámi, jsou ukryty pod nápisy v záhlaví: 

- Osobní život s Bohem -  Vztah ke knihám -  Služba bližním - Láska k rodině. Přidal jsem - Vztah k sobě samému. To je mé "Curriculum Vitae". Skrze ně a mnoho fotografií, které Vás budou doprovázet, můžete postupně vstupovat na několik vrcholků mého života.

Důležité jsou "AKTUÁLNÍ" ze současného dění. Upřímně Vás  zvu.

S úctou a láskou

Tadeáš Firla