Jdi na obsah Jdi na menu
 


Našli domov do července 2012

ZVÍŘÁTKA UMÍSTĚNÁ V ROCE 2011 po kliknutí ZDE A ZDE

 

 


 

 


   
 

 

img_2645.jpg

img_2649.jpg

 

 

 

 


   
 

EVŽEN

kocour, kříženec ruské modré, 2 roky, , 30.3. kastrovaný

Evžen je nádherný kocour, který byl přijat po zemřelé majitelce spolu s dalšími čtyřmi kočičkami. Byl přijat se zraněním na hlavě, které je už ale zahojené.

Evžen byl zpočátku hodně nedůvěřivý, ale postupně se z něho stává hodný a mazlivý kocourek. Je to skutečně nádherný obrovský kocour, který bude chloubou svého nového domovaJe čistotný, vhodný tedy do bytu i do domečku se zahrádkou.

Je zvyklý na pejsky a druhé kočičky, v novém domově proto nebude problém ani zvířecí kamarád. 

Našel nový domov u domku se zahrádkou, kde bude částečně doma a částečně venku.

 

OLIVER 

p1010437.jpg

 

ELZA

p1010444.jpg

 

SHEILA 

p1010472.jpg

 

ROBIN

p1010479.jpg 

 

 

 


   

 

OLIVER, ROBIN, ELZA, SHEILA

koťátka, mourovato-bílí kocourci a černobílé kočičky, narozena asi v polovině dubna 2012

KOŤÁTKA VYDÁVÁME POD PODMÍNKOU BUDOUCÍ KASTRACE!

Tato maličká koťátka se narodila toulavé kočičce na seníku u hodných lidí, bohužel maminku jim roztrhal pes a v ohrožení byla i malá koťata, proto byla přijata do naší péče. 

Vypadají jak andílci, ale jde o malá dráčata... Jsou to typická hravá a rozverná kočičí mimina. Celé dny střídavě papaj, hraní si a spinkaj.

Jsou zvyklá na společnost druhých kočiček a také na pejsky, proto vhodná i do rodiny, kde už nějaký zvířecí kamarád žije.

Při odběru budou odčervená a očkovaná, naučená na záchůdek.

Oliver našel nový domov v Praze v bytě, kde má i kočičího kamaráda.

Elza našla nový domov v Praze v bytě společně s Mufinkou z Bubáčátek. 

Sheila našla nový domov na Brněnsku v domku se zahrádkou, kde má obřího psího kamaráda.

Robin našel nový domov v Lysé nad Labem v domku se zahrádkou společně s Píďalkou. Mají tam kočičí parťačku a obří psí kámošku.   

 

p3250119.jpg

 

 


   

 

LINDA

kočička, 4 roky, 30.3. 2012 kastrovaná

Linda k nám byla dovezena spolu se svými odrostlými koťaty Kokešem a Mikešem z areálu jedné firmy, kde od mala polodivoce žili a krmeni byli vrátnými. Když však jeden "pán" začal vyhrožovat jejich otrávením, bylo nutné je z původního místa odvézt do bezpečí.

Linda s námi zatím absolutně odmítá kamarádit, při pokusu o kontakt syčí. Manipulovat se sebou sice poměrně nechá, ale je třeba opatrnosti.

Je čistotná, vhodná do bytu i do domku se zahrádkou.

Je zvyklá na druhé pejsky a kočičky.

Našla nový domov společně s Koniášem  v domku na samotě, kde jim noví majitelé dopřejí nejen péči, ale i jejich vytouženou svobodu a klid.

 

 

img_1971.jpg

p3100076.jpg

 

 

 


   

 

KONIÁŠ 

kocour, 1,5 roku rok, , 16.3. kastrovaný

Koniáš k nám byl přijat spolu se svými brášky Tomáškem a Bobešem. Žili polodivoce v lese u chatové osady kam je někdo jako malá koťata vyhodil a přežívali jen díky krmnení hodnými lidmi, ale když nastaly kruté mrazy, bylo nutné kocourky odvézt do tepla.

Koniáš se zatím stále drží spíše vzadu za kontaktnějšími brášky a moc o kamarádství s námi nestojí. Pohladit se už nechá, ale většinou na naše pokusy o kontakt odpovídá syčením a krčením v koutě.

Je čistotný, vhodný tedy do bytu i do domečku se zahrádkou. 

Je zvyklý na pejsky a druhé kočičky, proto pro ní v novém domově nebude problém ani zvířecí kamarád.

Našel nový domov společně s Lindou v domku na samotě, kde jim noví majitelé dopřejí nejen péči, ale i jejich vytouženou svobodu a klid.

 

p5280039.jpg

p5280045.jpg


 

 

 


   

 

 

SINDY 

fena, anglický kokršpaněl, 7 let,6.6. 2012 kastrovaná

Sindynka k nám byla přijata v reakci na prosbu sousedů jejích majitelů, kteří se nezdráhali tuto něžnou psí dámu zavírat na celé dny do sklepa a vázat na řetěz. Dřívější nedobré zacházení na ní naštěstí není znát, je to velká kamarádka s lidmi i pejsky, jen při přivolání se přikrčuje až k zemi.

Sindyka je klasická kokršpanělka se všemi dobrými vlastnostmi, kterými tito psí šašci a mudrci v jednom oplývají. Je něžné a milé povahy, na procházkách temperamentní a na svůj věk neuvěřitelně vitální a pohyblivá. Miluje i dlouhé procházky, má rád vodu, fascinuje ji okolní příroda a lesy.

Je přátelská i k cizím lidem, je to mazlivka. 

Je zvyklá i na druhé pejsky a na kočičky, neubližuje jim. Vhodná tedy i do rodiny, kde už nějací chlupatí mazlíčci jsou.

Je čistotná, vhodná tedy i do bytu či domku se zahrádkou. o samotě je hodná, nedemoluje a neštěká.

Našla nový domov v Praze v bytě, kde má i kokršpanělí kamarádku Cecilku. Pokusí se zaplnit místo po zemřelé kokřičce. Nyní se jmenuje Betynka.

 

 

p4030023.jpg

p4180100.jpg


 

 

 


   

 

 

DAISY 

fena, dlouhosrstý jezevčík, 14 let, kastrovaná

Daisynka se do naší péče dostala z důvodu vážného onemocnění svého páníčka. Zpočátku to bylo takové smutné stvoření, které se nemohlo vyrovnat s odloučením od svého páníčka, velmi po něm tesknila. nyní už si u nás zvykla a stává se z ní mazlík a útulkový miláček. 

Daisynka je milá a hodná psí dáma, která na svůj věk vůbec nevypadá. Je stále v dobré kondici a projevy stáří bychom u ní těžko hledali.

Daisy byla zvyklá na život v bytě po boku staršího pána, je tedy čistotná, zvyklá na život v bytových podmínkách. Více tíhne k mužům.

Daisynka není na pohyb vyloženě náročná, ale procházky má stále ráda, je čiperná a moc ráda své páníčky doprovodí na vycházku přírodou i městem. Na vodítku chodí moc hezky, ale bez rpoblémů se člověka drží i na volno.

Daisy má ráda svůj klid, ale k pejskům je milá a hodná, má jejich společnost ráda. Pokud ji nějaký hafík otravuje nad míru, umí se ozvat, ale neubližuje druhým zvířátkům. Je zvyklá i na kočičky. 

Daisynka  hledá hodné lidi, kteří ji dají ještě šanci prožít poslední roky ve štěstí a lásce. Jezevčíci jsou dlouhověké plemeno, proto se nový majitel nemusí bát, že o Daisynku záhy přijde.

Daisy je vhodná spíše do klidné domácnosti, ideálně u nějaké babičky či dědečka, kterým ještě přinese mnoho radosti. není vhodná do rodiny s malými dětmi, není na ně zlá, ale jejich společnost nevyhledává a štěká na ně.

Našla nový domov u Plzně v domečku se zahrádkou, kde má podobně starou jezevčičí kamarádku.

 

p3250121.jpg

p3250102.jpg

 

 


   

TOMÁŠEK

kocour, 1 rok, , 16.3. kastrovaný

Tomášek k nám byl přijat spolu se svými brášky Bobešem a Bobešem. Žili polodivoce v lese u chatové osady kam je někdo jako malá koťata vyhodil a přežívali jen díky krmnení hodnými lidmi, ale když nastaly kruté mrazy, bylo nutné kocourky odvézt do tepla.

Tomášek se zpočátku hodně bál a při pokusu o kontakt syčel a krčil se, nyní je už z něho milý a hodný kocourek. Určitá míra plachosti v něm stále je a cizích lidí se trochu bojí, k nám už ale je milý a hodný. 

Je čistotný, vhodný tedy do bytu i do domečku se zahrádkou. 

Je zvyklý na pejsky a druhé kočičky, proto pro ní v novém domově nebude problém ani zvířecí kamarád. 

Našel nový domov v domku se zahrádkou u lidí, kteří chápou, že plachá kočička potřebuje jen čas a moře lásky. V novém domově má i kočičí kamarádku v důchodovém věku.


img_2657.jpg

p4270090.jpg 

 


   

 

 

VALIBUK

pes, kříženec knírače, 3-4 roky, kastrovaný

Valibuk k nám přišel s velmi zanedbanou srstí, proto musel být ostříhán na krátko, ale při pravidelné údržbě srsti z něho bude nádherný pejsek.

Vali je veselý a kamarádský pejsek. Zpočátku preferuje především ženy, ale po seznámení se kamarádí i s muži. Miluje hračky, když přišel, nevěděl na co ty barevné věcičky slouží, ale nyní si vydrží hrát celé odpoledne s oblíbenou hračkou nebo s psími kamarády.

Vali je čistotný, vhodný tedy i do bytu nebo do domečku se zahrádkou. Nevadí mu ani pobyt venku na zahrádce, je na ní rád.

Na vodítku chodí moc hezky, miluje i dlouhé procházky, ale není přehnaně aktivní a nedožaduje se nadměrného pohybu. O samotě nedemoluje. Umí základní povaly - kě mně, sedni a lehni, určitě se rád naučí další.

Je zvyklý na druhé pejsky a na kočičky. Na svého páníčka se velmi upne a bude mu věrným přítelem. Je vhodný i jako společník pro starší lidi.

Našel nový domov v domku se zahrádkou, kde má i psího kamaráda, kterému bude dělat společnost.

 

p5140044.jpg

img_0223.jpg

 

 


   

 

 

KAJETÁN

pes, voříšek, 5 let, 14,8 kg, 17.5. 2012 kastrovaný

Kajetán přišel s poměrně zanedbanou srstí, ale po ostříhání je z něho fešák.

Kája je velmi přátelský a veselý pejsek, je stále poměrně temperamentní. Návštěvy s nadšením vítá vrtěním ocásku, i k cizím lidem je to velký mazel a kamarád. Za plotem však zaštěkat umí, na nezvanou návštěvu by upozornil.

Kája je kamarád i s ostatními pejsky, má je rád. Je vhodný i jako kamarád k nějaké fenečce. Je zvyklý i na kočičky, neubližuje jim a neprohání je, proto vhodný i ke kočičímu kamarádovi.

Je vhodný do bytu i do domečku se zahrádkou, je čistotný. O samotě neštěká a nedemoluje.

Káje je stále dost vitální pejsek, uvítá i dlouhé procházky nebo výlety u kola. Je vhodný i ke sportovně založeným páníčkům na dlouhé výlety přírodou.

Našel nový domov v domku se zahrádkou, kde má psí kamarádku i několik kočiček. Podle nové paničky to byla láska na první pohled.

 

img_8418.jpg

img_8421.jpg

 

 


   

RUDÍK

kocour, narozen asi říjen 2011, 16.3. kastrovaný

Ruda k nám přišel spolu se svým bráškou Mourkem.

Ruda je moc milý a mazlivý kocourek, rád se nechá pochovat. Má spíše klidnou a nenapádnou povahu, je moc miloučký a mírný.

Je docela upovídáný, čas na konzervu nebo proběhnutí po zahrádce umí ohlásit.

Je nádherný a až vyroste bude z něho skutečně kus kocoura.

Je čistotný, vhodný tedy do bytu i do domečku se zahrádkou. Je vhodný i k jiným zvířátkům, má rád druhé kočičky a nebojí se ani pejsků.

Našel nový domov na Benešovsku v domečku se zahrádkou, kde je rodinným miláčkem a pokusí se zaplnit místo po ztraceném kocourkovi.

 


 

 p1010019.jpg

p1010005.jpg



   

 

ALSONS

kocour, narozen asi říjen 2011, 30.3. kastrovaný

Alfons k nám byl přijat spolu s dalšími kočičkami jako divoký kocour. Dělá však v důvěře k lidem porkoky.

Alfons je nádherný kocourek, který bude jistě ozdobou svého nového domova. Má nádhernou polodlouhou srst, avšak nový majitel musí počítat s její pravidelnou údržbou.

Alfons je čistotný, naučený na kočičí záchůdek, je tedy vhodný do bytu i do domečku se zahrádkou. 

Je zvyklý na druhé kočičky a na pejsky, v nové rodině tedy nebude problém ani zvířecí kamarád. 

Alfons se bohužel nevrátil z vycházky a i přes vyvěšení letáčků v okolí ztráty jsme jej už nenalezli...

p1000985.jpg

img_2636.jpg

 

 


   

 

 

FANYNKA

kočička,  kříženka ruské modré, 1 rok, 30.3. 2012 kastrovaná

Fanynka k nám byla přijata spolu s dalšími čtyřmi kočičkami po zemřelé majitelce.

Fanynka je milá a hodná kočička. Zpočátku byla hodně plachá a bojácná, ale nyní je ke známým lidem mazlivá. Je to nádherná kočička, která bude ozdobou svého nového domova.

Je čistotná, zvyklá na kočičí záchůdek, vhodná tedy i do bytu či domečku se zahrádkou.

Je zvyklá na pejsky a druhé kočičky, proto pro ní v novém domově nebude problém ani zvířecí kamarád.

Našla nový domov v domku se zahrádkou, kde má skupinku psích i kočičích kamarádů a trpělivého páníčka.

 

p4200019.jpg

 

 

 


   

 

 

PEPSI

fena, baset, narozena 2007, 25.4. kastrovaná

Pepsinka se nám vrátila po více jak roce z adopce z osobních důvodů nové majitelky.

I přes svoji majestátní postavu je Pepsinka neuvěřitelně něžné a milé stvoření. Má velice mírnou povahu, je moc hodná. Povahově je to vyloženě flegmatik, kterého jen tak něco nevyvede z míry a vše přijímá s narpostým klidem a rozvahou.

Pepsinka je velký mazlíček, moc ráda se nechá hladit a tulí se. Na procházkách si neváhá stopnout kolejdoucí na pomazlení.

Je hodná a milá ke všemu živému. Je vhodná i ke druhým pejskům, ale takovým, kteří ji nebudou ubližovat nebo šikanovat a budou stejně mírní jako ona. Je zvyklá i na kočičky, neubližuje jim,

Pro svoji mírnou povahu je vhodná jak ke starším lidem, kterým bude věrným společníkem, tak i do rodiny s dětmi, které má ráda.

Vhodná k lidem, kteří vědí co péče o baseta obnáší a budou se jí věnovat. Má moc ráda procházky přírodou, ale byla zvyklá i na život v městském bytě. Pepsinka je neskutečně přizpůsobivá, hlavní pro ni je aby byla někde, kde jí budou mít rádi a budou na ni hodní.

Našla nový domov u Teplic v domku se zahrádkou, kde má pudlího kamaráda a také kamarády kočičí. 

 

 

 


   


p1510450.jpg

p1510463.jpg

 

 


   
MURČA

kočka, 4 roky, kastrovaná

Murča se k nám dostala spolu s dalšími kočičkami po paní, která musela odejít do domova důchodců.

Murča je skutečná kočičí osobnost, dělá si co chce a kdy chce. Má ráda svoji svobodu, vhodná jen k domku se zahradou nebo někam na statek, kde by měla volnost pohybu a dostatek myšek pro lovení. Je hodná, přítulná, ale vyloženě mazlení a neustálou pozornost nevyžaduje.

Je čistotná, zvyklá na kočičí záchůdek. Je zvyklá na druhé kočičky a na pejsky, vhodná tedy i k lidem, kde už nějací zvířecí kamarádi jsou. 

Našla nový domov v Praze v domku se zahrádkou, kde bude žít venku v zateplené boudičce a bude tak mít svoji svobodu i možnost mazlení.

0039.jpg

p3290009.jpg

 

 


   

 

 

BAFY 

fena, kříženec střední velikosti, 5  let, 6.4. kastrovaná

Bafy je svým založením veskrze pozitivně naladěný pejsek, který je pro každou lumpárnu. Miluje lidi, je velký mazel a sama se vnucuje návštěvám na klín a pro pohlazení.

Je přiměřeně aktivní, miluje i dlouhé procházky a výlety a je na nich skutečně báječným parťákem. Moc ráda aportuje, pro míček by se snad přetrhla - tato její doslova vášen pro aport by se dala krásně využít například při tréninku agility, na které by byla díky své učenlivé povaze a radosti z pohybu a spolupráce s člověkem ideál. Je velmi inteligentní a učenlivá, vhodná i k výcviku. Miluje pohyb, vhodná i pro aktivně žijící lidi, které ráda doprovodí na túrách i při výletu na kolech.

Doma je velmi čistotná, venčí se jen venku. Vhodná tedy do bytu i do domku se zahrádkou s bydlením uvnitř.

Zpočátku o samotě naříkala, ale nyní to zvládá již bez problémů a po našem odchodu si zalehne na pelíšek a tiše čeká.

Při procházce městem se chová jako ušlechtilá psí dámička, je hodná, ale za plotem zahrádky se z ní stává vesnický raťafák a upozorní na nezvanou návštěvu.

Je zvyklá na druhé pejsky a na kočičky. V nové rodině tedy není zvířecí kamarád překážkou.

Našla nový domov v Praze v domku se zahrádkou, kde žije v rodině s dětmi.

 

p3250109.jpg

p3260160.jpg

 

 


   

 

MIKEŠ

kocour, narozen asi říjen 2011, 31.3. 2012 kastrovaný

Mikešek k nám byl dovezen spolu se svou maminkou Lindou a bráškou Kokešem z areálu jedné firmy, kde od mala polodivoce žili a krmeni byli vrátnými. Když však jeden "pán" začal vyhrožovat jejich otrávením, bylo nunté je z původního místa odvézt do bezpečí.

Zpočátku se Mikeš hodně bál a neměl moc zájem s námi kamarádit, ale teď je z něho ke známým lidem velký mazlík. Mikešek miluje hlazení, drbání, jen chovat v náruči se zatím moc nechce.

Je to nádherný kocourek, umí být i velmi roztomilý.

Mikeš má moc rád i druhé kočičky, kamarádí s nimi. Je zvyklý i na pejsky.

Je čistotný, vhodný tedy do bytu i do domečku se zahrádkou. 

Našel nový domov v bytě na jihu Čech, kde bude jedinným zvířecím mazlíčkem a pokusí se zaplnit prázdné místo po zemřelém podobném kocourkovi.

 

p1000988.jpg

p1010057.jpg

 

 


   

BIBINKA

kočka, 1 rok, 30.3. 2012 kastrovaná

Bibinka k nám byla přijata spolu s dalšími čtyřmi kočičkami po zemřelé majitelce.

Bibinka je překrásná a roztomilá kočička. Ale je nejen krásná vzhledem, ale i povahou, moc ráda se mazlí a tulí.

Je čistotná, zvyklá na kočičí záchůdek, vhodná tedy i do bytu či domečku se zahrádkou.

Je zvyklá na pejsky a druhé kočičky, proto pro ní v novém domově nebude problém ani zvířecí kamarád.

Našla nový domov na umísťovací výstavě koček na veletrhu For pets v Letňanech. Nyní bydlí v bytě, kde ji chrání smečka psích kamarádů.

p3160009.jpg

p3220064.jpg

 

 


    

 

SABINKA

kočka, 1 rok, 16.3. kastrovaná

Sabinka k nám byla přijata z jiného útulku.

Sabinka je velký mazlík, má moc ráda lidi. Nejraději ze všech činností má mazlení a papání, ani v jednom se nešetří. Je hravá, ideální mazlíček do rodiny s dětmi i ke starším lidem.

Je to nádherná kočička s obrovskýma očima a zajímavým zbarvením.

Je čistotná, zvyklá na kočičí záchůdek, vhodná tedy i do bytu či domečku se zahrádkou.

Je zvyklá na pejsky a druhé kočičky, proto pro ní v novém domově nebude problém ani zvířecí kamarád.

Našla nový domov na Benešovsku, nedaleko od nás, v domečku s zahrádkou, kde má zvířecí kamarády a kupu dětí na mazlení.

 

 

img_9322.jpg

img_9324.jpg 

 

 

 


   

 

 

BELLA 

fena, kříženec (matka střední kříženka NO s jezevčíkem, otec neznámý), štěně - narozena začátkem února 2012 

Bellinka byla zachráněna spolu se svými dvěma sourozenci před "likvidací" u původního majitele. Jejich maminka bude vykastrována za dohledu paní, které Bellinku zachránily a dovezly k nám do depozita.

Předpokládáme, že z Bellinky bude pejsek středního vzrůstu. Je to malé, ničím nepoznamenané a nezkažené miminko, které bude takové jak si ho jeho páníček vychová. U štěňátka bude nutná socializace, možnost setkávat se s jinými lidmi a s pejsky, hrát si a také se učit základům poslušnosti aby z ní vyrostl vzorně vychovaný a šťastný pes.

Bella je typické malé štěňátko, jejími největšími starostmi jsou spánek a mazlení. Je to nebojácná malá čiperka, moc ráda se tulí a poznává okolí na kratších procházkách. Člověka se drží, tak zatím ťape všude na volno.

Bez problémů vychází s ostatními zvířátky, je milá k pejskům i ke kočičkám, nebojí se jich.

Na svůj věk je překvapivě čistotná, o vyčůrání si sama řekne. Je vhodná do bytu i do domečku se zahrádkou.

K adopci bude po očkování a odčervení.

Štěňátka vydáváme pouze pod podmínkou budoucí kastrace!

Našla nový domov v Praze v bytě u mladých páníčků v jejichž rodině žije již několik pejsků, tak bude jezdit na návštěvy za kamarády.

 

img_1934.jpg

img_2003.jpg

 

 

 


   

NUGETKA

fena, kříženka malého vzrůstu (mezi předky možná čivava nebo špic), 1 rok, při příjmu 4,2kg, 3.3. 5,2 kg, kastrovaná

Nugetka k nám byla přijata ze špatných podmínek, kdy jejich původní majitelka nechávala smečku psů živořit v nepořádku s nedostatkem jídla. Více informací o této kauze ZDE.

Nugetka je fenečka malého vzrůstu, v budoucnu z ní bude ideální psíček i do městského bytu, který Vás může v taštičce všude doprovázet. Na svého budoucího páníčka se upne a bude mu tím nejvěrějším mazlíčkem.

Zpočátku je k cizím nedůvěřivá, ale po pár piškotkách užse tulí a nastavuje bříško na drbání.

Je zvyklá na jiné pejsky a na kočičky, konflikty nevyhledává, proto je vhodná i do rodiny, kde už nějací zvířecí mazlíčci jsou. Společnost nějakého zvířátka naopak ještě velmi uvítá. Ve smečce pejsků je spíše submisivní.

Zatím trošku zápolíme s nečistotností, ale až na občasnou loužičku to už Nugetka zvládla.

Na vodítku chodí hezky, člověka se drží i na volno, ale je třeba dát pozor aby se něčeho nepolekala. Miluje dlouhé procházky, ráda se proběhne.

Počáteční info po příjmu: Nugetka je na tom ze všech tří holčiček nejhůře, je velmi bojácná a nedůvěřivá. Nechá se hladit i pochovat, ale venku hned hledá příležitost k útěku. Při zvedání do náruče a jiné podobné manipulaci má tendence se ohánět a kousat. Až pochopí, že tady jí už nic zlého nehrozí a zvykne si, bude z ní mazel a závisláček.

Našla nový domov u Hradce Králové v domečku se zahrádkou, kde bude dělat páníčkům společnost po smrti Nugetce velmi podobné fenečce. Nyní se jmenuje Betynka. 

 


 

p1000697.jpg 


   

KIRI

kocour, 5 narozen asi říjen 2011

Kiri pochází ze stejného místa jako Rudík, Mourek, Mourí, Kvído,...

Kiri byl zpočátku hodně bojácný, ale jak si zvykne, je to pak velký mazlíček.

Je čistotný, vhodný tedy do bytu i do domečku se zahrádkou. Je vhodný i k jiným zvířátkům.

Koťátka vydáváme pouze pod podmínkou budoucí kastrace.

Našel nový domov v domečku se zahrádkou, kde bude rodinným mazlíkem.

 

p2210077.jpg

img_1929.jpg

 

 


   

FIDORKA 

fena, kříženka malého vzrůstu , narozena asi v říjnu 2011, při příjmu 3,7kg

Fidorka k nám byla přijata ze špatných podmínek, kdy jejich původní majitelka nechávala smečku psů živořit v nepořádku s nedostatkem jídla. Více informací o této kauze ZDE.

Fidorka je fenečka malého vzrůstu, díky tomu vhodná i do malého městského bytu. Má sportovní stavbu těla, proto je ideálním pejskem pro aktivně žijící lidi, které může doprovázet na dlouhých procházkách přírodou či u kola.

Zpočátku se Fidorka hodně bála, nyní už je z ní mazlíček, jen se sem tam lekne prudšího pohybu. Je hodná, mazlivá a moc milá.

Ráda si hraje, začíná objevovat kouzlo plyšáčků, ale nejlepší hračkou je pro ni stále sestřička Miňonka nebo kočky :-).

Má štíhlé tělíčko a delší nožičky, proto by v budoucnu byla vhodná i ke sportovně založeným lidem nebo pro někoho, kdo se svým pejskem chce věnovat psím sportům - agility, coursing,... 

Je zvyklá na druhé pejsky a na kočičky, proto vhodná i do rodiny, kde už nějací psí kamarádi jsou.

Je to šikovné a učenlivé psí miminko, ze kterého s dostatkem lásky a také výchovy vyroste milá psí slečna.

Počáteční info po příjmu: Fidorka se zatím hodně bojí, venku hledá příležitost k útěku, doma se krčí v rohu a schovává se. Nechá se ale chovat a hladit, radost z toho ale zatím nemá. Je vidět, že strádala hlady, u jídla druhé dvě fenečky odhání a snaží se co nejvíce urvat pro sebe.

Štěňátka vydáváme pouze pod podmínkou budoucí kastrace! 

Našla nový domov v Táboře v bytě, kde bude jedinným zvířecím mazlíčkem a s páníčky bude jezdit na tůry.

img_1913.jpg

p2210035.jpg

 

 


   

MIŇONKA 

 

fena, kříženka malého vzrůstu , narozena asi v říjnu 2011, při příjmu 2,8kg

Miňonka k nám byla přijata ze špatných podmínek, kdy jejich původní majitelka nechávala smečku psů živořit v nepořádku s nedostatkem jídla. Více informací o této kauze ZDE.

Miňonka je neskutečně sladké a roztomilé stvoření, je drobná, maličká. Díky svému malému vzrůstu je to ideální pejsek i do městského bytu, který Vás může v taštičce provázet všude.

Miňonka má moc ráda lidi, je to velký mazlíček. Ráda si hraje, začíná objevovat kouzlo plyšáčků, ale nejlepší hračkou je pro ni stále sestřička Fidorka nebo kočky :-).

Miňonka je šikovná, učí se hezky čistotnosti. Na vodítku už umí také docela hezky, na zavolání a mlaskání přibíhá.

Je zvyklá na druhé pejsky a na kočičky, proto vhodná i do rodiny, kde už nějací psí kamarádi jsou.

Je to šikovné a učenlivé psí miminko, ze kterého s dostatkem lásky a také výchovy vyroste milá psí slečna.

Počáteční info po příjmu: Miňonka přijela vyděšená, schovávala se před námi, ale už druhý den zjistila, že jí nic zlého nehrozí, začala na nás vrtět ocáskem a tulit se. Prudkých pohybů se stále bojí, ale mazlení se jí líbí, na zavolání a mlaskání vrtí ocáskem a nadšeně poskakuje okolo člověka.

Štěňátka vydáváme pouze pod podmínkou budoucí kastrace!

Našla nový domov v Praze v bytě, kde má i psí kamarádku - fenečku Toničku původem také z útulku.

 

p1160116.jpg

p1160103.jpg

 

 


    

 

 

MÁŠENKA

fena, asi kříženka jezevčíka s jorkem, 2 roky, 20.1. kastrovaná

K Mášence se její původní majitelé zachovali tak bezohledně, jak jen to šlo - ve vysokém stadiu březosti ji vyhodili na ulici, naštěstí se jí ujali její nálezci, kteří ji nechali u sebe po dobu než štěňátka odchovala a po umístění štěňátek do nových domovů byla Mášenka přesunuta k nám.

Mášenka je moc milá, mazlivá a ke všem lidem přátelská fenečka. Má moc ráda mazlení, i k cizím lidem se chová vstřícně a s vrtícím ocáskem je vždy uhání pozdravit.

Na vodítku chodí moc hezky, je šikovná a učenlivá, s dostatkem pozornosti by se určitě naučila mnoho kousků a stala se vzorným městským psíkem.

Je veliká jako jezevčík, srst má trošku do jorka - je nutné ji pravidelně udržovat.

Je přátelská i ke druhým pejskům a ráda si s nimi hraje, je zvyklá na kočičky.

Vhodná i do rodiny s dětmi, které vědí jak zacházet s malým pejskem.

Našla nový domov v bytě u paničky, která má s pejsky zkušenost a sem tam ji může doprovodit i do práce.

 

p2040055.jpg

p2040067.jpg

 

 

 


   
 

MATĚJ

pes, voříšek, 6 let, 17 kg, 2.2. kastrovaný + vyčištěn chrup

Matýsek je veliký mazlík, má moc rád všechny lidi, vhodný i do rodiny s dětmi. Miluje mazlení a lidskou společnost. Ale ze všeho nejraději má procházky.

Na svůj věk je stále vitální, hravý, miluje dlouhé procházky a dovádění na zahradě. S druhými pejsky, kteří mu padnou do oka je velký kamarád, vhodný tedy i jako kamarád pro nějakého pejska či fenečku. Je zvyklý také na kočičky, takže ani ty nejsou v novém domově problém.

Nyní je Matýsek ostříhaný, ale jinak má polodlouhou hrubší srst, kterou lze upravovat trimováním nebo střihem. Při úpravě, koupání i veterinárním ošetření vzorně drží.

Matěj je vhodný i jako společník pro staršího člověka, je to hodný pejsek milé povahy, zvládne ho tedy i senior.

Matýsek měl zpočátku problém s nečistotností a očůráváním věcí v domě, ale nyní už je šikovný a ví, že čůrat se má jen venku.Je tedy vhodný i do bytu nebo dovnitř do domku se zahrádkou.

Našel nový domov v Plzni v bytě. S paničkou budou jezdit na výlety a dlouhé procházky. V novém domově má kočičího kamaráda.

p1060056.jpg

p1060052.jpg

 

 

 


   
 

KVÍDO

kocour, 1 - 2 roky, kastrovaný

Kocourek k nám přišel se zraněnou zadní nožičkou, kdy na rentgenu bylo zjištěno poškození zápěstí a koleno, která jsou i vykloubená, ale vzhledem k časové prodlevě mezi úrazem a příchodem kocourka k nám, nejde noha operovat aniž by se muselo zasáhnout více do kloubního aparátu, proto byla ošetřena jen otevřená rána a bude stačit přeléčení ATB a klidový režim. S pohybem naštěstí nemá Kvído žádný problém a zranění není znát ani na jeho pobyhu.

Kvído je velmi mazlivý a hodný kocourek, který se chová mile a přátelsky i ke druhým kočičkám a je snášenlivý i k pejskům.

Je to ideální kocourek jako mazlík do bytu či domečku se zahrádkou, je čistotný, zvyklý na kočičí záchůdek.

Je moc krásný, rád se mazlí, bude vděčný za lidskou péči a lásku.

Našel nový domov na Nymbursku v domečku se zahrádkou spolu s Glorií. Jejich nová panička si je vyhlédla u našeho veterináře, když tam byl Kvído v léčení s otevřenou zlomeninou nohy a Glorinka hospitalizovaná kvůli špatnému zdravotními stavu.


 

 

foto doplníme
   
GLORIE

kočka, 3 měsíce

Glorie k nám byla přijata se svojí sestřičkou ve špatném stavu, hubené a extremně začervené, proto byly hned hospitalizovány na veterině. Glorinka svůj boj vyhrála a má se čile k světu. Její sestřička je na tom stále hodně zle, i přes léčbu ji trápí silné průjmy a následky začervení - 21.1. druhá z holčiček zemřela...

Glorinka je mazlivá, moc miloučká, drobná holčička. Je to malá šikulka, ráda si hraje a tulí se.

Je čistotná, vhodná tedy i do bytu.

Našla nový domov na Nymbursku v domečku se zahrádkou spolu s Kvídem. Jejich nová panička si je vyhlédla u našeho veterináře, když tam byl Kvído v léčení s otevřenou zlomeninou nohy a Glorinka hospitalizovaná kvůli špatnému zdravotními stavu.

 

img_6426.jpg

 

p8160016.jpg

 


   
 

NUNA

fena, belgický ovčák malinois, asi 2,5 roku, kastrovaná, váha při přijetí 11kg, váha 18.8. 14,5 kg, 22.8. 14,4 kg, 2.9. 15,6 kg; 20.9. 16,2 kg 

Nuninka pochází z velmi špatných podmínek, kdy byla 1,5 roku zavřena izolovaná od okolního světa bez péče a s minimem potravy v důsledku čehož a neléčeného problému se štítnou žlázou je menšího vzrůstu než BOM bývají. Poté byla 3/4 roku v péči jiného útulku, kde se jí zdravotní problémy v důsledku stresu vracely, proto byla přijata do naší péče na zotavení.

Nuninka užívá léky na štítnou žlázu, ale jinak je to zdravý a bezproblémový pejsek. Její léčba není výrazně finančně náročná, potřebuje především čisté prostředí, kvalitní stravu a minimum stresu.

Nuna je úžasný pejsek, má velmi vděčnou a milou povahu. K cizím lidem je zpočátku opatrnější, ale po chvilce se nechá hladit. Je velmi mazlivá, jak se člověk sehne, už ukazuje bříško na podrbání.

Na vodítku chodí moc hezky, netahá, ale bez problémů zvládá i chůzi na volno, neutíká a na zavolání přibíhá.

Je kamarádka s ostatními pejsky i kočičkami.

Je tichá, klidná a hodná. Miluje vyhřívání na zahrádce, u sebe v pelíšku odpočívá. Je velmi inteligentní a učenlivá, v budoucnu vhodná i k výcviku.

Nyní užívá Euthyrox na štítnou žlázu, Prednison kvůli svědění kůže, Celaskon na upravení Ph moči a vitamíny na zlepšení kvality srsti.

Z důvodu neuzavřeného případu ohledně jejího vlastnictví, které řeší Nuny původní útulek s jejím majitelem, není trvalá adopce možná

fotky i ZDE

Nunu zůstane již natrvalo v depozitu v rodině, ve které je zvyklá a šťastná. Nyní by si už jen těžko zvykala na jiné prostředí. Nyní doufáme, že se v dohledné době konečně podaří vyřešit její vlastnictví a bude oficiálně už domácí miláček do konce svého života a ne "věc" zabavená v exekuci co je u nás pouze v léčení.

Tímto bych chtěla moc poděkovat mojí úžasné mamince, která přijala tuhle malou lehce opelichanou holčičku do naší rodiny!


 

 


p1000672.jpg

p1000680.jpg

   
 
MATYLDA

fena, štěně, kříženec labradora, 2 měsíce, 22.1. 3,8 kg, 27.1. 4,3 kg

Matylda byla jako nalezenec dovezena k paní z ČSOP Vlašim, která ji dovezla k nám. Nejprve jsme pátrali po původním majiteli, ale nyní už je jasné, že se někdo této malé princezny zbavil...ze svého nuceného pobytu na mrazu před jejím nálezem si odnesla infekci močových cest, nyní je v léčení, užívá ATB a jezdí na kontroly na veterinu. Očkování bude možné až po doléčení.

Matylda je malé roztomilé psí miminko, je nadšená z každé možnosti pro hru a mazlení se. Je velmi milá, rozkošná a miloučká.

V dospělosti z ní bude pejsek většího vzrůstu - předpokládáme váhu nad 20kg. Je zvyklá na bydlení uvnitř domu v teploučku, ale až vyroste, mohla by bydlet i na zahrádce.

Je velmi šikovná a učenlivá, i přes to, že je ještě maličká, je čistotná a o vyvenčení si řekne, loužička je u ní spíše vyjímkou. Výborně zvládá i cestování, zatím je maličká, tak jezdí ve psí tašce na rameni nebo v autě na sedačce. Na vodítku chodí také moc hezky.

Díky své milé, přátelské a velmi učenlivé a vnímavé povaze je to správná volba pro někoho, kdo hledá parťáka nejen na procházky, ale třeba i na cvičák.

Matylda je velmi čiperná, bude potřebovat řádnou výchovu a dostatek zaměstnání aby z ní vyrostl slušný, vychovaný pejsek.

Našla nový domov v Praze v bytě, kde má ještě psí kamarádku. Panička pracuje z domova, věnuje se tedy pejskům celé dny. Ve vhodném věku bude Matydla vykastrována.

p1000191.jpg

p1000018.jpg

 

 

 


   
 
MIKULÁŠEK

kocour, 5 - 6  měsíců

Kocourek Mikulášek se k nám dostal jako nalezenec spolu se svými sestřičkami Jozefínkou a Viktorkou.

Mikulášek je malý, buclatý a roztomilý kocourek, na kterém je už nyní vidět, že z něho jednou bude pořádný kus kocoura.

Mikulášek je mazlivý, má moc rád chování v náručí a mazlení.

Je čistotný, zvyklý na kočičí záchůdek. Vhodný do bytu i do domečku se zahrádkou.

Je zvyklý na druhé kočičky a na pejsky, vhodný i do rodiny, kde je už více zvířecích kamarádů.

Koťátka vydáváme pouze pod podmínkou budoucí kastrace.

Našel nový domov v domečku se zahrádkou, kde žije uvnitř a má i psího kamaráda. Bude rodinným mazlíčkem.

img_8295.jpg

img_8299.jpg

 

 

 


   

 

SOFIE

 

kočička, 3 - 4 měsíce

Sofinka k nám byla přijata po doléčení z veteriny kam jezdíme se zvířátky. Byla tam dovezena svou nálezkyní a hospitalizována po úraze, kdy jí pes ukousl kousek zadní packy... Nyní má nožičku už po operaci, bohužel mu kousek zadní pacičky musel být amputován.

Na temperamentu jí úraz neubral a řádí jako každé jiné koťátko jejího věku. Sofinka je čiperná, veselá a hravá kočička. Je velmi zvídavá a miloučká, je to takový malý rarášek. Miluje když k ní skloníte hlavu, žužlá a probírá se vlasy a pacičkama plácá po tvářích.

Je čistotná, zvyklá na kočičí záchůdek. Vhodná spíše do bytu, případně i do domečku se zahrádkou.

Je zvyklá na druhé kočičky a na pejsky, vhodná i do rodiny, kde je už více zvířecích kamarádů.

Koťátka vydáváme pouze pod podmínkou budoucí kastrace.

Našla nový domov na samotě v domečku se zahrádkou, kde s ní kromě nových páníčků bydlí ještě spousta kočiček a pejsek.

pa170046.jpg

pa210027.jpg

 

 


   

MÍŠÁNEK

(Míša kulička)

pes, voříšek, 8 let, 10kg, kastrovaný

Míšánek je opravdové psí zlatíčko. Po příchodu k nám byl zaražený, strachy nechtěl ani používat nožičky, jen seděl, třásl se a kulil očka. Dříve zřejmě nezažil jen hezké zacházení.

Nyní se Míšánek už rozkoukal, je z něho veselý pejsek, na procházce radostně poskakuje okolo a doráží, i když k cizím lidem je stále zpočátku bojácný a ostražitý. Procházky má rád, je čiperný a raduje se z každé možnosti být v přírodě.

Má nádherný huňatý kožíšek, medvědí packy a štěněcí hlavičku, proto dostal jméno Míša. Je roztomilý, moc rád se mazlí, vydrží se jakou dobu chovat na klíně až z toho usne přitulený člověku hlavičkou ke tváři.

Má milou, klidnou a nekonfliktní povahu, pro kterou je vhodný i ke starším lidem, kterým bude milým a mazlivým společníkem.

Doma je velmi hodný, neštěkavý a čistotný, proto vhodný i do bytu. O samotě neštěká, ani nedemoluje - jen leží na pelíšku a spokojeně pochrupuje.

Je kamarád s ostatními pejsky a kočičkami, vhodný tedy i jako kamarád k jinému zvířátku.

Míša užívá Euthyrox na štítnou žlázu, Carsivan pro staré pejsky a vápník kvůli zlámané nožičce.

22.10. Míšánek vyhrál 3. místo na Podblanické pejskiádě v kategorii voříšek do 40 cm

30.10. našel Míša nový domov. Bohužel již večer se páníčkům vysmekl a utekl a asi krátce na to ho srazilo auto...povídání o Míšově boji o život v Příbězích pejsků nebo stačí kliknout ZDE

Našel nový domov v Praze v bytě, kde bude jediným rodinným miláčkem.

p1300021.jpg

p1300008.jpg

 

 

 


   

 

PETY

fena, boloňský psík, narozena r. 2002, 27.1. kastrovaná + vyčištěn chrup

Petynka se k nám dostala přímo od majitelky, která se dostala do složité životní situace a musela se čubinky vzdát.

Petynce panička stále chybí, občas na pelíšku pofňukává, ale už se kamarádí i s námi. Petynka je vyloženě bytový mazlíček, je moc hodná a milá. Je to mazlíček, ráda se chová, nejšťastnější je u člověka v náručí a za lidskou lásku by dala vše.

Petynka je hodná i ke druhým zvířátkům, snáší se s pejsky i kočičkami.

Byla by ideální mazlící společnice pro nějakou babičku, která hledá milou kamarádku na procházky. Pety už je dospělá, je šikovná a čistotná.

Má moc ráda procházky, člověka se drží i na volno. Je čistotná, vhodná vyloženě do bytu či do domečku se zahrádkou s bydlením unitř.

Najde se někdo, kdo dopřeje této psí skorobabičce šťastné stáří v teple domova? Boloňský psíci jsou dlouhověké plemeno, může tedy dělat doma radost ještě několik let.

Našla nový domov na Plzeňsku v domečku se zahrádkou, kde se o postel dělí s pejskem čivavy a na zahrádce má ještě za kamarádku fenku plemene husky.

p1220013.jpg

 

img_8636.jpg


   
 
"MERYNKA" Žmerinka Gold Vlčí žleb 

fena, šeltie s PP, narozena r. 2005,  27.1. kastrovaná + vyčištěn chrup, 38 cm khv

Merynka pochází ze špatných podmínek, kde sloužila jen jako továrna na štěňata... Jedná se o fenečku šeltie s PP, je krásná, vhodná i na výstavy, na chov již ne.

Merynka je zpočátku opatrnější, je na ní znát, že s ní nebylo vžy dobře zacházeno. Po seznámení je ale velmi milá a mazlivá, ke člověku, který o ni bude pečovat bude veliký mazel a závisláček.

Je moc hodná, má ráda dlouhé procházky. Na vodítku chodí moc hezky, drží se člověka. Je absolutně nekonfliktní ke druhým pejskům a je zvyklá i na kočičky.

Merynka je vhodná do klidného prostředí k hodným lidem, kteří ji vynahradí vše zlé co bylo. Je vhodná i jako společnice pro staršího člověka.

Zatím bojujeme s nečistotností.

Našla nový domov v Praze v domku se zahrádkou, kde má i tři psí kamarádky, z toho dvě šeltičky. 

p1220030.jpg

img_0100.jpg

 

 

 


   
 
SENDY  

fena, šeltie, narozena r. 2006  27.1. kastrovaná + vyčištěn chrup

Sendynka pochází ze špatných podmínek, kde sloužila jen jako továrna na štěňata.

Na Sendynce to naštěstí nezanechalo žádné stopy, je velký mazel a kamarádka ke všem lidem - na procházkách neváhá odchytit kolejdoucí a nechat se pořádně podrbat, miluje návštěvy a mazlení. Pro svoji milou a mazlivou povahu vhodná i do rodiny s dětmi, které vědí jak zacházet s pejskem.

Sendy chodí hezky na vodítku i na volno, drží se a na zavolání přibíhá. Je hodná, šikovná a relativně poslušná - pro svoji učenlivou povahu a vysokou inteligenci se naučí jistě mnoho povelů a kousků.

Je čistotná, vhodná tedy i do bytu či domku se zahradou. Jen je třeba počítat s údržbou dlouhé srsti.

Je nekonfliktní ke druhým pejskům a je zvyklá i na kočičky.

Našla nový domov na Lounsku v domečku se zahrádkou, kde bude dělat společnost aktivní paní v důchodu. Mezi příbuznými má ještě dvě fenečky stejného plemene.

img_8452.jpg

img_8461.jpg

 

 


   

 

 

NIKINKA

kočička, britská modrá, 7 let, kastrovaná

Nikinka se k nám dostala od své paničky, která šla do domu s pečovatelskou službou, kam si ji nemohla vzít s sebou. Šla tedy bydlet k vnučce paní, kde se však nesžila s novým prostředím a velmi zlobila.

U nás je klidná, hodná a vyrovnaná. Ráda se mazlí a nechá se jemně pročesávat, chování se jí zase tak nelíbí, ale pochovat se chvilku nechá. Je roztomilá svou poměrně zavalitou postavou, většinu dne spíše polehává a pozoruje okolí, ale po škrabadle šplhá moc ráda.

Je zvyklá na druhé kočičky a na pejsky.

Je čistotná, vhodná vyloženě jako domácí mazlíček ideálně k lidem, kteří mají s britkami zkušenosti a dokázali by si poradit i v případě, že by zase začala trucovat.

Našla nový domov v Praze v bytě, kde bude jediným zvířecím mazlíčkem. Žije v klidném protředí, je spokojená.

 

pc250021.jpg

pc250019.jpg

 

 

 


   

 

ŽÍŽALKA

fena, kříženka menšího vzrůstu, 5 let, 28.12. kastrovaná, při příjmu 6,5 kg, 10.1. 7,2kg 

Žížalinka je zpočátku někdy opatrnější, ale jak se k ní člověk skloní a pomazlí se s ní, je z ní hned velká kamarádka a mazlík.

Žížalka je moc šikovná a učenlivá - je poslušná, venku chodí na volno - neutíká, drží se na dosah od člověka a na zavolání přibíhá, umí skákat do náruče. Je to velmi vnímavý a učenlivý pejsek, který by se jistě naučil mnoho kousků a různých povelů - pokud by se jí někdo věnoval, ideální pejsek pro dogfrisbee, agility, dogdancig...baví ji učit se nové věci a je moc šikovná.

Je přátelská ke druhým pejskům, nevadí jí ani kočičky a jiná domácí zvířátka.

Je velmi hravá, miluje míčky a je nadšená aportérka. je velmi rychlá a mrštná.

Je vhodná do bytu i do domku se zahrádkou, protože je velmi čistotná, nedemoluje.

Má krásnou žíhanou barvu, jen jí brzy zešedivěl čumáček. Má velmi drobnou postavu - hlavičkou připomíná trochu dlouhosrstého jezevčíka, postava je pod jemnou srstí spíše chrtí.

Našla nový domov na Plzeňsku v bytě, kde má ještě velkého psího kamaráda a ochránce. Spí s páníčky v posteli.

img_8424.jpg

 

 

img_8429.jpg

 


   
 
NELINKA

kočička, 6 - 7 měsíců, kastrovaná

Nelinka se k nám dostala jako nalezenec, kdy ji nějaký "dobrák" zanechal v lese...

Nelinka je nesmírně mazlivá a přátelská kočička, má moc ráda lidskou společnost a pohlazení.

Je milá i ke druhým kočičkám a k pejskům, proto je vhodná i do rodiny kde je už více zvířátek. Pejsky má vyloženě ráda, spí s nimi i v pelíšku. Je čistotná, vhodná tedy do bytu i do domečku se zahrádkou.

Našla nový domov v bytě, ale brzy se s novými páníčky přestěhuje do domečku se zahrádkou, kde bude hlavně domácí mazlící kočičkou.

img_8412.jpg

img_8409.jpg

 


   
 
MOUREK

kocour, 4 - 5 měsíců

Moureček k nám přišel spolu se svým bráškou Rudou, mají se moc rádi, ale k adopci jsou samozřejmě každý zvlášť.

Mourek je moc milý a mazlivý kocourek, rád se nechá pochovat. Skoro pořád vrní, tulí se dožaduje se pozornosti, je to mazlíček. Je docela upovídaný, velmi kontaktní a miloučký.

Je čistotný, vhodný tedy do bytu i do domečku se zahrádkou. Je vhodný i k jiným zvířátkům.

Koťátka vydáváme pouze pod podmínkou budoucí kastrace.

Našel nový domov na Benešovsku v bytě, kde bude rodinným mazlíčkem, bude spinkat v posteli a užívat si mazlení.



 


   
 



pa140014.jpg

pa140024.jpg   

 FIDO

pes, kříženec středního vzrůstu, 1,5 roku, 13 kg, 17.10. kastrovaný + vyjmuta osteosyntéza z čelisti + odtraněn zubní kámen

Fidouška jsme přijali z útulku, kde byl od malého psího miminka celý rok až dosud.  V průběhu jeho pobytu v útulku ještě došlo k potyčce při které byla Fidovi přeražena čelist, byl operován, nyní už je osteosyntéza vyjmuta a Fido je úplně v pořádku. Těžko říci proč měl tak fajn pejsek takovou smůlu...jestli ho lidé přehlédli díky nenápadnému vzhledu, jestli lidi odradila jeho až příliš kamarádská povaha, těžko soudit, ale nás přesvědčuje o své báječné povaze od chvíle kdy přijel. 

Fido je velmi milý a kamarádský pes, má stále nekonfliktní a tvánou štěněcí povahu. Je velmi učenlivý a vnímavý, v budoucnu vhodný třeba na agility, běh u kola či jiný sport. Pohybové vyžití umí ocenit a potřebuje utahat.

Fidoušek je kamarád s pejsky i kočičkami, s pejsky si náramně vyhraje, kočiček si nevšímá a neubližuje jim. ideální pes do smečky, kde by se vylítal.

Na vodítku chodí hezky, je zvladatelný a s dostatkem pohybu to je mírný a hodný pejsek. Má moc rád jakoukoliv akci, proto vhodný pro aktivně žijící lidi. Umí jezdit autem.

Fido má ideální velikost, nejraději je venku na zahradě, proto je to ideální pejsek k domku se zahrádkou do zateplené boudičky, do bytu se příliš nehodí.

Je to prostě stále duší štěně bezelstné povahy, které stále čeká na šanci a nový domov. Spousta jeho mini kolegů se z útulku dostala záhy a on stále více odrůstal roztomilému štěněcímu věku a ztrácel tak šance na umístění. Pokud hledáte skvělého parťáka se všestranným talentem, čeká tu Fidoušek právě na Vás.

Našel nový domov v domku se zahrádkou, kde má psího kamaráda. Celý den může běhat na zahrádce a kdykoliv si průlezem vlézt do vytápěného sklepa.

img_8287a.jpg

pc310077.jpg

 


   
 
KEŠU

kočka, kříženka bristké, kastrovaná

Kešu k nám byla přivezena svým nálezcem, který si ji nemohl kvůli alergii ponechat.

Kešunka se zpočátku chovala krajně nepřátelsky, nyní už je klidnější, asi potřebuje více času aby si zvykla v jiném prostředí. Teď už je z ní poměrně milá kočička, s lidmi, které si oblíbí se mazlí, tře se o nohy a vrní.

Je to velmi osobitá a suverénní kočička, která se mazlí jen když chce, vrní a tře se o nohy. Když se jí zrovna nechce, neváhá se ohradit packou a odebrat se k sobě na místečko.

Jinak je to hodná kočička, je čistotná, zvyklá na kočičí záchůdek, vhodná tedy do bytu i do domku se zahrádkou.

Je zvyklá na druhé kočičky a na pejsky, jejich přítomnost toleruje i když si s nimi nevytváří vyloženě přátelský vztah.

Našla nový domov v Praze u lidí, kteří chtěli dát šanci těžko umístitelné kočičce, tak padla volba na poněkud svéráznou Kešunku. Nyní bydlí v bytě, mazlí se, jen si zatím ztěžka zvyká na činčilu.

pc100087.jpg


pc100073.jpg   
 KRYSTÝNKA

fena, kříženka středního vzrůstu, 7 - 8 let,  kastrovaná, 12,5 kg 

Týnka se k nám dostala po smrti své paničky.

Týnka je velice přátelská a kontaktní k lidem, miluje jejich pozornost a aktivně ji vyhledává. Pro svoji vyloženě kamarádskou povahu je vhodná i do rodiny s dětmi. Lidi vyloženě miluje.

Týnka je vhodná i k druhému pejskovi či kočičce, ale psí kamarády má raději ty už vybouřené co ji pořád neotravují. S kočičkami a klidnými pejsky nemá problém.

Na svůj věk je velmi temperamentní a hravá, proto uvítá i sportovně založené páníčky, které ráda doprovodí na dlouhé procházky i u kola.

Na vodítku chodí bez problémů. Je zvyklá jezdit autem.

Je velmi čistotná, vhodná tedy do bytu i do domku se zahrádkou.

Našla nový domov nedaleko od nás v domku se zahrádkou, kde zaplní místo po podobné zemřelé fenečce.

p1010083.jpg


   
 "FÍK"

pes, kříženec středního vzrůstu, asi 2 roky

Pejsek byl nalezen v Babicích u Kamenice u Prahy, kde běhal po silnici a skákal po projíždějících autech. Na sobě měl zelené kšíry a žluté přepínací vodítko, které je přetržené nebo překousané, je tedy pravděpodobné, že se vyděsil a někomu se na Silvestra vytrhl.

Je velmi milý k lidem a k druhým pejskům a kočičkám. Je hodný, mazlí se.

Za dva dny byl zpět doma u svého páníčka, kterému se zaběhl při střelbě. 


img_8307.jpg

img_8317.jpg
   

 CHÁN

pes, český fousek s PP, narozen 25.5. 2010

Chán je typickým zástupcem svého plemene - sportovně založený pes nadšený pro jakoukoliv práci či zábavu. Jeho rodiče jsou lovecky vedení, původně byl pořizován pro myslivost, ale bohužel strávil více času v kotci než v lese.

Je to temperamentní silný pes hledající páníčka, který se mu bude věnovat a poskytne mu dostatek pohybu i pomazlení.

Chán je k lidem velmi přátelský a kontaktní, na "škodnou" v revíru upozorní štěkotem, ale pak ji spíš celou oslintá :-), takže velký hlídač z něho asi nebude. Miluje děti, chová se k nim mile, jen je třeba dát pozor aby menší dítě radostí nepovalil.

Je vhodný i do smečky, miluje společnost druhých psů a rád si s nimi hraje. Ke druhým psům je spíše submisivní.

Má základy poslušnosti, ale potřebuje ji ještě upevnit a dopilovat. Zatím je to spíše nevybouřené, nevylítané štěně.

Vhodný do domku se zahrádkou k lidem, kteří mu poskytnou dostatek pohybu, lásky a zaměstnání.

Našel nový domov na Mostecku v domku se zahrádkou u lidí, kteří se věnují myslivosti a v novém domově má i 4 lovecky vedené kamarádky.

dsc02064.jpg

p1000038.jpg

 


   
 
MICINKA

kočka, 6 - 7 měsíců, bude kastrovaná

Micinka se k nám dostala po paní, která musela odejít do domova důchodců. Přišla se třemi dospělými kočičkami a sestřičkou Čičinkou, která již nový domov našla na umísťovací výstavě v Praze. Micinka našla nový domov už dříve, ale byla vrácena...

Micinka je mazlíček, má ráda lidi a jejich společnost. Miluje řádění na škrabadle s ostatními kočkami. Je zvyklá i na pejsky, proto vhodná i do rodiny, kde už nějací zvířecí kamarádi bydlí - s kočkami si hraje, spů se nebojí a má je ráda.

Je čistotná, zvyklá na kočičí záchůdek, vhodná do bytu i domečku se zahrádkou.

Našla nový domov u lidí, kteří hledali kočičího domácího mazlíčka a Micinka je upoutala na první pohled.

p1000194--1-.jpg

p1000189.jpg

 


    
 
 VIKTORKA

kočka, 5 - 6 měsíců, bude kastrovaná

Kočička Viktorka se k nám dostala jako nalezenec spolu se svými sourozenci Jozefínkou a Mikuláškem.

Viktorka je velký mazlíček, moc ráda se nechá chovat a dumlá při tom člověku prsty jako dudlík :-). Je moc hodná, milá a hravá.

Je čistotná, zvyklá na kočičí záchůdek, vhodná do bytu i domečku se zahrádkou.

Je zvyklá na druhé kočičky a na pejsky, vhodná i do rodiny, kde je už více zvířecích kamarádů.

Našla nový domov v Benešově u lidí, kterým se ztratil kocourek a nepodařilo se ho dosud najít...



   

p1000159--1-.jpg

p1000197.jpg

 
JOZEFÍNKA

kočka, 5 - 6 měsíců, bude kastrovaná

Kočička Jozefínka se k nám dostala jako nalezenec spolu se svými sourozenci Viktorkou a Mikuláškem.

Jozefínka se moc ráda mazlí, je to typické milé a přítulné koťátko, které má radost z lidské pozornosti a možnosti her s ostatními zvířátky. Je hodná, milá.

Je čistotná, zvyklá na kočičí záchůdek, vhodná do bytu i domečku se zahrádkou.

Je zvyklá na druhé kočičky a na pejsky, vhodná i do rodiny, kde je už více zvířecích kamarádů.

Našla nový domov v rodině, kde bude dělat kamarádku druhé kočičce a bude rodinným mazlíčkem.

pc200037.jpg

pc200047.jpg

 


   
 
SILVESTR

kocour, kříženec mainské mývalí, 10 měsíců, bude kastrovaný

Silvoušek byl nalezen v Příbrami, kde přežil 2 měsíce na ulici jen díky krmení od jedné hodné paní, které nebyl jeho osud lhostejný.

Silvestr je vyloženě mazlík, je kontaktní ke všem lidem. Doma je spíše klidný, miluje povalování na škrabadle nebo v pelíšku.

Je čistotný, zvyklý na kočičí záchůdek, vhodný tedy i do bytu či do domku se zahradou. Je třeba počítat s pravidelným česáním, ale Silvoušek je hodný, při česání drží a nechal se i vykoupat.

Je zvyklý na psy a druhé kočičky, jiné zvířátko tedy není v novém domově problém.

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

') ORDER BY 1-- -

(FlBt, 5. 6. 2020 2:22)

jQBM

') ORDER BY 1-- -

(FlBt, 5. 6. 2020 2:22)

jQBM

') ORDER BY 1-- -

(FlBt, 5. 6. 2020 2:22)

jQBM

') ORDER BY 1-- -

(FlBt, 5. 6. 2020 2:22)

jQBM

') ORDER BY 1-- -

(FlBt, 5. 6. 2020 2:22)

jQBM

ORDER BY 1-- -

(FlBt, 5. 6. 2020 2:22)

jQBM

ORDER BY 1-- -

(FlBt, 5. 6. 2020 2:22)

jQBM

ORDER BY 1-- -

(FlBt, 5. 6. 2020 2:22)

jQBM

ORDER BY 1-- -

(FlBt, 5. 6. 2020 2:22)

jQBM

ORDER BY 1-- -

(FlBt, 5. 6. 2020 2:22)

jQBM

) ORDER BY 1-- -

(FlBt, 5. 6. 2020 2:22)

jQBM

) ORDER BY 1-- -

(FlBt, 5. 6. 2020 2:22)

jQBM

) ORDER BY 1-- -

(FlBt, 5. 6. 2020 2:22)

jQBM

) ORDER BY 1-- -

(FlBt, 5. 6. 2020 2:22)

jQBM

) ORDER BY 1-- -

(FlBt, 5. 6. 2020 2:22)

jQBM

'ojMOEC<'">IEjTxc

(FlBt, 5. 6. 2020 2:22)

jQBM

'ojMOEC<'">IEjTxc

(FlBt, 5. 6. 2020 2:22)

jQBM

'ojMOEC<'">IEjTxc

(FlBt, 5. 6. 2020 2:22)

jQBM

'ojMOEC<'">IEjTxc

(FlBt, 5. 6. 2020 2:22)

jQBM

'ojMOEC<'">IEjTxc

(FlBt, 5. 6. 2020 2:22)

jQBM