Jdi na obsah Jdi na menu
 


Našli domov květen až prosinec 2015

PO KLIKNUTÍ NA OBRÁZEK SE VÁM ZOBRAZÍ VÍCE FOTEK...

 

 ALBA ZVÍŘÁTEK, KTERÁ NAŠLA DOMOV V MINULÝCH MĚSÍCÍCH A LETECH PO KLIKNUTÍ ZDE:

 

 

img_8054.jpg

   img_8070.jpg

RENÉ 

kocourek narozen asi v květnu nebo červnu 2015
 
KOŤÁTKA VYDÁVÁME POUZE POD PODMÍNKOU KASTRACE VE VHODNÉM VĚKU, KTERÁ JE ZAKOTVENA VE SMLOUVĚ A OVĚŘOVÁNA
 

René k nám přišel spolu se s vým bráškou Pupíkem, kočičáci se k nám dostali zprostředkovaně přímo od majitelky, která nesmyslně nechávala svoji kočku každé mrouskání "náhodně" zabřeznout. Kočka je po kastraci a kočičáci hledají lepší domov už od nás.

Oba jsou to mazliví a vitální kočičáci, oba jsou to veselá a typicky hravá koťátka.

Hledají zodpovědné a hodné páníčky, kteří o ně budou pečovat.

Jsou zvyklí na druhé kočičky a také na pejsky.

Jsou čistotní, mohou žít v bytě i v domečku se zahrádkou.

Našel nový domov na Benešovsku, kde bydlí s milující paničkou.

img_8307.jpg

img_8422.jpg

   

ROMČA

kočička, narozena asi na konci května 2015
 
KOŤÁTKA VYDÁVÁME POUZE POD PODMÍNKOU KASTRACE VE VHODNÉM VĚKU, KTERÁ JE ZAKOTVENA VE SMLOUVĚ A OVĚŘOVÁNA
 

Romču jsme nalezli cestou do Benešova... Naštěstí jak se z posledních sil u silnice trošku zahýbala, upozornila tím na sebe a to jí asi zachránilo život. Byla nalezena v místě daleko za vesnicí, kam by jen těžko sama došla, u silnice ve škarpě... Byla silně dehydratovaná, podvyživená a dezorientovaná, musela tam ležet několik dní.

Bohužel utrpěla asi ránu do hlavičky, proto měla zpočátku trošku problém s rovnováhou. Nyní už je téměř v pořádku, jen není tak mrštná jako jiná koťátka, což ale nemusí být nutně nevýhodou, protože skákání po stole a kuchyňské lince u ní nehrozí.

Romanka je úžasná, pozitivně naladěná a nebojácná kočička, která lidi přímo miluje, mazlí se a stále přede. Zapomněla už na vše zlé co jí lidé provedli a je naprosto důvěřivá. K adopci do skutečně milujících rukou.

Je čistotná, vhodná tedy do bytu i do domečku, ale pouze s trvalým bydlením uvnitř bez přístupu ven.

Je zvyklá na druhé kočičky, ani pejsci jí nedělají problém.

Romanka našla domov u našich kamarádů, kde má krásný domov plný lásky.

 

   

ČERNUŠKA

černá kočička, narozena asi květem 2015, kastrovaná 

Černuška se k nám dostala ještě se svými sourozenci díky hodným slečnám, které je sebraly z ulice, kde koťata žila s maminkou. Jejich maminka je kastrovaná a zpět ve své lokalitě.

Je čistotná, vhodná do bytu i do domečku se zahrádkou.

Je zvyklá na pejsky a na další kočičky.

Našla domov v podstatě náhodou...byla hospitalizovaná na veterině kvůli abscesu a vyhlédli si ji tam noví páníčci, kteří tam v té době měli v léčení své koťátko.

 

   

EMIČKA

mourovato-bílá kočička, asi 1 rok, kastrovaná 

Emička byla nalezena na ulici v Týnci nad Sázavou.

Emička je milá a přátelská kočička.

Je čistotná, vhodná do bytu i do domečku se zahrádkou.

Je zvyklá na pejsky a na další kočičky.

Našla domov u naší paní veterinářky Martiny Horákové, kam jsme jeli na kastraci a Emička si získala sympatie celé rodiny a už se mnou zpět nejela.

img_8884.jpg

img_8886.jpg

   

ROXI

kříženka velšteriéra, asi 2 roky,  asi 7kg, 6.10. kastrovaná, čipovaná 

Roxi je temperamentní a veselá fenečka, má ráda pohyb a ráda sleduje okolní ruchy. 

Roxi je povahou typický teriér, zpočátku na cizí psy může reagovat protivně, ale po seznámení je v pohodě. Živě se zajímá o své okolí.

Roxi má ráda dlouhé procházky přírodou. Roxinka je i velice mazlivá a miloučká.

Ve smečce pejsků je po přivyknutí snášenlivá.

Za sebou nemá asi moc hezký život, hygienické návyky se musí doučit.

Roxi našla nový domov na Benešovsku u moc hodných lidí, kterým zemřel pejsek a Roxinka se pokusí zaplnit prázdné místo.

img_9124.jpg

img_9110.jpg

   
ZLATOUŠEK

pes, kříženec malého vzrůstu, bude kastrovaný a čipovaný, asi 1,5 - 2,5 roku 

Zlatoušek několik měsíců pobíhal bezprizorně po objektu, kde jej někdo v létě vyhodil i s dalšími pejsky. Všechny se podařilo odchytit, jen Zlatoušek odolával několik měsíců.

Zlatoušek je velice milý a mazlivý pejsek, který je sice zpočátku opatrnější a plašší, ale po přivyknutí je to věrný a oddaný psí kamarád.

Zlatoušek je aktivní a čiperný pejsek, určitě se rád s páníčky vydá na dlouhé procházky. Mohl by se věnovat i nějakému ze psích sportů.

Zlatoušek má rád i druhé pejsky, také kočičky a domácí zvířátka, může jít tedy bydlet i do rodiny, kde už nějaká zvířátka jsou.

Zlatoušek je čistotný, vhodný do bytu či do domečku se zahrádkou.

Zláťa našel krásný nový domov až na Moravě, kde má psí smečku a zkušenou paničku, která mu pomůže s jeho bázlivostí.

 

   img_7428.jpg

img_7424.jpg

DENNY

pes, kříženec pudla, starý pejsek na dožití, čipovaný

Denny k nám byl přijat ze spřáteleného útulku v Chomutově.

Denny je osobitý pejsek, který toho v životě neprožil moc hezkého. Potřebuje trpělivé a zkušené páníčky, kteří ho přijmou i s jeho ne úplně bezproblémovou povahou.

Pokud mu však člověk na počátku dá čas a pochopí ho, Denny ke svému člověku velice přilne a nechá si od něho líbit téměř cokoliv. Dokonce už se naučil i dávat pusinky :-).

Dennyho příběh zkopírovaný z FB stránek útulku v Chomutově:Ahoj, jmenuji se Denny a chtěl bych Vám vyprávět příběh svého života...... Když jsem se narodil, byl jsem krásné chlupaté štěňátko, které se těšilo ze života. Moji páníčci mě po odstavení od maminky darovali....snad s vědomím, že se budu mít dobře. Nebylo tomu tak a už si nepamatuji, jestli jsem se ztratil nebo mě vyhodili .
Ostatně na tom už nezáleží, stalo se.... Byl mi rok, možná dva a dostal jsem se do chomutovského útulku. Lidem jsem nevěřil, bál jsem se, že mi chtějí ublížit, tak jsem kousal. Snad proto jsem v útulku strávil dlouhých pět let. 
A pak přišel den D. Poprvé za celou dobu se dvojnožci zastavili u mého kotečku. Nikdo jiný je nezajímal, jen JÁ. A tak jsem opustil útulek a odjel domů. Sice nějaké eskapády a pokousání nových páníčků proběhly, ale milovali mě, tak jsem zůstal.
Měl jsem plnou mističku, lásku, pohlazení. Byl jsem blahem bez sebe. Jenže po dvou letech můj dvojnožec onemocněl . Odvezli ho do nemocnice a nevím proč, ale už se nikdy nevrátil. Moje panička v té době hodně plakala, občas si koupila lahev vína a jen tupě zírala do zdi. Takhle to pár měsíců pokračovalo .Už to nebyla jen jedna lahev, ale několik. Začala být zlá . Zapomínala mi dát najíst, nestarala se..... 
O rok později jsme přišli o byt a z teplého domova jsme se ocitli v zemljance v lese.............. 
Moje panička už mě asi přestala mít ráda, přivázala mě ke stromu a takhle jsem strávil tři roky života. Nemilován, nepohlazen, bez jídla, bez přístupu k vodě, v zimě, v dešti, pořád u stromu. Ani v těch největších mrazech jsem se neměl kde schovat. Už si ani nepamatuju, kdy byla moje panička střízlivá...... 
A pak to přišlo.... Přijelo auta, vyskákalo pár dvounožců, něco s "mojí paničkou" řešili, pak se nade mnou sklonil hodný pán . Ti cizí mu říkali ,,doktore Halounku ,, 
Pohladil mě a jen řekl " No ahoj, ty jsi ale hodný pejsek..." Pak mě odvázal od prádelní šňůry, naložil do auta a jeli jsme pryč. Daleko od té zrůdy, která si kdysi říkala panička . Panička, která znala jen sprostá slova a občas do mne kopala.
Přijeli jsme zase do útulku, kde na mě už čekala hodná ošetřovatelka Dana.Ta mě i v době vlastní dovolené přišla vysvobodit z té 4kilové pasti, které se už ani nedá říkat srst . Však to vidíte na fotkách. Dostal jsem pak napapat, dali mě do boudičky vystlané měkounkou dekou a teď odpočívám. 
Tedy do té doby, než si mě teta chtěla vyfotit. Hrozně jsem se bál, nožičky se mi podlamovali, klepal jsem se strachy. A co bude dál? Je mi už tak 15 let. 
Na zrůdu , u které jsem žil ,bude podáno TO pro týrání zvířete. Ale co JÁ? Bude mě ještě někdo chtít? Dá mi někdo šanci dožít na dvorečku, kde budu mít plnou mističku a bude mě už konečně někdo milovat? Nevím, ale to je teď mé největší přání.

Denny našel báječný nový domov v Praze u naší kamarádky, kde na něj čekala i od nás adoptovaná fenečka Mášenka. Denýsek dostane čas aby si zvykl a mnoho lásky...

img_8670.jpgimg_8677.jpg

   
KUBÍČEK

pes, kříženec (mezi předky možná pinč? čivava?), cca 3 roky, bude čipovaný a kastrovaný

Kubíček se k nám dostal jako nalezenec.

Kubíček je aktivní a milý pejsek, má rád procházky, mazlení, užijete si s ním spoustu legrace. Založením je to takový psí šašek a optimista.

Kubík je velký mazlíček, potřebuje cítit lásku, je to trošku cíťa.

Kubíček je vhodný jak do rodiny s dětmi, tak i ke starším, ale stále ještě aktivním lidem.

Na vodítku chodí hezky, ale svého páníčka se drží i na volno. Je to milý a hodný psí kamarád, který bude vděčný za nový domov.

Je vhodný i jako kamarád ke druhému pejskovi či fenečce, pejsky má rád a chová se k nim přátelsky.

Je čistotný, vhodný i do bytu či do domečku se zahrádkou.

Kubíček našel domov v Praze v bytě se zahrádkou u milující paničky, která se mu pokusí vynahradit všechen zmarněný čas.

img_8207.jpgimg_8259.jpg

další fotky po kliknutí ZDE

   
ENDÍK

pes, malý pudl, narozen asi 2003

Endík k nám byl přijat z útulku v Mariánských lázních, aby alespoň během čekání na nový domov byl v "domácnějším" prostředí.

Endík je typický pudlík, temperamentní a neustále pozitivně naladěný. Je čiperný, neúnavný, jeví aktivní zájem o okolí.

Endík miluje dlouhé procházky, je téměř neúnavný, vděčný za pozornost a rozptýlení. Je dobře zvladatelný, na procházkách běhá na volno, poslouchá.

Endík je kamarád i s druhými pejsky, nevadí mu ani kočičky. Je tedy vhodný i do rodiny, kde už zvířátka jsou.

Endík je čistotný, vhodný do bytu či do domečku se zahrádkou.

Endík našel domov u hodné paní v Praze, která chtěla pomoci nějakému starému pejskovi a dala Endíkovi krásný domov v bytě v Praze.

img_8952.jpg

12196053_10206607337640456_8479190314337974305_n.jpg

   
FILIP

pes, kříženec střední velikosti, narozen asi 2013, kastrovaný a čipovaný

Filip se k nám dostal z tristních podmínek jednoho českého "útulku".

Filípek je až neskutečné psí zlatíčko...do svého člověka se zamiluje a je mu naprosto oddaným a poslušným parťákem a přítelem. Filip velmi ochotně reaguje na pokyny a určitě moc rád by se naučil mnoho psích kousků.

Filip je mazlivý, přátelský a veskrze milý pes.

Filip je přátelský a milý i ke druhým pejskům , nevadí mu ani kočičky a další domácí zvířátka.

Filípek je čistotný, může bez problémů bydlet v domečku se zahrádkou nebo v bytě. O samotě nenaříká a nedemoluje.

Filípek našel domov v domečku se zahrádkou až v Karlových Varech u hodné paní, které bude dělat společnost.

img_8938.jpg

img_8957.jpg

   

DÁŠENKA

kříženka menšího až středního vzrůstu, asi 2 roky, bude kastrovaná a čipovaná 

Dášenka se k nám dostala z otřesných podmínek jednoho českého "útulku".

Dášenka je přátelská a velice kontaktní fenečka, která miluje lidi a jejich společnost. K lidem je velice přátelská.

Dášenka je vitální, veselá fenka milující pohyb. Se svými novými páníčky se ráda vydá na spoustu výletů, na nichž je bude bez problémů doprovázet jako ukázněně na vodítku, tak i na volno.

Dášenka je kamarádka i s ostatními pejsky, neubližuje ani kočičkám a jiným domácím zvířátkům, tudíž je vhodná i do rodiny, kde je zvířátek vícero.

Dášenka je čistotná, ideální pes do bytu či do domečku se zahrádkou. O samotě nedemoluje a neštěká.

Dášenka našla nový domov až v Plzni v bytě. Jmenuje se nyní Elinka a má i psího brášku. Páníčci mají zkušenosti s útulkáčky.

11811444_10206016029138113_5321509969498861066_n.jpg

p7050048.jpg

   

MACÍČEK

kocourek, narozen asi 2013,  kastrovaný

Macíček se k nám dostal ze závažných zdravotních důvodů majitele. Původně adoptován z útulku v Měcholupech, kde jej odmítli převzít po dvou letech zpět.

Macíček se v původním domově údajně projevoval agresivně a demoloval, ale u nás tyto projevy vůbec nepozorujeme.

Macík se projevuje poměrně kontaktně a přátelsky, rád se mazlí, ale je na něm vidět, že by potřeboval mít svůj domov a jistoty. Je velmi citlivý, vnímavý ke svému okolí. 

Macíček je čistotný, chodí na záchůdek. 

Je zvyklý na druhé kočičky a na pejsky.

Macíček zůstává natrvalo u nás jako náš vlastní kočičák.

img_8517.jpg

img_8570.jpg

   
GOŠA

pes, kříženec asi rotvajlera a tibetské dogy, kastrovaný a čipovaný, věk okolo 1 roku věku 

Goša byl nalezen u Divišova na Benešovsku, díky aktivnímu přístupu nálezců a zodpovědnému přístupu pana starosty městyse Divišov nezůstal bezprizorní, ale dostal se do naší péče.

Goša je byl po příjmu poměrně nedůvěřivý, ale nyní už je s námi kámoš.

Goša je prostě dokonalý, nádherný a povahově skvělý pes. Ke svému páníčkovi je naprosto oddaný a poslušný, po seznámení se chová moc hezky a mile i k cizím lidem.

Goša chodí krásně na vodítku, netahá, procházky zvládá i na volno. Je vhodný k aktivním lidem, kteří chodí na dlouhé procházky, miluje pohyb.

Goša je i poměrně přátelský ke druhým pejskům, ale vzhledem k jeho velikosti je potřeba trochu opatrnosti. S pejsky konflikty nevyvolává, s fenkami si hraje. Snáší domácí i hospodářská zvířata, neloví, ani v lese nechytá stopy.

Goša je vhodný k lidem, kteří mu budou věnovat dostatek času a pozornosti. Potřebuje zodpovědné páníčky a dobrou výchovu, protože je to duchem přerostlé štěně a byla by škoda ho špatným přístupem zkazit.

Goša se vrátil k původnímu majiteli.

img_7353.jpg

img_7347.jpg

   
DĚDEČEK

pes, kříženec jezevčíka, starý pejsek na dožití

Dědeček k nám byl přijat z útulku v Mariánských lázních, kde strávil několik let, aby alespoň během čekání na nový domov byl v "domácnějším" prostředí.

Dědeček je už staroušek, klidný a rozvážný. Dědeček je nenáročný, skromný pejsek, který by rád dožil v klidném prostředí. K životu mu stačí plná mistička a pohlazení spojené s kratičkou procházkou.

Je potřeba dávat pozor při manipulaci, jelikož špatně vidí a slyší, strachy se ohání a mohl by i kousnout.

Dědeček je hodný i co se života s jinými zvířátky týče, klidní, neotravní pejsci mu nevadí, ani kočičky.

Pokud je zde někdo, kdo má doma místečko, nenechte ho prosím čekat...

Dědoušek našel nový domov v domečku se zahrádkou, kde má kočičí kamarády a hodnou paničku, která mu poskytne klidné dožití.

img_8638.jpg

img_8651.jpg

   

LUCINKA

kříženka menšího vzrůstu, asi 1,5 roku, 6.10. kastrovaná, čipovaná 

Lucinka je velice přátelská a milá fenečka, k lidem se chová vstřícně a kamarádsky. 

Lucinka je velice hodná a milá, má ráda lidi i malé děti. Na procházkách je velice akční, má ráda pohyb a je téměř k neutahání. Ocenila by aktivně žijící páníčky, které ráda doprovodí při běhu i u kola.

Je přátelská ke druhým pejskům i ke kočičkám.

Doma je však hodná, i o samotě je poměrně v klidu, neštěká a nedemoluje.

Hygieně se zatím učí, ale jakmile zvládne čistotnost, bude dokonalou společnicí pro život v bytě či v domečku se zahrádkou.

Lucinka našla nový domov u moc milé rodiny v domku se zahrádkou, kde je jediným pejskem a páníčci se s ní chystají i na cvičák.

img_8828.jpg

img_8814.jpg

   

JESSIE

kříženka většího vzrůstu, odrostlé štěně, čip nenalezen 

Fenečka byla nalezena v Českém Šternberku, kde celý den pobíhala.

Fenečku si u nás vyzvedli původní majitelé, jmenuje se Tara, jedná se o kříženku setra s RTW.

 

pár dní po příjmu

img_6871.jpg

během léčby

img_6941.jpg 

nyní

p9190025.jpg

   

ČIPERKA

kočička, narozena asi v květnu 2015, prodělala herpes virus - poznamenány nemocí oči , obě měla zakalené, ale podařilo se zákal rozkapat a již krásně vidí, potřebuje intenzivní péči a kvalitní krmení 
 
KOŤÁTKA VYDÁVÁME POUZE POD PODMÍNKOU KASTRACE VE VHODNÉM VĚKU, KTERÁ JE ZAKOTVENA VE SMLOUVĚ A OVĚŘOVÁNA
 

Čiperka byla nalezena v zuboženém stavu v Bystřici u Benešova, kde jí nějaký... (nenacházím slova pro netvora jež vyhodí malé zanedbané kotě na ulici) zanechal na silnici.

Čiperka byla nalezena vyčerpaná, hubená, v očích silný zánět, výtok z nosu, nález na plicích. V prvních dnech nebyla schopna přijímat potravy, proto byla hospitalizována na veterině a krmena sondou přímo do žaludku. 

Čiperka si ale svoje místo na Sluníčku, které málem ani nestihla zahlédnout, vybojovala, padlo sice několik těch pověstných kočičích životů, ale teď už je z ní správňácké veselé kotě.

Čiperka se moc ráda mazlí, hlasitě přede, ráda si hraje. Hledá opravdu citlivého člověka, který ji dá dokonalý bezpečný domov a moře lásky.

Čiperka je čistotná, chodí na záchůdek. Je droboučká, vhodná pouze do bytu.

Je zvyklá na druhé kočičky a na pejsky.

Čipeřička našla krásný nový domov v Plzni u moc hodných lidí, kteří už od nás mají adoptovaná zvířátka a s láskou o ně pečují. Čipeřička bude mít k dispozici veškerou péči a moře lásky.

 

img_8395.jpg

img_8402.jpg

img_8345.jpg

img_8353.jpg

   

NORÍNEK

kocourek, narozen asi v červnu 2015
 
KOŤÁTKA VYDÁVÁME POUZE POD PODMÍNKOU KASTRACE VE VHODNÉM VĚKU, KTERÁ JE ZAKOTVENA VE SMLOUVĚ A OVĚŘOVÁNA
 

Norínek byl nalezen spolu se svými sestřičkami u lesa, kde je zanechal zase nějaký blbeček, kterému je proti přírodě kočku kastrovat, ale pustit malá bezbranná koťata do lesa, to je asi v pořádku.

Norínek je takový kočičí plyšáček, má krásně hebkou a hustou srst. Je velice mazlivý a přátelský, moc touží po hlazení a pomazlení. Bude ideální kočičí mazlíček do milující rodiny.

Norínek je čistotný, chodí na záchůdek. 

Je zvyklý na druhé kočičky a na pejsky.

 

 

NORINKA

kočička, narozena asi v červnu 2015
 
KOŤÁTKA VYDÁVÁME POUZE POD PODMÍNKOU KASTRACE VE VHODNÉM VĚKU, KTERÁ JE ZAKOTVENA VE SMLOUVĚ A OVĚŘOVÁN

Norinka byla nalezena spolu se svými sestřičkami a bráškou u lesa, kde je zanechal zase nějaký blbeček, kterému je proti přírodě kočku kastrovat, ale pustit malá bezbranná koťata do lesa, to je asi v pořádku.

Norinka má mourovatou barvu a v ní sem tam zrzavý melírek, je roztomilá. Je to přátelská a nebojácná kočička, která miluje lidi a jejich pozornost. Moc by si přála mít krásný, milující domov.

Je čistotná, je tedy vhodná do bytu i do domečku se zahrádkou.

Je zvyklá na ostatní kočičky a na pejsky, může tedy bez problémů do rodiny, kde už jiná zvířátka jsou.

Koťátka našla společný nový domov v domečku se zahrádkou u milující mladé rodiny, kde budou mít láskyplné zázemí.

 

img_7373.jpg

img_7376.jpg

   
BENJI

pes, kříženec, starý pejsek na dožití, bude čipovaný

Benji k nám byl přijat z útulku v Mariánských lázních, kde strávil několik let, aby alespoň během čekání na nový domov byl v "domácnějším" prostředí.

Benji je už psí dědeček, klidný a rozvážný. Benjík je nenáročný, skromný pejsek, který by rád dožil v klidném prostředí. K životu mu stačí plná mistička a pohlazení spojené s procházkou. Benji je i přes svůj věk velice vděčný za dlouhou procházku.

Benji je hodný i co se života s jinými zvířátky týče, pejsci mu nevadí, ani kočičky.

Je vhodný i ke starším lidem, bude milým společníkem pro hodné lidi, kteří mu dají šanci dožít s láskou.

Pokud je zde někdo, kdo má doma místečko, nenechte ho prosím čekat...

Našel nový domov společně s Ťuldou. Oba nyní bydlí v domečku se zahrádkou u moc hodným lidí, kteří už od nás mají adoptované tři pejsky.

 

img_7160.jpg

img_7152.jpg

   
ŤULDA

pes, kříženec středního vzrůstu, asi 9kg, starý pejsek, hůře slyší, čipovaný, přijat již kastrovaný

Ťulda k nám byl přijat z veteriny, kam se dostal jako nalezenec.

Ťulda už je starší psí pán, je veselý a čiperný, je vášnivý turista, miluje dlouhé procházky. Má rád lidi, je vděčný za pohlazení a pozornost. Ve svém prostředí je klidný a hodný.

Má rád i procházky, na vodítku chodí moc hezky, netahá. U člověka se drží.

Ťuldík je hodný i co se života s jinými zvířátky týče, pejsci mu nevadí, ani kočičky a dokonce ani domácí zvířátka.

Je vhodný i ke starším lidem, bude milým společníkem pro hodné lidi, kteří mu dají šanci dožít s láskou.

Ťuldík je čistotný, vhodný i do bytu či do domečku se zahrádkou.

Našel nový domov společně s Benjim. Oba nyní bydlí v domečku se zahrádkou u moc hodným lidí, kteří už od nás mají adoptované tři pejsky.

img_7885.jpg

img_8020.jpg

   

ELZA

kočička, narozena asi na konci května 2015
 
KOŤÁTKA VYDÁVÁME POUZE POD PODMÍNKOU KASTRACE VE VHODNÉM VĚKU, KTERÁ JE ZAKOTVENA VE SMLOUVĚ A OVĚŘOVÁNA
 

Elza se k nám dostala z Benešova, kdy byla přijata od MP jako nalezenec.

Elza je mazlivá a vstřícná kočička, je poměrně nebojácná a zvídavá. Moc ráda si hraje, bude dokonalým rodinným mazlíčkem.

Je čistotná, vhodná tedy do bytu i do domečku se zahrádkou.

Je zvyklá na druhé kočičky, ani pejsci jí nedělají problém.

 

"TŘÍBAREVKA"

kočička, narozena asi na konci května 2015
 
KOŤÁTKA VYDÁVÁME POUZE POD PODMÍNKOU KASTRACE VE VHODNÉM VĚKU, KTERÁ JE ZAKOTVENA VE SMLOUVĚ A OVĚŘOVÁNA
 

"Tříbarevka" se k nám dostala z Benešova, kdy byla přijata od MP jako nalezenec.

"Tříbarevka" je mazlivá a milá kočička, je poměrně nebojácná a zvídavá. Moc ráda si hraje, bude dokonalým rodinným mazlíčkem.

Je čistotná, vhodná tedy do bytu i do domečku se zahrádkou.

Je zvyklá na druhé kočičky, ani pejsci jí nedělají problém.

Holky našly společný nový domov v Líšně v domečku se zahrádkou, kde se pokusí zaplnit místo po zemřelé kočičce.

 

 

img_6135.jpg

img_6821.jpg

   

STANDÍK

kocourek,  kastrovaný, vrozená vada očních víček - po operaci, Standíka to nijak neomezuje, jen mu očička více slzela a spodní víčko bylo vchlípené do oka - nyní bez problémů!

Standík k nám byl přijat od hodných a nesmírně štědrých nálezců, kterým na jeho osudu moc záleželo. Bohužel jinak tomu bylo u představitelů obce Ondřejov, kde se Standík potuloval...ti odmítli převzít za kočku zodpovědnost.

Standík byl přijat v neutěšeném stavu, z potulek po obci si donesl vypelichaný kožíšek a vyhublé bříško. Nyní se postupně dává do pořádku, ale i tak to bude na delší čas než z něho bude zase krásný Pan kocour.

Moc rád se mazlí, je nebojácný a komunikativní. Moc by si zasloužil aby se jeho soud konečně obrátil k lepšímu a stal se z něho rodinný miláček. Je velice hravý, miluje hračky a řádí jako malé kotě...asi dohání vše co jako maličký zameškal.

Je čistotný, vhodný tedy do bytu i do domečku se zahrádkou. 

Je zvyklý na druhé kočičky, neubližuje jim a má je rád, ani pejsci mu nedělají problém.

O Standíka za celých několik měsíců nikdo neprojevil zájem, jelikož v našem novém působišti stále prchal ven, rozhodli jsme se si ho ponechat jako vlastního.

img_8333.jpg

img_8336.jpg

img_8380.jpg

img_8382.jpg

   

KOŤÁTKA HVĚZDIČKA A ŽELVIČKA

mourovatá kočička, želvovinová kočička
 
KOŤÁTKA VYDÁVÁME POUZE POD PODMÍNKOU KASTRACE VE VHODNÉM VĚKU, KTERÁ JE ZAKOTVENA VE SMLOUVĚ A OVĚŘOVÁNA
 

Kočičky byly přijaty spolu s ještě jednou sestřičkou a s bráškou od nálezců, kteří je našli vyhozené u lesní cesty.

Kočičky jsou velice mazlivé a kontaktní.

Jsou zvyklé na druhé kočičky a na pejsky.

jsou čistotné, vhodné do bytu i do domečku se zahrádkou.

Holky našly společný domov u Jičína v domku se zahrádkou, kde mají velkou spoustu zvířecích kamarádů.

 

 

kočička 

img_7080.jpg

img_7081.jpg

kočička

img_7070.jpg

img_7068.jpg

   

KOŤÁTKA

mourovatý kocourek, tříbarevná kočička, želvovinová kočička, narozena asi v polovině června 2015
 
KOŤÁTKA VYDÁVÁME POUZE POD PODMÍNKOU KASTRACE VE VHODNÉM VĚKU, KTERÁ JE ZAKOTVENA VE SMLOUVĚ A OVĚŘOVÁNA
 

Koťátka jsme přijali přímo od majitelů, matka koťátek bude kastrovaná.

Jedná se o velice roztomilé mrňousky, zpočátku byla plachá, ale postupně se začínají rozkoukávat a získávají k lidem důvěru. V dobrých rukou se z nich stanou mazlíčci.

Jsou to šikovná a roztomilá kočičí miminka.

Jsou čistotná, chodí na záchůdek, vhodná tedy do bytu i do domečku se zahrádkou.

Jsou zvyklá na druhé kočičky a na pejsky.

Tříbarevná kočička našla nový domov přímo na Benešovsku v domečku se zahrádkou, kde má už od nás adoptovanou kámošku Julču.

Želvička má nový  domov v Českém Šternberku v domečku se zahrádkou, který sdílí se spoustou dalších zvířátek.

img_7001.jpg

img_7006.jpg 

   

KAŠMÍREK

kocourek, narozen asi v polovině června 2015
 
KOŤÁTKA VYDÁVÁME POUZE POD PODMÍNKOU KASTRACE VE VHODNÉM VĚKU, KTERÁ JE ZAKOTVENA VE SMLOUVĚ A OVĚŘOVÁNA
 

Kašmírek byl nalezen v Benešově, kde jej nálezci předali MP.

Kašmírek je nádherně zbarvený maličkatý a zavalitý kocourek, má lehce klopené špičky oušek a sametovou srst.

Kašmírek je velice společenský, miluje mazlení a lidskou společnost. Bude z něho úžasný rodinný mazlíček a společník.

Kašmírek je čistotný, chodí na záchůdek. 

Je zvyklý na druhé kočičky a na pejsky.

Našel nový domov v bytě, kde je zatím jediným kočičákem a mazlíčkem. 

Kuliferda 

img_6920.jpg

img_6925.jpg

 

Kulihrášek 

img_6909.jpg

img_6913.jpg

   

KULIHRÁŠEK

KULIFERDA

kocourci, narozeni asi ve 2. polovině května 2015
 
KOŤÁTKA VYDÁVÁME POUZE POD PODMÍNKOU KASTRACE VE VHODNÉM VĚKU, KTERÁ JE ZAKOTVENA VE SMLOUVĚ A OVĚŘOVÁNA
 

Kulihrášek s Kuliferdou a jejich dalšími sourozenci byli nalezeni vyhození v budově ZŠ v Praze...

Kulihrášek s Kuliferdou jsou čiperní a veselí kocourci, moc rádi si hrají a mazlí se. Ze svého nešťastného vstupu do kotěcího věku si nic nedělají a asi doufají v hodné a veselé páníčky.

Jsou zvyklí na druhé kočičky a také na pejsky.

Jsou čistotní, mohou žít v bytě i v domečku se zahrádkou.

Kulihrášek našel nový domov v domečku se zahrádkou, kde bude jako rodinný mazlíček.

Kuliferda našel nový domov na výstavě Sen zvířat v Praze, bydlí v domečku se zahrádkou.

 

img_6996.jpg

img_7136.jpg

   

PUSINKA

kříženec, starší fenečka,  čipovaná, přijata s velikou oboustrannou kýlou v níž byla střeva - již po operaci a v pořádku

Pusinka k nám byla přijata z jednoho českého zařízení pro psy, který se honosí statutem útulku, ale péče o psy je na bází těžkého žaláře.
 
Pusinka je velice mazlivá a kontaktní fenečka, miluje lidi a jejich společnost, je to doslova závislačka. Jakmile se někdo posadí, už mu hupne na klín a nehne se od něho na krok. Byla by skvělou psí kamarádkou, jak pro osamělého seniora, tak i do rodiny s rozumnými dětmi.
 
Pusí je kámoška i s jinými pejsky, jen krmení a páníčka si trošku hlídá, ale to lze bez problémů korigovat. Kočiček se nevšímá, nehoní je. Je zvyklá i na domácí zvířata.
 
Je poslušná, svého páníčka se drží i na volno a dělá doslova to, co mu na očích vidí.
 
Je čistotná, o samotě nedemoluje, ale zatím hlasitě naříká, což se snad časem odnaučí.

Našla nový domov v Teplicích v bytě, kde se pokusí rozveselit páníčky po smrti pejska.

img_7909.jpg

img_7904.jpg

   
FIDO

pes, kříženec, odrostlé štěně - cca 1 rok, čipovaný a kastrovaný

Fido byl spolu se smečkou několika pejsků vyhozen v objektu v obci Bořeňovice na Benešovsku. Starosta obce však problém bezprizorních psů odmítl řešit, tak se o jejich záchranu postaraly dvě paní, kterým jejich život nebyl lhostejný jako představiteli obce.

Fido je zpočátku maličko bojínek, potřebuje chvilinku, aby se osmělil, ale poté je z něho už mazlíček. Je to takové psí zlatíčko - vděčný, milující a mazlivý.

Fido miluje hračky všeho druhu, jeho nadšení pro hru by šlo krásně využít i při jeho výchově či výcviku poslušnosti.

Fido je velice temperamentní a aktivní pejsek, potřebuje pohyb a zaměstnání. Byl by ideální ke sportovně založeným lidem, které rád doprovodí nejen při procházkách, ale i u kola. Vhodný na psí sporty.

Fido je čistotný, je tedy vhodný do bytu i do domečku se zahrádkou.

Fido je velký kámoš s druhými pejsky, s kočičkami a i domácími zvířátky.

Našel nový domov až v Olomouci v domě se zahradou, kde má milující páníčky a za pár týdnů mu přibude vippetí kamarád.

img_8101.jpg

img_8097.jpg

   

MOUREČEK

kocourek, narozen asi v květnu nebo červnu 2015
 
KOŤÁTKA VYDÁVÁME POUZE POD PODMÍNKOU KASTRACE VE VHODNÉM VĚKU, KTERÁ JE ZAKOTVENA VE SMLOUVĚ A OVĚŘOVÁNA
 

Moureček se k nám dostal jako nalezenec, kdy jej našla hodná paní vyhozeného u Konopiště a MP Benešov nám jej předala do péče.

Moureček je milé a hodné koťátko, moc rád se mazlí a vyloženě vyhledává lidskou společnost.

Je čistotný, chodí na záchůdek. Hodí se tedy do bytu i do domečku se zahrádkou.

Je zvyklý na druhé pejsky a na kočičky. Může tedy bydlet i v rodině, kde je už více zvířátek.

 

img_7297.jpg

img_7294.jpg

   

NORINKA 

kříženec možná jorka a grifonka, asi 1 rok,  bude čipovaná a kastrovaná

Norinka byla spolu se smečkou několika pejsků vyhozena v objektu v obci Bořeňovice na Benešovsku. Starosta obce však problém bezprizorních psů odmítl řešit, tak se o jejich záchranu postaraly dvě paní, kterým jejich život nebyl lhostejný jako představiteli obce.
 
Norinka je mrňavá a drobná fenečka roztomilého vzhledu a skvělé povahy. Je veselá, hravá a nesmírně činorodá jako každé jiné štěně.
 
Norinka je velice chytrá a učenlivá, pokud se jí nový páníček bude věnovat, bude super parťák i pro různé psí sporty jako např. agility.
 
Je poslušná, svého páníčka se drží i na volno a dělá doslova to, co mu na očích vidí.
 
Je čistotná, o samotě nedemoluje a nenaříká. Vhodná do bytu i do domečku se zahrádkou.

Našla nový domov v Benešově v domečku se zahrádkou, kde je prvním pejskem nových páníčků.

kocourek 

img_7083.jpg

img_7084.jpg

kočička 

img_7096.jpg

img_7097.jpg

kočička 

img_7098.jpg

img_7099.jpg

   

 

KOŤÁTKA

černý kocourek, černá dlouhosrstá kočička, černobílá kočička, narozena asi v březnu či dubnu 2015, kočičky již kastrované
 
KOŤÁTKA VYDÁVÁME POUZE POD PODMÍNKOU KASTRACE VE VHODNÉM VĚKU, KTERÁ JE ZAKOTVENA VE SMLOUVĚ A OVĚŘOVÁNA
 

Koťátka k nám byla přijata skrze naši veterinářku přímo od majitele. Jejich maminka je již po kastraci.

Jsou to skvělá, milá a nebojácná koťátka. Krásně se přizpůsobila novému prostředí, budou z nich báječní společníci pro rodinu s dětmi i osamělého člověka. Mají skvělé povahy.

Jsou čistotná, vhodná do bytu i do domečku se zahrádkou.

Jsou zvyklá na jiné kočičky a na pejsky.

Černý kocourek našel nový domov u hodných lidí v domečku se zahrádkou v Kamenici.

Černo-bílá kočička našla nový domov v Domašíně, bydlí v domečku se zahrádkou a je z ní rodinný mazlíček.

Černá kočička našla nový domov v Benešově v bytě, kde má i několik kočičích kamarádek.

img_7326.jpg

img_7318.jpg

   
OSKAR

pes, maličkého vzrůstu, odrostlé štěně - cca 1 rok, bude čipovaný a kastrovaný

Oskar byl spolu se smečkou několika pejsků vyhozen v objektu v obci Bořeňovice na Benešovsku. Starosta obce však problém bezprizorních psů odmítl řešit, tak se o jejich záchranu postaraly dvě paní, kterým jejich život nebyl lhostejný jako představiteli obce.

Oskárek je zpočátku maličko bojínek, potřebuje chvilinku, aby se osmělil, ale poté je z něho už mazlíček. Je to takové psí zlatíčko - vděčný, milující a mazlivý.

Oskárek miluje hračky všeho druhu, jeho nadšení pro hru by šlo krásně využít i při jeho výchově či výcviku poslušnosti.

Oskárek bude ideální rodinný mazlíček do klidnější rodiny, kde najde milující náruč a spoustu lásky a pochopení. Je vhodný i k dětem.

Oskárek je čistotný, je tedy vhodný do bytu i do domečku se zahrádkou.

Oskárek je velký kámoš s druhými pejsky, s kočičkami a i domácími zvířátky.

Našel nový domov až v Chebu, kde bydlí v bytě a je 1. průvodcem nových páníčků ve psím světě.

img_4551.jpg

img_4531.jpg

   

DIXINKA

kočička, narozena asi říjnu 2013, kastrovaná 

Dixi k nám byla přijata spolu s dalšími kočičkami ze statku, kde jim hrozilo zastřelení, naštěstí se našla slečna, které to nebylo lhostejné a přivezla je k nám.

Dixi se od svého příchodu sklidnila, je už trošku kontaktnější, nechá se letmo pohladit, ale pochovat v žádném případě. Vhodná k trpělivým lidem, kteří jí dají čas na to si zvyknout.

Je čistotná, vhodná tedy i do bytu nebo do domečku se zahrádkou.

Je vhodná do bytu i do domečku se zahrádkou jako rodinný mazlíček.

Dixi čekala na nový domov více než 1,5 roku...pro svoji plachost bohužel marně, proto jsme se rozhodli si ji ponechat na zahradě u domu jako vlastní kočku.

img_6465.jpg

 img_1259.jpg

   
BABETKA

kočička, střední věkkastrovaná

Babetka k nám byla přijata spolu s dalšími kočičkami ze statku, kde jim hrozilo zastřelení, naštěstí se našla slečna, které to nebylo lhostejné a přivezla je k nám.

Babetka je zatím krajně nedůvěřivá, při pokusech o kontakt se projevuje ze strachu agresivně.

Je čistotná, vhodná tedy do bytu i do domečku se zahrádkou. 

Je zvyklá na druhé kočičky, ani pejsci jí nedělají problém.

Babetka čekala na nový domov více než 1,5 roku...pro svoji plachost a divokost bohužel marně, proto jsme se rozhodli si ji ponechat na zahradě u domu jako vlastní kočku.

img_1196.jpg

img_6156.jpg

   

PINDRUŠE

kočička, narozena asi 2012kastrovaná

Pindruše se k nám dostala z odchytu divokých koček v Měříně u Slapské přehrady. Bohužel si tam mnoho chatařů pořizuje letní hračky pro děti ve formě živých koťátek, která pak končí zubožená v kočičí kolonii.

Jak už jméno, které dostala po příjmu napovídá, jednalo se o poměrně nekontaktní kočičku. Postupně se ale zklidnila a s trpělivým přístupem se z ní stane milá společnice. Cizích lidí se bojí, nechá se zatím pohladit pouze u krmení.

Je čistotná, vhodná tedy do bytu i do domečku se zahrádkou.

Je zvyklá na druhé kočičky, ani pejsci jí nedělají problém.

U útulkové buňky, která nyní slouží jako kočičárna se bohužel porouchala klika/zarážka a větrem se dveře otevřely... Pindruše utekla, zahlédla jsem ji, ale vzhledem k její plachosti a množství úkrytů na zahradě nevím, zda se u nás drží nebo se ztratila.

img_6851.jpg

img_6844.jpg

   

BĚLÁSEK

kocourek, střední až starší,  kastrovaný, hluchý

Bělásek byl nalezen v bytě, kde ležel u svého zemřelého páníčka... Musel prožít obrovský strach a bolest když viděl, že jeho milovaný páníček už nežije a není, kdo by mu pomohl. Po příjmu několik dní odmítal jídlo i vodu...

Bělásek k nám byl přijat od MP Benešov, nyní se čeká, zda se jej ujmou případní pozůstalí, pokud ne, bude nabízen k adopci.

Bělásek je anděl, který má místo křídel bělostný kožíšek... Je hrozně hodný k lidem, pejskům, kočičkám, absolutně nekonfliktní a odevzdaný. je něžný, potřebuje skutečně milující a báječné lidi, kteří ocení jeho mírnou povahu. Žije sice ve světě, kde je úplné ticho, bohužel je hluchý, ale jeho schopnost empatie vám umožní s ním komunikovat i beze slov.

Je čistotný, vhodný tedy do bytu. Vzhledem k jeho hluchotě nelze volný průchod ven, pouze na kšírkách,

Je zvyklý na druhé kočičky, neubližuje jim a má je rád, ani pejsci mu nedělají problém.

Bělásek odjel do dočasné péče k moc hodným lidem, kteří už od nás mají adoptovaných několik zvířátek. Bydlí v domečku se zahrádkou. Pokud se nepodaří nalézt pozůstalé po jeho zemřelém páníčkovi, stane se z dočasné péče, péče trvalá.

img_5403.jpg

img_6162.jpg

   
MÍŠA

pes, kříženec středního vzrůstu, asi 9kg, narozen asi 2005, kastrovaný, čipovaný, má cukrovku - zatím stačí dieta (granule Royal Canin pro pejsky s cukrovkou)

Míšánek k nám byl přijat z útulku v Hněvicích, kam se dostal po odebrání ze šílených podmínek, ve kterých živořil po kolena ve vlastním trusu se smečkou psů (ve fotoalbu foto).

Je milý, mazlivý a hodný, ale to vše při dodržení určitých pravidel v přístupu k němu. Nelibost dává najevo vrčením, v případě nutnosti se neváhá ohnat, pro něho nepříjemnou manipulaci je dobré provádět s náhubkem.

Čím déle tu je a poznává lidi i z té jejich dobré stránky, je z něho stále veselejší a příjemnější společník. K lidem přistupuje pozitivně, rád se nechává hladit a baští z ruky pamlsky. Je už venčen i maminkami s dětmi.

Má rád dlouhé procházky, je velmi vitální a vytrvalý. Na vodítku chodí hezky, netahá.

S druhými pejsky je kamarád, nevyvolává zbytečně konflikty. Je zvyklý na kočičky, neubližuje jim.

Doma je hodný a čistotný, o samotě nedemoluje a neštěká. Hodí se do bytu nebo do domečku se zahrádkou.

Míšánek po 7 měsících v naší péči našel nový domov v Praze v bytě, kde má i kočičáka jako kamaráda.

img_6820.jpg

img_6853.jpg

   

ZRZEČEK

kocourek, narozen asi   kastrovaný

Zrzeček k nám byl přijat od MP Benešov jako nalezenec v poměrně dost zanedbaném stavu.

Zrzeček je velice přátelský a kontaktní kocourek, který vyloženě vyhledává lidskou společnost. I když dříve asi vzhledem k zanedbanému stavu při příjmu moc krásných chvil nezažil o čemž svědčí i kulka nebo brok, který se nachází zapouzdřený vedle páteře. Naštěstí vše zlé už má za sebou a teď tu zvesela čeká na lepší osud.

Je čistotný, vhodný tedy do bytu i do domečku se zahrádkou. 

Je zvyklý na druhé kočičky, neubližuje jim a má je rád, ani pejsci mu nedělají problém.

Našel nový domov až v Liberci u stejných paniček jako fenečka Ťapka. 

img_6580.jpg

img_6583.jpg

   

BRITA 

jork, narozena asi 2012, bude kastrovaná a čipovaná, po úrazu zákal na jednom oku

Brita se k nám dostala díky jedné dobré duši z množírny, kde poznala pouze život v kotci s boudou bez procházek a mazlení...

 
Brita je velice mazlivá a hodná fenečka, je velice vděčná za pozornost a mazlení, kterých se jí nedostávalo. 
 
Zatím trénujeme čistotnost a chůzi na vodítku. Za svůj život nic nepoznala, bude potřebovat čas a trpělivost aby se z ní stala dokonalá psí kámoška.

Našla nový domov na Benešovsku v domečku se zahrádkou, kde má prima pejskařskou rodinku a 2 jorškírky k tomu.

img_1547.jpg

img_1558.jpg

   

JOHANKA

na domov čeká téměř tři roky...

kočička,narozena 2010kastrovaná

Johanka k nám byla přijata s dalšími kočičkami z objektu, kde jim hrozilo nebezpečí.

Johanka je zpočátku opatrná a bojácnější, ale pokud jí člověk dá čas, je z ní milá a příjemná společnice. Člověka, kterého má rád vítá třením se o věci a tulením. Je nenáročná, velmi vděčná.

Je čistotná, vhodná tedy do bytu i do domečku se zahrádkou.

Je zvyklá na druhé kočičky, ani pejsci jí nedělají problém.

Johanka po několika letech čekání našla nový domov u hodné a trpělivé paní v Říčanech v domečku se zahrádkou.

img_6788.jpg

img_6786.jpg

   

JOŽINKA

kočička, 5 letkastrovaná

Jožinka se k nám dostala od pozůstalých po smrti její milované paničky, bohužel se nesnesla s domácími kočičkami, lépe by jí bylo asi jako jedináčkovi.
 
Jožinka je poměrně milá a mazlivá kočička, moc ráda se tulí. Jožince se moc stýská po paničce, přála by si mít zase hezký a klidný domov.

Je čistotná, vhodná tedy do bytu i do domečku se zahrádkou.

Jožinka hledá trpělivé a zkušené páníčky, kteří budou tolerovat její někdy trošku komplikovanou povahu.

 

img_6510.jpg

img_6511.jpg

   

ZRZEČKA 

kočička, narozena 30.4. 2015
 
KOŤÁTKA VYDÁVÁME POUZE POD PODMÍNKOU KASTRACE VE VHODNÉM VĚKU, KTERÁ JE ZAKOTVENA VE SMLOUVĚ A OVĚŘOVÁNA
 

Zrzečka se narodila kočičce Micce, která byla přijata již březí.

Zrzečka je zatím mrňous, ale určitě z ní bude s dostatkem pozornosti a péče milá a hodná kočička. Hledá zodpovědné páníčky a milující domov.

Je šikovná, už jako takhle maličká chodí na záchůdek.

Zrzečka je kamarádka s pejsky i kočičkami, je absolutně nebojácná.

Našla nový domov u Prahy v domečku se zahrádkou, kde na ní už čekala kamarádka Fortunka adoptovaná od nás.

img_6715.jpg

Rákosníček

img_6732.jpg

Amálka 

img_6752.jpg

Malvína 

img_6765.jpg

 
   

"LESNÍ KOŤÁTKA"

Rákosníček (mourovatý)

Malvína (želvovinová)

Amálka (tříbarevná)

2 kočičky a kocourek, narozena asi na začátku května 2015
 
KOŤÁTKA VYDÁVÁME POUZE POD PODMÍNKOU KASTRACE VE VHODNÉM VĚKU, KTERÁ JE ZAKOTVENA VE SMLOUVĚ A OVĚŘOVÁNA
 

Hodná paní, která má sama 3 kastrované kocoury je našla při procházce vyhozené v krabici v lese... 


Že je někdo dnes ještě tak zabedněný a není schopen svoji kočku i přes neúnosný počet bezprizorních zvířat nechat vykastrovat, to je bohužel velká nezodpovědnost, ale nechat koťata vyhozená v lese v krabici, tak to je neuvěřitelná krutost! Nebýt náhody, mohla tam umírat hlady a žízní několik dní.

Koťátka jsou všechna velice mazlivá a nebojácná, největší kuráž má Rákosníček, ale holčičky nezůstávají moc pozadu :-).

Jsou čistotná, chodí všechna vzorně na záchůdek. Vhodná do bytu či do domečku se zahrádkou.

Amálka a Malvína našly společný nový domov v bytě v Písku u milovníků kočiček, kde omladily kočičí osazenstvo.

Rákosníček našel nový domov jen den po svých sestřičkách a to v domku se zahrádkou na Benešovsku.

 

img_6222.jpg

img_6272.jpg

   
MATĚJ

pes, kříženec pudla, narozen asi 2010, kastrovaný a čipovaný

Matějova nová dobrodružství se začala psát na konci ledna, kdy jeho foto na řetězu obletělo Facebook... Pes, uvázaný u boudy na řetězu, majitel zemřel a od pozůstalých se dočkal jen kopanců, křiku a ubližování. Přežil zimu jen díky hodné sousedce, která ho krmila. 
Matěj našel dočasku - 1. dočasku...zde strávil asi den a šel do další, ve 2. dočasce bohužel byly v bytě problémy díky separační úzkosti, o samotě štěkal a demoloval, pak následovala 3. dočaska, kde nebyly jeho hranice stanoveny natolik aby respektoval pejsky a dočaska nebyla zařízena na to, pejska pro začátek oddělit. Díky Pudlům v nouzi odjel na týdenní výcvik, poté našel nový domov. No ani tentokrát to nebylo to pravé místo...kříženec pudlíka skončil na zahradě v nějaké sociální boudě, strava nic moc... A tak se Matěj ocitl u nás.

Matěj je temperamentní pejsek, je veselý, miluje pohyb a je skvělý parťák pro každý výlet přírodou i městem. Má moc rád dlouhé procházky, určitě by uvítal sportovně založené páníčky, kteří by jej dokázali unavit.

Matěj je bezproblémový při manipulaci a ošetřování. K lidem a dětem je velice milý a mazlivý. Ale potřebuje páníčka - autoritu, který jej dokáže udržet v mezích slušného psího chování.

S druhými pejsky je kamarád, avšak hračky a krmení si před některými psy hlídá.

Doma je hodný a čistotný, pobyt o samotě tu u nás zvládá už také dobře - nový páníček však musí počítat s tím, že Matěj potřebuje pevné vedení. Hodí se do bytu nebo do domečku se zahrádkou k zodpovědným lidem, kteří jej přijmou jako kamaráda a člena rodiny a to už napořád. Putování si už užil až až...

Našel nový domov u Tábora, s jeho novými zkušenými páníčky si pro něho přijel i psí kámoš Vali, který byl od nás adoptován před několika lety.

img_6623.jpg

img_6613.jpg

   

ŤAPKA

kříženec, narozena asi 2009, bude kastrovaná, je čipovaná

Ťapka se k nám dostala ze špatných podmínek jednoho zařízení pro psy, kam se dostala po smrti páníčka.
 
Ťapka je veselá a poměrně čiperná fenečka, která se i přes svojí baculatou postavu moc ráda vydává s člověkem na dlouhé procházky přírodou. Ale stejně tak by vydržela hodiny sedět po boku páníčka na gauči.
 
Ťapka je velice hodná, poddajná a moc skromná a nenáročná fenečka, bez problémů ji zvládnou i starší lidé.
 
Ťapka  je čistotná, vhodná do bytu i do domečku se zahrádkou. O samotě neštěká a nedemoluje, pouze trpělivě čeká na návrat páníčka.
 
Ťapka je nekonfliktní vůči jiným pejskům, jen si občas hlídá přes psy jídlo a pelíšek.

Našla nový domov až u Liberce v domečku se zahrádkou, kde má trpělivé paničky a láskyplné prostředí.

img_6567.jpg

img_6562.jpg

   
MILOUŠ

pes, "biewer", narozen 18.7. 2008, bude kastrovaný a čipovaný

Miloušek se k nám dostal díky jedné dobré duši z množírny, kde poznal pouze život v kotci s boudou bez procházek a mazlení...

Miloušek je zpočátku zakřiknutý, ale po přivyknutí a získání důvěry se rozkouká a je z něho mazlík. Je roztomilý, dokonce se umí smát a dělat ksichtíky :-).

Zatím trénujeme čistotnost a chůzi na vodítku. Za svůj život nic nepoznal, bude potřebovat čas a trpělivost aby se z něho stal dobrý parťák.

Miloušek má rád druhé pejsky a je zvyklý i na kočičky.

Je vhodný do bytu i do domečku se zahrádkou, vhodný spíše do klidnější prostředí bez úplně malých dětí, kterých by se mohl bát.

Našel nový domov u Plzně, kde bydlí v domečku se zahrádkou i s jorkšíří kamarádkou :-). Má hodné, trpělivé páníčky, kteří mu dají čas aby se naučil životu rodinného pejska.

img_6341.jpg

img_6352.jpg

   

JURÁŠEK

kocourek, narozen 2005,  kastrovaný

Juráška jeho původní páníčci zanechali u domu, který prodali a odjeli bez něho... Bohužel nový majitel se nemohl stát novým páníčkem Juráška, protože jej nesnesl pes a mohl by Juráškovi ublížit.

Jurášek je jeden z kočičích andělů... absolutní mazel a pohodář. Celé dny by se tulil, při hlazení přede a nastavuje bříško na drbkání. Není to mladík, ale ani žádný dědek na dožití, je to kocour v plné síle a super věku.

Výběr Juráška bude pro nové páníčky trefou do černého, krásně se v něm snoubí skvělá povaha a i moc hezký vzhled.

Je čistotný, vhodný tedy do bytu i do domečku se zahrádkou. 

Je zvyklý na druhé kočičky, neubližuje jim a má je rád, ani pejsci mu nedělají problém.
 
Našel nový domov v Nespekách, kde má kočičí kamarády a hodné páníčky.

img_6595.jpg

img_6597.jpg

   

PRINCEZNA

francouzský buldoček, narozena asi 2010, bude kastrovaná a čipovaná

Princezna se k nám dostala díky jedné dobré duši z množírny, kde poznala pouze život v kotci s boudou bez procházek a mazlení...
 
Soudě podle jejího fyzického stavu, běhají po republice desítky jejích štěňat... Gratulujeme tímto všem, kteří si levně koupili štěně buldočka bez PP aniž by viděli životní podmínky jeho matky, právě díky tomu princezna a stovky dalších podobných fen trpí roky v kotcích a králíkárnách. jen proto, že někdo chce štěně levně a rychle aniž by viděl pořádně odkud. Princeznu zachránilo před dalšími porody jen to, že už letos nezabřezla, stala se bezcennou pro množitele a mohla na svobodu.
 
Zatím trénujeme čistotnost a chůzi na vodítku. Za svůj život nic nepoznala, bude potřebovat čas a trpělivost aby se z ní stala dokonalá psí kámoška.
 
Našla nový domov přímo ve Čtyřkolech u báječných lidí a milovníků buldočků.

img_6394.jpg

img_6444.jpg

   

DENIS

kocourek, narozen asi 2014,  bude kastrovaný

Denis k nám byla přijat stejně jako mnoho kočiček před ním ze statku, kde nejsou kočky vítány a hrozí jim nebezpečí. Na fotkách po příjmu je vidět drobné zranění v obličeji z odchytu.

Denis je zpočátku opatrný , ale poté, co se rozkouká je z něho  bezva kamarád pro celou rodinu, absolutní mazel. Moc rád se mazlí, je to velký mazel a trochu otesánek. Navíc pro svoji krásnou a neobvyklou barvu bude i ozdobou.

Je čistotný, vhodný tedy do bytu i do domečku se zahrádkou. 

Je zvyklý na druhé kočičky, neubližuje jim a má je rád, ani pejsci mu nedělají problém.

Našel nový domov v Olbramovicích v domečku se zahrádkou.

img_6289.jpg

p5110092.jpg

   

FORTUNKA 

kočička, narozena zhruba v dubnu 2015  
 
KOŤÁTKA VYDÁVÁME POUZE POD PODMÍNKOU KASTRACE VE VHODNÉM VĚKU, KTERÁ JE ZAKOTVENA VE SMLOUVĚ A OVĚŘOVÁNA
 

Fortunka byla jako 14 ti denní kotě vyhozené v koberci u popelnic, přijata od MP Benešov.

Fortunka byla odchovávána uměle na dudlíčku, o svůj život se statečně poprala a roste z ní veselé a činorodé koťátko.

Je šikovná, už jako takhle maličká chodí na záchůdek.

Fortunka je kamarádka s pejsky i kočičkami, je absolutně nebojácná.

Našla nový domov u Prahy v domečku se zahrádkou, kde má 3 psí kamarády.