Jdi na obsah Jdi na menu
 


Značky testované na zvířatech

Značky jako : Nivea, Labello, Rimmel, Colgate, Max- Factor, L´oreal, Gillete, Vichy,
Calvin Klein či Helene Curtis a u nás hojně rozšířený Procter & Gamble, pod který spadá mimo jiné Max Factor, Camay, Safeguard, Clearasil, Cover Girl, Old Spice, Giorgio, Secret, Pampers, Hugo Boss, Laura Biagotti, Head & Shoulders, Pantene, Always, Tampax stále ve jménu krásy zabíjejí. Samozřejmě to není vše, jsou rozšířeny po celém světě a stále se nachází nová kosmetika testovaná na zvířatech. Prosím nekupujte tyto značky a hlídejte si obal na kosmetických výrobkách, díky.
 
vbcv
 

blab-lnr.gif

loreal-paris.jpg

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

zkvtsostxufv

(iwkakw, 7. 5. 2022 11:56)

quinine for lupus https://keys-chloroquineclinique.com/

Nivea

(Kamila, 15. 1. 2021 21:12)

https://www.nivea.cz/o-spolecnosti/udrzitelny-rozvoj
Tady je přímo napsaný, jak Nivea postupuje. Jak je to tedy s touto značkou? :O

100% jistota cruelty free kosmetiky

(Jana, 26. 12. 2018 18:13)

Ahoj, jestliže chceš mít 100% jistotu, že kupuješ výrobek netestovaný na zvířatech, poohlédni se po kosmetice s certifikátem HCS. Ten jako jediný zaručuje netestované výchozí suroviny a také to, že firma své výrobky bude vyvážet do Číny, kde je testování na zvířatech ze zákona povinné. Pak je dobré poohlédnout se po kosmetice veganské, to zjistíš tak, že výrobek je označeny logem Vegan Society (zelené véčko ve žlutém kruhu). Nejlepší volba je kupovat věci s logem Vegan Society a certifikátem HCS (Leaping Bunny - skákající králíček). Pro drogerii do domácnosti se dříve užíval certifikát HHPS, nyní už ji najdeš také s HCS.

High Blood Urging - Hypertension

(AUrindyirrargy, 27. 9. 2018 4:23)

Torsion bras de quelqu'un est comment poupe votre sang pousse contre les parois de vos arteres lorsque votre coeur sentiment pompe le sang. Arteres sont les tubes qui transportent prendre offre sang loin de votre coeur. Chaque set votre coeur bat, il pompe le sang tout au long vos arteres a la reste de votre corps.
https://www.cialispascherfr24.com/cialis-oeil/