Jdi na obsah Jdi na menu
 


Assassin's creed: Revelations

 

Assassin's Creed Revelations

Assassin's Creed Revelations od studia Ubisoft si přichystali poslední díl skládačky Eziova příběhu. Příběh nás zavede až do Konstantinopole, kde se shromažďuje obrovská armáda templářů, která začíná destabilizovat celý region, ale to není hlavním důvodem toho, proč Ezio dorazil do Konstantinopole. Pravdivý důvod této zdlouhavé cesty jen ten, že Ezio jde po stopách svého předka a učitele Altaira, aby odhalil nejstřeženější tajemství hašašínů. Poslední díl této série nám přinese vskutku nová vylepšení, možnosti eliminace protivníků či používání vašich udělátek. Závěrečné ukončení Eziova příběhu bude se vší parádou a nadstandardem, na který jsme doposud byli zvyklí.

Assassin's Creed Revelations 14 Jak je to již u této série zvykem, můžeme se těšit na vypracovaný příběh plný intrik, číhání v zákoutí a tahání za nitky a posléze i na vražedné akce. A na to nás vývojáři plně vybavili novým náčiním, které nám při honitbě za prastarým tajemstvím bude pomáhat. Novinkou je to, že si budeme moci vyrábět výbušné nádoby či kouřové bomby. To nám zajistí výhody nad protivníky, kteří se budou v kouři dusit. Teď také na řadu přichází další novinka a to vylepšený orlí zrak. Ten vám dovolí vidět protivníky v kouři a bez jakéhokoliv problému je zabít. Další velmi povedené vylepšení Eziovi výbavy je speciální hák, který slouží k rychlejšímu lezení po stěnách či zahákování se na lana a tím velice rychlý přesun od bodu A do bodu B. Assassin's Creed Revelations Každý nový díl této série vždy přinesl nové pohybové a bojové kreace a tak tomu nebude jinak ani u AC: Revelations. Dočkáme se nových dokončovacích komb. Různé druhy nových zbraní přinášejí nové animační pohyby. Prostředí Konstantinopole bude jedno z nejhezčích, které zatím vývojáři vytvořili a to díky kosmopolitnímu vzhledu, které mělo i ve skutečnosti. Jsou zde různé druhy staveb od kostelů po mešity, od chudých domů až po honosné paláce, to vše bude našemu oku příjemné.

AC: Revelations největším neduhem této série na PC byla jednoznačně špatná kamera, která někdy opravdu dělala bordel. Ale u AC: Revelations tento neduh končí, vývojáři jsou si toho plně vědomi a přichystali razantní kroky. Teď bychom měli mít kameru plně pod svou kontrolou a to i u filmových sekvencí, které prostě čas od času neukazovaly, co by měly. I hra pro více hráčů bude příjemnou změnou, dočkáme se většího množství map, schopnost bránění se okamžité smrti bude fungovat, jak by mělo. Také se dočkáme více tříd, se kterými budeme moci hrát v multiplayeru. Vývojáři z Ubisoftu vše vzali pěkně od podlahy a chystají opravdu povedené dílko plné novot a to vše zabalené v již zaběhnutém obsahu.

Minimální hw nároky

  • Operační systém: Windows XP SP3 / Vista SP2 / Windows 7 SP1
  • CPU: Intel Core®2 Duo E4300 1,8 Ghz / AMD Athlon64 X2 4600+ 2,4 Ghz
  • RAM: 1,5 GB (Windows® XP) / 2GB (Vista® a Windows 7®)
  • Grafika: 256 MB / Shader 3.0 GeForce 8XXX nebo ATI Radeon HD 2000
  • Zvuková karta: kompatibilní s DirectX®: 9.0c
  • HDD: 12 GB
  • DirectX: DirectX®: 9.0c
  • Aktivace hry vyžaduje internetové připojení
  • doporučen ovladač Xbox 360® pro Windows