Jdi na obsah Jdi na menu
 


diagnostika aury s andělským vzkazem I

 

nemocny.jpg

Výklad - Stanislav 18 let – pohled zepředu
 
Muže vidím z velké dálky. Muž má hlavu obalenou šedým neprůhledným závojem. Nemoc je v jeho hlavě.
Barva aury je žlutá, zakalená, je tam hodně šedé. Šedá sahá od ramen po kyčle, jakoby šedá byla krunýř který ho stahuje. Aura je ztenčená, jsou v ní trhliny. Žlutá je vybledlá, značí extrémní ztrátu vitality. Šedá značí neutralitu a jisté vyčkávání.
Na úrovni 1. čakry pod šedou jsou jakoby červené čáry, v pásu , který obepíná celé tělo, červená je zkalená do hněda. Objevují se ruce , kluby na obou dvou rukách. Nemoc, kterou muž trpí, má něco společného s kostmi, klouby a mizním sytémem.
Z muže je cítit únava a nechtění bojovat, jakoby rezignace. Mám pocit že se mu něco stalo, když mu bylo 12 let.  
Zavřel se do nějakého kvádru, jakoby čekárny. Ta má šedou barvu, muž chce utéct od něčeho, hledá únik. Muž má pořád na vybranou, ještě pořád může stav zvrátit. Muž si dal čas na rozhodnutí.
Po levé straně se objevují současně žijící lidé, je to rodina. Od rodiny nejde kompaktní podpora. Muž vnímá jinak vztahy v rodině. Má pocit zrady, ztráty, až přecitlivěle reaguje na okolní podněty.
Vzadu za sebou má muž dvě duchovní bytosti, které odstiňují čekající duše, které se objevují na pravé straně.
Nahoře se objevují symboly z minulých životů – oprátka, jed, nůž – sebevraždy. Opakuje karmicky stále stejnou chybu.
Nad mužem je šest andělů otočených čelem.
Andělé i duše čekají, jak se muž rozhodne.
Přímo nad ním se objevila koule – zásobník červené energie.
 
Níže je uveden andělský vzkaz.

Andělský vzkaz napsala Markéta Paráková.

Cena osobní aury s andělským vzkazem je 500.- Kč.

Andělský vzkaz
 
Tvůj čas ještě nenadešel a jsi jediný, kdo toto rozhodnutí může zvrátit. Braň se vlivům, které na Tebe působí, Tvá vůle je dostatečně silná, jsi jediný, kdo to může zastavit.
Plno krás na Tebe čeká a ještě jsi neudělal to, proč jsi přišel. Máš kolem sebe plno nápomocných duší, ale bez tvého vnitřního rozhodnutí zůstat zde Ti nemohou pomoci, stejné je to s námi.
Vlivy, které na Tebe působí, mi nemůžeme odvrátit, pokud Ty jim dovolíš, aby nad tebou měli moc. Moc budou mít tak velkou jak velkou jim ty sám přisoudíš. Předčasný odchod je jako útěk a ty jsi bojovník. Bojovník, který zdárně vybojoval plno bitev a tato není poslední, která tě čeká, pouze se jeví v jiném světle, než jsi zvyklý.
Neklesej na duchu, nic není zbytečné a Tvé přání vítězství dokážeme podpořit naší láskou, pokud nás vpustíš do svého života. Více můžeme pomoci, ale hlavní rozhodnutí musíš udělat ty sám, nevzdávej se. Probuď svého bojovného ducha.
Nikdy není nic tak hrozné, jak se Vám jeví a útočiště po kterém toužíš, můžeš nalézt i zde na Zemi v tomto životě v kruhu svých blízkých, kteří Tě mají rádi i když se Ti to někdy tak nejeví.
Zdánlivé věci, které škodí, mají důvod, posilují tvou duši na cestě za Světlem. Ale tato cesta je nutná jít zde. Ještě není čas odejít.
                                                                       
S láskou Andělé