Jdi na obsah Jdi na menu

Podzimní soustředění 2021

Ahoj a dobrý den.

Atletická tréninková skupina Jiřího Vondřejce z Náchoda absolvovala na konci října sedmidenní podzimní soustředění před zahájením těžké zimní sezóny.

Trenér Jiří Vondřejc  nic nového nevymýšlel a zvolil osvědčený Sporthotel Tichá Orlice, který je v těsné blízkosti sportovního areálu města Ústí nad Orlicí.

Atletický stadion je ve vzdálenosti 200 metrů od Sporthotelu, výběhy do kopečků v lese asi 800 metrů, takže pro nás ideální podmínky, říkal s úsměvem trenér Vondřejc.

Každodenní tréninkové jednotky byly podle jeho slov ve dvoufázových etapách. "Dopolední tréninková jednotka byla především zaměřena na opakované výběhy nezáživných kopečků a naběhávání kilometrů na pilinovém oválu. Odpolední tréninky byly buď na umělé trávě, nakloněné rovině, zaměřené na techniku běhu, skokanská cvičení, odhodů,nebo v posilovně," přibližuje trenér Vondřejc.

Součástí hotelu je také FItcentrum vybaven moderními posilovacími stroji se dvěma běžeckými pásy, které jeho svěřenci využívali k regeneraci a uvolnění svalstva. "Měli jsme rovněž k dispozici vířivou vanu pro osm osob, infrasaunu nebo šlapadla na studenou a horkou vodu s kameny," dodávají oba  trenéři , kteří jsou spokojeni s narůstající formou svých svěřenců.

PS: V příloze zasíláme fotky s početnou skupinou ze soustředění.

Na společné před Sporthotelem zleva v poddřepu jsou:

                   Daniel Zeman + Radek Majera + Martin Zeman + Jiří Bruha a David Ulich.

Zleva stojí: Daniela Vacková + Tereza Maršíková + Lea Hovádková + Adéla Vajsarová + pí.Marcela Vondřejcová-zdravotnice + Leona Lukášová

                  + Tereza Daňková + Kateřina Krombholzová + Tereza Freiwaldová + Štěpán Ptáček + Nela Wittvarová + Ing.Jiří Vondřejc-trenér,

                  + Nikola Vítková + Tomáš Vítek + Matěj Lukáš + Richard Vacek + Ivo Vacek s hlavním trenérem Jiřím Vondřejcem.

 

Jiří Vondřejc a Ing.Jiří Vondřejc-trenéři

dsc00327.jpgdsc00320.jpgdsc00325.jpgdsc00326.jpg

 

Statistiky

Online: 10
Celkem: 495178
Měsíc: 6453
Den: 505

Kontakt

Kontak pro dotazy a připomínky:

- k tréninkům a závodění
Jiri.Vondrejc (zavináč) seznam.cz

- k této webové prezentaci
vondra (zavináč) velkeporici.cz