Jdi na obsah Jdi na menu
 


Víkendový seminář MAde in enerGIE

8. 8. 2016

made-in-energie.jpg

Projekt MAde in enerGIE vytváří alternativní nabídku duchovního rozvoje spojením vědy s tradiční čínskou medicínou a znalostmi „našich babiček“ a využití nových vědomostí, tedy magie v každodenním životě ve formě zdravého životního stylu.

 

 

Na víkendovém semináři se účastníci sešli a poslechli si informace o myšlenkách, o tom, jak hlas řídí naše tělo, a jak mají činy vliv na naší karmu. Dále pak zjistili, jaké jsou duchovní příčiny nemocí, jak na nás působí barvy či luna. Popřemýšleli o vhodnosti chodit do lesa ke stromům, a jak se využívaly bylinky samotnými čarodějnicemi – tedy moudrými ženami, které znalosti využívaly k léčení a ochraně energie člověka.made-in-energie1.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

Nejdůležitějším tématem pak byla práce se svou energií dle moudrosti jin-jang a v harmonii pěti elementů – neboli pentagramu pěti prvků. Účastníci si vyzkoušeli i meditaci, relaxaci mluveným slovem a také měli možnost si stvořit svůj vlastní totem síly.

 

made-in-energie2.jpg

Projekt nabídl občanům z Prachatic a spádové oblasti okruh znalostí potřebné pro další vzdělávání a osobní rozvoj. Projekt MAde in enerGIE byl finančně podpořen městem Prachatice v rámci Grantů:2016.

made-in-energie3.jpg

Jiří Gabriel Kučera