Jdi na obsah Jdi na menu
 


Duhový rozvoj osobnosti - Duhová terapie (víkendovka)

Granty 2015: Duhový rozvoj osobnosti – Duhová terapie (víkendovka)

 

Prachatice, 17. srpen 2015

 

Na dny 14. – 16. srpna 2015 byl připravený vzdělávací a zážitkový projekt zaměřený na rozvoj osobnosti lidí, kteří pracují s jinými nejen v pomáhajících profesích. Důležitou součástí tohoto projektu byla práce se zdroji (energetickými i informačními), dále jak s energií pracovat, tedy tou, která nás obklopuje i tou, která je uvnitř nás, jak vyladit sebe sama a očistit prostor, ve kterém působíme.

dovolena15.jpg

Realizátor projektu, Jiří Gabriel Kučera, sdělil, že: „Během celé víkendovky se účastníci dozvěděli základní informace o feng-shui, auře, čakrách, technikách očištění prostoru a zkusili si meditaci i relaxaci, tvořivou techniku a výrobu dešťových holí. Důležitými oblastmi sebepoznání pak byly numerologie, práce s dechem s lektorkou Klaudií Pospíšilovou a  astrologie s Vaškem Vrbou. Nakonec si všichni vychutnali zdravý salát s bylinkami ze zahrádky a shrnuli své postoje k těmto předaným informacím.“

dovolena16.jpg

Cílem tohoto projektu bylo uspořádat víkendové setkání a navázat na předchozí ročníky a zároveň shrnout poznatky z předchozích let (přednášek a besed), poodhalit roušku tajemství osudu a možnostem nahlédnutí na něj, avšak nepředávat recepty na život, ale ukázat na některé cesty jeho vývoje, existenci nadcházejících událostí, jejich ovlivnění či možnosti psychické přípravy na ně.

dovolena17.jpg

Projekt Duhový rozvoj osobnosti byl podpořen městem Prachatice v rámci Grantů:2015.

 

 

 

dovolena18.jpg

 

 

 

 

 

 

dovolena19.jpg

 

 

 

 

 

dovolena20.jpg