Jdi na obsah Jdi na menu
 


Akvária

 TATO STRÁNKA JA NEAKTUÁLNÍ!!!

LEPŠÍ VERZI NALEZNETE NA www.felzumamadagaskarska.webnode.cz

Akvária

Doma máme 6 akvárií, tady najdete něco o nich.

Rybičky krmíme žívými nítěnkami nebo mraženými nítěnkami a patentkami nebo sušeným krmivem pro ryby. Krmíme je asi tak 2x týdně, ale bez jídla vydrží i 2 týdny. Dáváme jim tolik jídla podle toho, kolik  tam je rybiček, ale je lepší míň než víc.

Čistíme akvária asi tak jednou za měsíc.

 

Akvárium 75x35x36 (dxšxv):

Jsou v něm ryby z jezera Malawi v Africe. Je bez rostlin, protože v Malawi taky nerostou. Na dně je písek a na něm jsou položeny různé kameny (břidlice) jako skrýše.

beze-jmena.jpg 

Akvárium 84x20x25 (dxšxv):

 Akvárium je normální tropické, zarostlé rostlinami. Žijí v něm neonky obecnéa černé, parmička červenoploutvá, sekavci  a mečovky.

Akvárium 80x35x50 (dxšxv):

Tropické akvárium s Hlavostojkou páskovanou, tetrami kosočtverečnými, čichavci a sumečkem žraločím. Musíme sem sázet pouze odolné tuhé vodní rostliny, protože hlavostojky nám jemné rostliny žerou.

 

fda.jpg

 

 

Akvárium kulaté:

Tady cováme pouze paví očka, která se nám jako jediné ryby množí.

 

vftzu.jpg

 

 

Akvárium s vodními čolky žebrovníky 35x25x25 (dxšxv):

Akvárium je na dně pokryté štěrkem s několika rostlinami a na hladině je kus kůry, aby si na ní mohli žebrovníci vylézt (když nasákne a klůesne ke dnu je potřeba jiná). Jinak jsou spíš vodní a souš nepotřebují. Žebrovníky máme dva a dorůstají asi tak 10 - 20 cm.

 

bhgsdffcbguz.jpg

 

 

Akvárium s vodními žábami drápatkami 45x20x25 (dxšxv):

V akváriu je jen štěrk na zemi a plovoucí rostliny. Drápatky jsou pouze vodní a existují v normální šedé i v bílé barvě. My máíme právě albíny.