Jdi na obsah Jdi na menu
 


Porada pátek 8.4.2011

7. 4. 2011

Změna dnů, kdy trenujeme, ze středy a pátku na úterý a čtvrtek?

Důvody pro změnu:

1. Vedení klubu RAFK Rajhrad se nepodařilo obnovit dohodu s fotbalovým klubem Rajhradice o možnosti využívat jejich hřiště k treninkovým účelům v případě, že hřiště v Rajhradě nebude pro trenink způsobilé. Jako nahradní hřiště bylo určeno hřiště v Popovicích. Jedná se o hřiště malé, na které se v případě potřeby všechna mužstva trénující ve středu a pátek prostě nevejdou.

2. Ve středu a pátek trénuje na hřišti několik dalších mužstev, jsme omezeni prostorem, který můžeme využívat. Trenik musíme ukončit nejpozději v 18h, kdy na hřiště nastupují družstva mužů. Ve čtvrtek a úterý tento problém odpadá. Měli by jsem naprostou volnost v tom, kdy trenink ukončit.

Důvody proč neměnit:

1. Změna uprostřed školního roku, děti a jejich rodiče mohou mít na úterý a čtvrtek jiné pravidelné aktivity.

2. Protože úterý po domácích zápasech je určeno pro údržbu hřiště, museli by jsme jedno úterý za čtrnáct dní pravidelně trénovat v Popovicích.

 

Změna dnů by pro nás vyřešila problém, kde trénovat, když nebudeme moci být v Rajhradě a dala by nám větší volnost jak prostorovou tak časovou. Zároveň jsem si vědom možných komplikací, proto bych Vás chtěl požádat o Vaše stanovisko. Můžete napsat zda je pro Vás změna akceptovatelná buď zde do komentáře, nebo Váš názor vyjádřit na poradě tento pátek po treninku.

 

Na hřiště do Popovic se dostanete buď autem, nebo pěšmo či na kole po polní ceste. Viz mapa

mapa.jpg

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Vyjádření ke změně termínů tréninků.

(Doležalová Erika, 8. 4. 2011 10:22)

Změna termínů tréninků je pro nás akceptovatelné, nemám problém. Omlouvám na dnes 8.4.11 syna Filipa Doležala z tréninku, děkuji za pochopení, rodinné důvody. Přeji pěkný den, Erika

Změna tréninkových dnů

(Pavlína Sedláková, 8. 4. 2011 9:06)

Dobrý den,
nám pro obě děti vyhovují současné dny i časy tréninku. Z nově nabízených dnů můžeme chodit jen v úterý, ve čt mají děti již jiné aktivity.
Pěkný den
Pavlína Sedláková

Změna tréninkových dnů

(Michal Vlasák , 7. 4. 2011 16:48)

Dobrý den,
změna termínů by nám nevadila, přizpůsobime se.
Michal Vlasák

Změna tréninkových dnů

(Jana Kuchařová, 7. 4. 2011 10:07)

Dobrý den,
bohužel se nemůžeme zítřejší porady zůčastnit.
Nám úterky a čtvrtky vyhovují mnohem víc, takže hlasujeme pro změnu:-)
Jana Kuchařová

Změna tréninkových dnů

(Jitka Wolfová, 7. 4. 2011 9:54)

Dobrý den, bohužel se porady asi nezúčastníme, Ondra je nachlazený. Změna dnů nám příliš nevyhovuje. Ondra se věnuje ještě tenisu a to má trénik v pondělí a čtvrtek. Obávám, že by ve čtvrtek dva tréninky po sobě bylo příliš. Pokud by se nechal trénink aspoň v pátek, bude ráda. Proti úterý nic nemám.
Děkuji. Jitka Wolfová

Změna tréninkových dnů

(Silvie Cupáková (syn Jakub Tioka), 7. 4. 2011 9:01)

Dobrý den,
nám vyhovují tréninkové dny tak, jak jsou, ale pokud je potřeba to změnit, nijak mi to nevadí. Jen bych ještě ráda věděla, zda hodina zůstává stejná, což je pro nás přiměřeně důležité. Takže pokud změna nějak napomůže řádnému tréninkovému plánu. v zásadě proti nejsem.
S pozdravem S. Cupáková