Jdi na obsah Jdi na menu
 

 

 Vítejte na stránkách

                           svítících dlažebních kostek

 

 výroba    •    prodej   •   montáž

 

logo-1024x230.jpg

 

 úspora energie    •    jedinečný design   •   dlouholetá životnost

 

Svítící dlažební kostka vyrobená firmou K & K PRODUCTS je jediným výrobkem svého druhu na našem trhu. Jedná se o odlitek z velice odolného materiálu ve tvaru betonové dlažby se zatavenou elektronikou. Toto řešení poskytuje nejvyšší stupeň odolnosti proti vlhkosti a zároveň vysokou odolnost v atmosferických podmínkách, což se odraží v dlouhé životnosti výrobku.

12x12-modra-v-dlazbe.jpg

 Je to jediná dekorace na trhu, kterou lze nazvat "Svítící dlažební kostkou", neboť je vyrobena jako monolit shodný s tvarem a velikostí originálních dlažebních kostek. Tato forma zvýšení atraktivity chodníku je nepochybně tou nejlepší pro vytvoření noční krajinomalby našeho prostředí, města nebo architektonických objektů. Během dne náš výrobek splývá s pozadím uložené kostky, což dodává dojem jednoty celého prostoru. Svítící kostka může být používána jako noční podsvícení příjezdových cest, chodníčků, zahradních dekorací, schodišt', ale je vhodná také k rozdělení parkovacích míst, náměstí, prostě všude tam, kde chcete zdůraznit prostor a jeho krásu.

 

sh103588_mini.gif

 

V dlažbě je jako zdroj světla použitá LED technologie, což  zaručuje účinnost a bezpečnost  použití tohoto výrobku. LED dlažební kostka je dostupná v pěti barevných provedeních -  bílá, modrá, zelená, červená a žlutá. Možnost použití těchto barev vytváří nezapomenutelné vizuální efekty. Sortiment tvarů a velikostí svítících kostek umožňuje použití s několika druhy  betonových dlažeb, které jsou na trhu běžně dostupné. Instalace LED dlažební kostky je velmi jednoduchá. Hermeticky uzavřený konektor k LED dlažební kostce je, samozřejmě podle návodu, schopen zapojit i laik. Světlo z "naší svítící dlažby" si tak můžete vychutnávat po mnoho let. Nespornou výhodou svítící kostky jsou velmi nízké náklady na provoz ve srovnání s jinými tradičními zdroji světla. K & K PRODUCTS je držitelem patentu na výrobu svítící dlažební kostky. Také technologie a design LED svítící dlažební kostky je chráněn zákonem.

 

kameny-barevne.jpg

 

Aktuální informace:

13.9.2017

Jsme Vám k dispozici denně PO - NE 8:00 - 20:00hod  na tel.: 736 106 887

Vytvořené objednávky v našem e-shopu, jsou orientační, vše ověřujeme telefonicky s Vámi a pak expedujeme k Vám.