Jdi na obsah Jdi na menu

Vlastní názor a vaše komentáře

Jmenuju se Patrik Piršel a chci vám říct můj názor na školu Zš a Mš Barvířská. Můj názor na naší školu je ve většině případech kladný. Ředitel Mgr. Miloslav Kuželka se nám snaží vždy vyjít v ústřety, ikdyž se to ne vždy dá splnit. Všichni učitelé nám taky kdykoliv radi pomůžou. Škola se snaží dětem pomoct v oblasti sportu, ale taky i výuky. Mladší žáci si často ani neuvědomují jak jsou k nim učitelé dobří a dělají o hodinách nepořádek. Věřím, že si to uvědomí když dospějí.Sportovní třídy na mě dělají taky dobrý dojem, ačkoli jich v poslední době ubývá, protože je málo dětí.To, že je jídelna oddělena od školy, tak mě osobně nevyhovuje.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Petra Černá - Moje nejmilejší ze školních let v ZŠ Barvířská

8. 4. 2011 10:22

Paní učitelka Pardeková je moje nejmilejší a nejkrásnější, co mi ze školních let zůstalo. Nesmírně si jí vážím, mám ji moc ráda, je příjemná, laskavá, krásná, srdce má ryzí jako vycházející sluníčko a velmi blahodárně na mě působí její příjemný úsměv.

David Kozderka - Re: Moje nejmilejší ze školních let v ZŠ Barvířská

19. 5. 2019 22:04

Dobrý den, nevíte zda paní učitelka I. Pardeková učila před 30 lety na Králově háji? Chtěli jsme jí pozvat na třídní sraz a nikdo o ní neměl info.
Můj mail je kozderka.david@seznam.cz
Mějte se krásně.