Jdi na obsah Jdi na menu
 


Elinka

7. 2. 2019

elinka.jpgKočka, kastrovaná, nar. 2014
Umístění:
depozitum Mikulčice

20.6.2015 - Elinka, kočka s pěti koťaty žila v opuštěném areálu závodu Dendra mezi Mikulčicemi a Moravskou Novou Vsí. O areál se stará hlídač, který tam kočku krmil zbytkama. Útulek kontaktovala jedna paní, která tam byla na procházce a mluvila s hlídačem, který jí řekl, že tam bude brzy končit a vůbec nikdo tam nebude. Koťata žila venku pod stříškou. Více zde. Nyní je kočka i s koťaty v depozitu v Mikulčičích. Ze začátku byla vystrašená, ale nyní už se mazlí a hodně odpočívá, zotavuje se a pořád se krmí, protože byla strašně vyhládlá. 9.5.2016 - Elince byly pro rakovinu odstraněny ušní boltce. 7.2.2019 - Elinka žije v depozitu už bezmála 4 roky. Nikdo jí domov nenabídl a ona se v depozitu cítí doma. Nebudeme ji stresovat a rozhodli jsme se, vyřadit ji z nabídky koček, které hledají domov. Z depozita:
"Naši milovanou Elinku už prosím odstraňte z nabídky, ona je u nás šťastná a to by mi nikdy neodpustila, kdybych ji dala pryč."


Další fotky zde a z pobytu u nás zde.

Elinka je adoptována na dálku - krmivo jí hradí je Jana Srbová.  Děkujeme!

Elince můžete přispívat formou adopce na dálku na veterinární péči a další náklady spojené s pobytem v útulku.

25.6.2015

Zpráva z našeho depozita:
Kočičku jsme pojmenovali na Elinku a je to moc vzorná a obětavá maminka. Pořád kojí všech pět koťat a přitom stihla přibrat půl kila. Původně vážila 2,7 kg a teď má 3,2. Elinka vlastně v takových podmínkách, kdy jedla jen zbytky, které jí dal hlídač, dokázala vykrmit všech pět koťat, to je opravdu vzorná mamina. Dvě koťátka byla nemocná, ale teď už zase řádí a lítají. Koťata: Pacinka, Lalibela, Paleček, Kulíšek a Bobík.

Elinka s koťaty po dvou měsících:

26.1.2016
Zpráva z depozita v Milulčicích:

elinka350.jpgPosílám fotky Elinky z Dendry. Elinka byla hubená drobná kočička s pěti koťaty, o které se vzorně starala a kojila je i když už pomalu byli větší než ona sama. Je to moc hodná a nekonfliktní kočka a mezi její nejoblíbenější zájmy patří papání a odpočívání jak je vidět na fotkách. Ráda si hraje s koulodráhou, s míčky a šantovými pytlíčky. Jediný její pohyb je, když jde po schodišti nahoru, když si jde lehnout do pelíšku a po schodišti dolů k miskám s granulama. Vůbec nemá zájem chodit ven, čekala jsem, že alespoň nakoukne vchodovými dveřmi ven, když pouštím ostatní kočky. Nyní má dietní granule, ale když dám ostatním kočičkám granulky s kuřecím masem, tak už je tam první a vykrmuje se. Je to prostě Pašík Elinka

9.5.2016
elinka250.jpgZpráva z depozita v Milulčicích:
Dnes prodělala Elinka operaci. Měla rakovinu ušních boltců, ouška byla amputována. Elinka operaci zvládla bez problémů a už nemusí mít ani límec.

21.7.2017 -  Na nový domov čeká Elinka u nás už rok a půl. Je z ní kočka koule, protože dříve venku dlouhodobě strádala a tak teď by pořád jen baštila. Je ale mrštná: "V noci jsem ji přistihla, jak v kuchyni sedí na stole a zkoumá, co by snědla. Také jsem ji přistihla, jak se prochází po kuchyňské lince. Pořád ji neláká jít ven ani když jí otevřu dveře, nahlídne a nic."

elinka1.jpg7.2.2019 - Elinka žije v depozitu už bezmála 4 roky. Nikdo jí domov nenabídl a ona se v depozitu cítí doma. Nebudeme ji stresovat a rozhodli jsme se, vyřadit ji z nabídky koček, které hledají domov.
Z depozita:
"Naši milovanou Elinku už prosím odstraňte z nabídky, ona je u nás šťastná a to by mi nikdy neodpustila, kdybych ji dala pryč."

Další fotky zde a z pobytu u nás zde.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zlatíčko Elinko,

(Daniela se svými osmi kočkoláskami, 13. 5. 2016 20:55)

brzičko se uzdrav a měj se pěkně,jsi krásná i bez oušek!Hlavně buď zdravá a spokojená.Jsi statečná kočička,ktará to v životě neměla doposud moc snadný.Kéžby už bylo všemu zlému konec-musí!!!!!Hodně zdravíčka a pohlazení!

Elinka

(Mirka L., 13. 5. 2016 20:03)

Elinečko, jsi moc statečná kočička.Měj se už jen a jen krásně !!
to ti přejí ze srdce
Mirka a kočičky Páťa, Zuzi, Čiki, Šedík

kotata

(helena, 26. 6. 2015 10:37)

To je dobře,že je u vas a v pořadku.Ja pořad chodím odchytávat ty 4 kočky,co jsou postupně po kotatech.Krmička odmíta pomoc,kočky se jí motají pod nohama,nebyl by problém ji chytit.Na nas ještě nejsou zvyklé,ale tady je boj o čas,mužou znovu zabřeznout.Krmička ,ani to se neda napsat,dava jim zbytky,kočky jsou hladové,si s jedné kočky dokázala rozmnožit na 12.Včera jsme byly na odchytu,když ona tam nebyla,už k nam přišla blíž a najednou slyšíme,čičičiči,ta baba blazniva se objevila na druhé straně plotu,je to dost zarostlé místo,tak ji nebylo vidět a všechny ty kočky zavolala k sobě.Ja jsem to oběhla a ona si je tam klidně hladí,není to na zabití.Slušna prosba ani domluva nepomohla,tak došlo k ostré vymněně nazoru,ale protože je šahla,vubec jí to nevadilo.Tak budeme muset použít odchytovou klec.Za řri roky,co pomaham kočičkam už jsem jich měla 28,něco je v novych rodinách zbytek je u mě.Kdo ma doma více koček,ví,že to není jednoduché ,hlavně,urazy lečba,kastrace.Hledam kočkomili a pomoc,kde se da a není to jednoduché.Tak už říkam znamym,kdybych skončila v polystyrenové boudičce,at mě donesou aspoň kafe.Ale nevzdavam to,tak nam tržte tlapky,at se to podaří,děkuji