Jdi na obsah Jdi na menu
 


Justin

1. 5. 2007

ObrazekBílého kocourka Justina k nám přivezla jeho majitelka s tím, že si ho bohužel nemůže nechat, protože má alergii. Též nám řekla, že byl u ní doma velmi temperamentní, což však mohlo být způsobeno tím, že byl doma hodně často sám a nudil se. Justinovo zvykání si u nás bylo trochu dramatické, ale nakonec dobře dopadlo a dokonce byl i velmi brzy umístěn - za pouhé čtyři dny po svém příchodu k nám - 1.5.2007 - byl umístěn k 7měsíční kočičce Mafince do Brna. Jeho noví majitelé nám napsali:

1.5.2007:
Tak Justínek už se pomalu ale jistě seznamuje s novým domovem. Musím říct, že je výbornej, samozřejmě je ještě pořád nesvůj z nového prostředí, ale naše Mafinka je z něj nadšená. Pořád kolem něj chodí a chce se zkamarádit. Celou dobu leží v jeho blízkosti.
Na cestě zpátky se zprvu snažil vyhrát nad přepravkou, ale za chvilku se uklidnil a až do Brna spal.
Ještě dnes večer se chystáme doupravit místnost, kde budou mít své hnízdečko. Zatím moc fotek nemáme, i přes to Vám posílám alespoň nějaké, které se nám podařilo za tak krátkou dobu pořídit.

ObrazekObrazek

Naše odpověď:
Děkuji za zprávu, už jsem byla trošku nervózní, jestli zase nezačal vyvádět... Ale zdá se, že už ho nic moc nepřekvapí:-). Je super, že ho Mafinka tak přijala, to se často nestává. Většinou "domácí" kočky z počátku nemají radost, že jim tam přišel vetřelec.
Jen jsem si na fotkách všimla kvítek, nejsou jedovaté? Nevím, jak na tom Justin v tomto směru je. Aby je nazačal okusovat. Já už kvítka dávno doma nemám...
Tak ještě jednou moc děkuji a těším se na další zprávy. Justin byl u mě sice chvilku, ale dal mi zabrat jako žádná jiná kočka:-).

1.5.2007:
Tak to netuším, ale zkusím to zjistit. Mafinka ji nikdy neokusovala, možná je to i tím, že máme nasazenou speciální trávu pro kočky takže okusuje ji a ostatních kytek si ani nevšimne. Doufám, že Justin se ji taky naučí brzo okusovat(nevím jesli na to byl zvyklí u předchozího majitele, Mafka si na to zvykla rychle) a nebude mít tendence okusovat jiné kytky. Musím říct, že i u rodičů si kočky na tu trávu hned zvykly a to moje mamka je blázen do kytek takže jich má plný dům a vůbec je neožíraj. Nikdy bych neřekla, že kočky budou takový blázni do jakési trávy... Tak hezký zbytek večera, jdem jim zvelebovat místečko takže budu končit.

4.5.2007:
Justinek se má dobře. Vedle Mafči je to klidný kocourek. Mafinka je malý čertík, pořád ho zlobí-chce si s ním hrát. Už jsme taky zjistili, jaký je to průzkumník. Zná už každý koutek v bytě. A ještě se mu chystáme koupit hřeben na chloupky, usoudili jsme, že to bude lepší i pro něj. Jinak posíláme nové fotky. Jsou mnohem hezčí než ty předchozí!!!!!

ObrazekObrazek

Obrazek

7.5.2007:
Je až neuvěřitelné, jaký oba dělají nepořádek-hlavně v noci....v tom si opravdu rozumí....

ObrazekObrazek

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Květiny

(Lucka, 2. 5. 2007 10:50)

Letmým pohledem ta květina vypadá jako diefenbachie, to je velmi jedovatá květina, pro malá zvířata i smrtelně, způsobuje zástavu dechu. Její jed stačí i na otrávení člověka. Jestli se v květině mýlím, tak se omlouvám. Jestli se nemýlím, tak raději zvažte její odstranění.

Olivy

(Lucie F, 1. 5. 2007 12:42)

Lucko, náš kocourek se může po zelených olivách doslova utlouct. Jakmile z dálky zaslechne v kuchyni zacinkat lžičku o skleničku s olivami, už je tam a sápe se na ně úplně divoce. Dostane se do úplného tranzu. Takže ono na těch olivách něco bude!
Jinak Justinkovi přeji, aby co nejdříve našel milující srdce a hladící ruce.