Jdi na obsah Jdi na menu
 


Soutěž o nejkrásnější kočku Brit 2010

4. 7. 2010

V červnu 2010 se stal náš bývalý svěřenec Adámek vítězem soutěže o nejkrásnější kočku Brit 2010. Jiná naše bývalá svěřenka, kočka Claudinka, která byla umístěna do stejné domácnosti jako Adámek, skončila na krásném 8. místě. Výhra byla věnována o.s. Kočky SOS Hodonín.

Naši bývalí svěřenci Adámek a Claudinka se zúčastnili soutěže o "Nejkrásnější kočku BRIT 2010".
1.místo v soutěži bylo krmivo Brit Care do 31.12.2010. Všichni jsme s co největším úsilím hlasovali pro naše kočičky, jelikož současní majitelé se rozhodli výhru věnovat našemu útulku Kočky SOS Hodonín. Po velkém hlasovacím úsilí nakonec Adámek zvítězil a získal 1.místo, Claudinka se umístila na krásném 8. místě.
28.6.2010 přijeli zástupci firmy VAFO PRAHA s.r.o. slečna Tereza Kosinová a pán Martin Kváš a přivezli výhru pro Adámka.

Obrazek

Náš výherce dostal krásný pohár, diplom a 50 kg granulí Brit. Adámkova výhra činila 35 kg granulí a různé dobroty, zbytek krmiva věnovala firma Brit útulkovým kočičkám. 3.7.2010 byla výhra předána předsedkyni našeho sdružení paní Nadi Tomalové.

Obrazek


Adámek, Claudinka a jejich kočičí a psí kamarádi přejí kočičkám dobrou chuť a Kočky SOS Adámkovi i Claudince moc děkují za předanou výhru.

 

Náhledy fotografií ze složky Soutěž o nejkrásnější kočku Brit 2010

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář