Jdi na obsah Jdi na menu
 


Mery 04, Puntík a Johánek

2. 3. 2014

mery-na-stranky.jpgpuntik06.jpg johanek03.jpg

Mery byla nalezena se svými třemi koťaty Puntíkem, Agátkou a Kryštofem u zdravotního střediska v Dubňanech. Koťata byla pár dní narozená, měla je ukryté v křoví. Je to moc hodná klidná kočka a velmi dobrá maminka svým koťatům. Je přátelská k druhým kočkám. 20.4.2013 Mary byla umístěna do Brna do bytu ke kocourkovi.

Puntík, nar.14.9.2012, se spolu se sourozenci narodil kočce Mary v Dubňanech u zdravotního střediska. Paní, která tam o nich věděla, je donesla k nám, když byly koťatům 3 dny. Puntík je milý, hravý, veselý a společenský, prostě takové klasické kotě. Je vhodný jako společník k podobně staré kočce (do nového domova může odejít i s kterýmkoliv kotětem od nás) do bytu nebo do domku se zahrádkou. 26.4.2013 Puntík odjel za svojí mámou Mary.

Johánek, nar. 1.8.2013, byl nalezený se svou sestřičkou Johankou pod keřem v bývalých kasárnách, kočka se už pro ně nevrátila, bylo jim asi 10 dní. Koťata se mně podařilo odchovat na stříkačce, jsou z nich šikovní mazlíčci. Johánek je opravdu zlatíčko, chce se pořád chovat, šahá pacičkama jemně po obličeji a přede a přede. Je malý tak musí jít do nového domova s kamarádem. Je vhodný jako společník , do bytu nebo do domku se zahrádkou. 2.3.2014 byl Johánek umístěn k Mery, Puntíkovi a Matýskovi.

Fotky Puntíka a fotky z nového domova všech najdete zde.
Další fotky Johánka zde.


Děkujeme paní Darji Čablové, že Puntíka po dobu jeho pobytu u nás podporovala.

Děkujeme Jiřině Vyskočilové & kočkám 
Išince a Žanetce, které Johánka během jeho pobytu u nás podporovaly formou adopce na dálku.

 

Zprávy z nového domova:

Dobrý den, kočička Mery i náš kocourek Matýsek jsou k sobě od začátku velice ohleduplní. Merinka na kocourka zpočátku syčela, ale nyní se bedlivě seznamuje s novým domovem a Matýsek v pohodě přihlíží. Kočička je nádherná, už s námi leží v posteli a kouká na televizi. Je velice čistotná a klidná a moc se mazlí. Myslím, že to budě náš andílek. Jenom zatím moc nepapá ani granulky ani kapsičky, tak čekáme, až se rozkouká. Zdravíme z Brna a těšíme se na další nové kočičí zážitky.

27.4.2013

Zdravíme z nového domova kočičky Mery a kocourka Puntíka. Máme tolik radosti a pocitu štěstí, že se to ani nedá popsat. Merynka i Puntíček se k sobě ihned vrhli a kočičí láska nemá konce. Merynka jej olizuje a Puntík jako vzorný synek lásku oplácí. Spinkají spolu, Merynka Puntíka stále sleduje náš kocourek Matýsek nestačí koukat. Jsou všichni moc milí. Nikdy bychom nevěřili, že budeme mít tak moc milého a umazleného kocourka Puntíka, to je fakt nádhera. Moc děkujeme všem, kdo se zasloužili o výchovu tak milých kočiček.


28.4.2013
Děkujeme moc za milou zprávu, my jsme pořád celí dojatí, jak se krásně ti dva k sobě mají. Puntík už si pro mlíčko šel a Merynka je kouzelná. My jen zíráme. Nyní sedím u počítače a pochopitelně, jak usednu, Puntík je na klíně. Tak si pěkně spinká a já pracuji. Já to nepřeháním, ale takhle asi vypadá domácí štěstí. Moc pozdravů do Hodonína.

 

4.3.2014
Tak jsme se dočkali, záříme štěstím, Johánek už běhá mezi ostatními kočičkami a dnes večer spapal 2 misky masíčka. Moc krásně se tulí a přede a jeho obrovská kukadla jsou k zulíbání. Naši kočičáci jsou strašně žárliví, nu máme doma kabaret. Je to k nezaplacení a všem kočičí zážitky vřele doporučuji. S láskou zdravíme do Hodonína a moc děkujeme za svěření Johánka - mazlíčka do naší péče.

8.3.2014
Tak nám Johánek vnesl svěží vítr do jinak poklidného kočičího života. I když je nejmladší a nejmenší, všechny pěkně prožene a také všem spapá, co vidí. Puntík nám několik dní nadával a nechtěl se chovat, protože strašně žárlil, Merynka syčela a Matýsek měl strach o své věčně hladové bříško. Nyní se ale už všichni uklidnili a domácí honičky neberou konce. Připadá nám to doma jako na dostihové dráze. Všichni jsou moc milí a v pohodě si na sebe zvykají. Strašně moc děkujeme za feromonové obojky, nemají chybu. Johánek je doopravdy poklad. Milý, hodný, mazlivý, něžný, ... prostě samá nej. Vidíme, že životem s kočičkami dostal náš život nový a krásnější rozměr. Moc zdravíme všechny kočičkáře.

2.3.2015
Po dlouhé odmlce se hlásí tři "odchovanci" z útulku ve svém domově v Brně.
Zleva Puntík, uprostřed Meruška a vpravo Johánek.
Za povšimnutí stojí fakt, že skoro tříletý Puntík dudá stále u maminky Merušky mlíčko a není mu to ani trochu blbý. Do party je přitulen mazlík Johánek. Foto zde.

22.2.2017
Dobrý den,
opět po nějakém čase se hlásí parta z Brna ve složení zleva Meruška, Johánek, Matulka a Puntík (synáček Merušky).

puntik350.jpegZ SOS útulku je Meruška, Johánek a Puntík. Po ranní vycházce čekají na parapetu okna na vpuštění do kuchyně na snídani. Máme možnost je pouštět do vnitrobloku a tam je jejich ráj - válí se v trávě a lezou po stromech, ale vždy se vrací a čekají netrpělivě u okna a nejraději po každém návratu očekávají něco v misce a hlavně pohlazení a naši pozornost. Je s nimi neuvěřitelná sranda a lásku vám vrací každý den svou pozorností a mazlením.
Rádi opět přijdeme 11.3.2017 do Vaňkovky na umisťovací akci a finančně podpoříme činnost útulku SOS Hodonín a hlavně paní Tomalovou, která nám vždy dobře poradila se zdravotními problémy koček i jejich kočičího života a je doopravdy příkladnou kočičí mámou.

Další fotky z nového domova všech najdete zde.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Johánek je sluníčko

(Johánek, 8. 3. 2014 17:44)

Tak nám Johánek vnesl svěží vítr do jinak poklidného kočičího života. I když je nejmladší a nejmenší, všechny pěkně prožene a také všem spapá, co vidí. Puntík nám několik dní nadával a nechtěl se chovat, protože strašně žárlil, Merynka syčela a Matýsek měl strach o své věčně hladové bříško. Nyní se ale už všichni uklidnili a domácí honičky neberou konce. Připadá nám to doma jako na dostihové dráze. Všichni jsou moc milí a v pohodě si na sebe zvykají. Strašně moc děkujeme za feromonové obojky, nemají chybu. Johánek je doopravdy poklad. Milý, hodný, mazlivý, něžný, ... prostě samá nej. Vidíme, že životem s kočičkami dostal náš život nový a krásnější rozměr. Moc zdravíme všechny kočičkáře. Jarka z Brna

Johánek už papá

(Johánek , 4. 3. 2014 22:21)

Tak jsme se dočkali,záříme štěstím, Johánek už běhá mezi ostatními kočičkami a dnes večer spapal 2 misky masíčka. Moc krásně se tulí a přede a jeho obrovská kukadla jsou k zulíbání. Naši kočičáci jsou strašně žárliví, nu máme doma kabaret. Je to k nezaplacení a všem kočičí zážitky vřele doporučuji. S láskou zdravíme do Hodonína a moc děkujeme za svěření Johánka - mazlíčka do naší péče.

Re: Johánek už papá

(Daniela, 5. 3. 2014 9:19)

Mám z toho krásný pocit.Děkuji za milý a krásný domov nejen pro Johánka,ale i ostatní.
Srdečně pozdravuje Daniela +šest kočičích mazlíků

Johánek, Benjamín, Sněhurka....

(Jorga Bucík Liduška Jenda, 4. 3. 2014 14:11)

...všichni umístěni, moc krásně se to čte a hřeje u srdíčka, takové pozitivní zprávy kdyby bylo možno číst každý den..., vždy mám hned lepší náladu, když se dočtu, do jak milující rodiny se micíškové dostanou, tak moc díky:)a přeju to všem...

Johánek

(Iva, 3. 3. 2014 21:54)

Blahopřeju Johánkovi, ale i vám - dostali jste takového mazlíka, že většího snad není, je to úžasný kocourek a bude vám dělat radost :-)

V sedmém nebi

(Mery a Puntík , 27. 4. 2013 18:12)

Zdravíme z nového domova kočičky Mery a kocourka Puntíka. Máme tolik radosti a pocitu štěstí, že se to ani nedá popsat. Merynka i Puntíček se k sobě ihned vrhli a kočičí láska nemá konce. Merynka jej olizuje a Puntík jako vzorný synek lásku oplácí. Spinkají spolu, Merynka Puntíka stále sleduje náš kocourek Matýsek nestačí koukat. Jsou všichni moc milí. Nikdy bychom nevěřili, že budeme mít tak moc milého a umazleného kocourka Puntíka, to je fakt nádhera. Moc děkujeme všem, kdo se zasloužili o výchovu tak milých kočiček.

Re: V sedmém nebi

(Kočky SOS, Naďa Tomalová, 27. 4. 2013 21:19)

Dobrý večer, moc moc děkuji za takovou zprávu, úplně mně to dojalo.:-O
Já jsem tak ráda, že může být s maminkou ani nevíte jak! On od ní určitě ještě bude cucat mlíčko, tady to opičáci dělali:-)všichni tři.Tak ať vás to nepřekvapí, když takový velký klacek si bude dávat od maminky.:-)
Tak džím palce ať se skamarádí s tím vaším kočičákem a budete mít krásnou trojku.
Těším se na fotky.
Přeji pěkný večer.
Tomalová

Re: Re: V sedmém nebi

(Puntíček, 28. 4. 2013 0:40)

Děkujeme moc za milou zprávu, my jsme pořád celí dojatí, jak se krásně ti dva k sobě mají. Puntík už si pro mlíčko šel a Merynka je kouzelná. My jen zíráme. Nyní sedím u počítače a pochopitelně, jak usednu, Puntík je na klíně. Tak si pěkně spinká a já pracuji. Já to nepřeháním, ale takhle asi vypadá domácí štěstí. Moc pozdravů do Hodonína.

Merinka se seznamuje s kocourkem

(Mery(04) , 21. 4. 2013 23:27)

Dobrý den,kočička Mery i náš kocourek Matýsek jsou k sobě od začátku velice ohleduplní. Merinka na kocourka zpočátku syčela, ale nyní se bedlivě seznamuje s novým domovem a Matýsek v pohodě přihlíží. Kočička je nádherná, už s námi leží v posteli a kouká na televizi. Je velice čistotná a klidná a moc se mazlí. Myslím, že to budě náš andílek. Jenom zatím moc nepapá ani granulky ani kapsičky, tak čekáme, až se rozkouká.Zdravíme z Brna a těšíme se na další nové kočičí zážitky.