Jdi na obsah Jdi na menu
 


Střípky z vašich e-mailů

14. 1. 2015

7.4.2015
... Já nejvíc obdivuju na Vás všech tu fyzickou práci kolem koček, že vlastně člověk nemůže odjet bez toho, aby měl nějakého kvalitního zástupce, nemůže mu být špatně, být nemocný anebo jen tak si lenošit.
Tak Vám přeju všem mnoho sil a mějte se, co nejlíp to jde.
Marie F.

10.3.2015
Zachraňování má obrovský smysl. Děláte lidi a kočičky moc šťastnými. Fandíme vám! Děkujeme a hezký večer. Petra G.

20.1.2015
Děkuji. Nejen za kalendář, ale především za to, že ještě existují lidé, kteří tolik pomáhají, jako vy. A.

14.1.2015
Dobrý den,
děkuji, jsem ráda, že můžu alespoň takto trochu pomoct.
Patří Vám velké díky za práci, kterou děláte, bez Vás by byl svět ještě mnohem horší. Spoustě kočiček dáváte znovu možnost důstojně žít, nenachází tak dlouhou a trpkou smrt na ulici...
Snad Vám to jednou bude oplaceno, kéž by existovalo něco jako nebe, určitě tam patříte ;-)
S úctou H.D
.

14.1.2015
Dobrý den,
děkuji za zaslání potvrzení a slibuji další spolupráci :-)
Velice si vážíme vaší práce a za všechny kočičky děkují i Honzík s Kryštůfkem.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

kočky- útulek

(Viktorie, 9. 7. 2015 10:05)

Dobrý den,
kde je ten kočičí útulek hodonín?

Re: kočky- útulek

(Kočky SOS, 9. 7. 2015 13:02)

Dobrý den, kočky máme ve svých bytech, tzv.depozitech, kontakt na nás je přes email: kocky.sos@seznam.cz nebo telefon na předsedkyni sdružení p.Tomalovou 724 142 463, kde lze také domluvit v případě zájmu o některou kočku návštěvu.
Děkujeme za váš zájem.

Rekonstrukce domu

(Tereza, 12. 5. 2015 15:07)

Dobrý den,

koukám, že máte hodně zkušeností s kočkami (konečně vím, jak do té naší "nacpat" prášek na odčervení a jak ji dát do přepravky :-D).Chtěla bych se zeptat, jak kočka snáší hluk.V létě se chystáme přestavovat dům (budeme dělat komplet nové patro včetně střechy). Kočku bohužel nemáme, kam dát a bojím se, že ten hluk nebude snášet dobře... Máme ji doma, občas s ní vyjdeme ven.

Pěkný den

Tereza

Re: Rekonstrukce domu

(Kočky SOS, 12. 5. 2015 17:19)

Dobrý den, až na vyjímky snášejí hluk kočky opravdu špatně, různé bourání a vrtání - zkrátka se bojí. Píšete, že kočku občas vezmete ven, takže znamená to, že si pravidelně sama ven nechodí, že žije spíše doma? V tom případě doporučuji ráno před tím, než se začne v domě pracovat, kočku zavřít v jednom pokoji, kde se nic rekonstruovat nebude, dát jí tam jídlo, vodu a záchod, pelíšek, případně vytvořit nějakou skrýš - třeba přehodit deku přes křeslo, aby měla kam zalézt. Já jsem takto prováděla stavební úpravy v bytě se 4 kočkami, trvalo to asi 5 týdnů a zvládli jsme to. Odpoledne nebo večer po odchodu dělníků, jsem kočky normálně vypustila, aby se proběhly a všechno mohly prozkoumat a ráno před jejich příchodem jsem kočky zase zavřela. Během dne jsem samozřejmě za nimi občas zašla, pomazlit a uklidnit :-) Myslím, že to je to nejlepší řešení, než nechat vystrašenou a stresovanou kočku pobíhat někde po celém domě, nakonec by mohla i utéct a ztratit se.

Re: Re: Rekonstrukce domu

(Tereza, 13. 5. 2015 7:36)

Mockrát Vám děkuji. Ven chodí jen s námi, jinak sama ne. Je to náš mazlík. Hledala jsem informace na internetu, bohužel jsem nikde nic nenašla. Tak to snad nějak zvládnem, udělám to, jak jste psala.Ještě jednou děkuji. Pěkný den

Reakce na dlouhý dopis

(Svatava Tomová, 1. 2. 2015 22:15)

Plně souhlasím s Vaším názorem, že práce "Vašich" holek nemá konce, přesto je potřebná, užitečná a nedoceněná. Moje dcera a já jsme se ke kočkám dostaly přes našeho psa, který kočky vysloveně po ulici sbíral a nosil domů...všechny jsme poléčily, přispěly na kastraci a pomáhaly s jejich umísťováním. Zůstaly nám od roku 2004 doma jen dvě kočky, Mazel a Connie, dneska spokojení důchodci, kteří se s námi ochotně stěhovaly a tulačka Connie se dobrovolně dvakrát vrátila :-) Všude dobře, doma nejlépe. Přispíváme krmením do útulku, je to sice málo, ale snažíme se šířit osvětu, kde to jde. Věřím, že časem lidé pochopí, že je důležité se o tato ubohá, opuštěná zvířata starat stejně jako o lidi - je to výraz naší rozumové i citové vyspělosti. Jinak nemáme právo nosit ten hrdý titul - ČLOVĚK

pomoz

(míša, 1. 2. 2015 13:25)

pomozmi prosím zuzo kotátko jí myši a viblinkala chlupy a nějakou štávu.co to znamená

Re: pomoz

(Kočky SOS, 1. 2. 2015 15:31)

Jestli vám dobře rozumím, tak kočka sežrala myš a pak vyzvracela chlupy? To je úplně normální, kočka vždy vyzvrátí pro ni nestravitelné části.