Jdi na obsah Jdi na menu
 


Věteřov

13. 3. 2018

Na FB se k nám dostal případ lidí, kteří musí opustit pronájem ve starém domku ve Věteřově, ale mají kočky a psy a na ubytovnu si je nemohou vzít.

"MAJÍ ČAS POUZE DO KONCE BŘEZNA. POTOM NEMAJÍ KAM JÍT!
Hledá se domov pro pejsky a kočičky z Věteřova (okres Hodonín). Majitelé musí opustit dům a zvířata nemají kam jít, proto prosíme, ujměte se jednoho z nich, byť jen dočasně.
Černý pes, kříženec má dva roky. Kokr má asi deset let, je téměř slepý. Čivava asi osm let. Kočky - tři kocouři a dvě kočky. Věk 1-3 roky. Dvě jsou bázlivější, ale určitě by si časem zvykli, zbylé tři jsou mazlivé."

v9.jpgDnes jsme do Věteřova zajeli. Byli jsme už domluveni s kolegyní v LuckyCats, že kočičky vezme k sobě, čivavu převzal útulek Tibet a tak se hledá domov na dožití starému kokrovi a asi dvouletému kříženci.
Útulku LuckyCats můžete přispět na kastraci koček na účet č. 2701178054/2010

Je nutné říct, že paní i pán zvířata milují a dobře se o ně starali, všechny jsou v dobré kondici. Je nám jich moc líto, kdyby někdo věděl o levném pronájmu starého domku v okrese Hodonín, aby nemuseli na ubytovnu a mohli si pejsky ponechat, zavolejte paní Ždánské na 777 211 627.

v10.jpgDalší fotky zde.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Pomoc

(Šárka Szeligová, 13. 3. 2018 22:40)

Kdyby byla nějaká možnost těm lidem pomoci, aby si mohli svá zvířátka nechat, moc ráda přispěji. Facebook nemám, ale nemohla by se udělat nějaká sbírka?

Re: Pomoc

(Kočky SOS, 13. 3. 2018 23:24)

Děkujeme, ale sbírka to asi nevyřeší. Jedině kdyby jim někdo poblíž nabídl další pronájem starého domku ... Ti lidé nemají kam jít, domek měli v pronájmu. Pokud nechtějí zůstat na ulici, berou ubytovnu a tam je s tolika zvířaty nikdo nevezme. Chceme se pokusit zítra požádat majitele ubytovny, aby jim dovolil aspoň toho starého kokra, aby dožil v klidu.