Jdi na obsah Jdi na menu
 


Natan 02 a Josefínka

28. 11. 2014

natan250.jpegKocour, nar. 5/2014

Natan je krásný kocourek s delší srstí, kterého našli v Lužicích u železniční tratě spolu s jeho sourozenci, kteří dostali jména Lulu, Kvido a Berry. U tratě koťata někdo odložil, aby se jich zbavil a lidé, kteří je našli je přinesli k nám do útulku. 16.7.2014 - Natan se narodil s vyhřezlým konečníkem, pro onemocnění prozatím přesunut do přednabídky, operace bude možná až trochu povyroste. 13.11.2014 - Natan operaci úspěšně zvládl, je zdravý a může do nového domova. Natan je velmi milý a přítulný. 28.11.2014 byl Natan umístěn spolu s Josefínkou do Vlkoše, do domku se zahrádkou.

Další fotky  Natana z pobytu u nás a ze společného domova s Josefínkou zde.

Natan byl  adoptován na dálku - jeho adoptivní rodinou byli Jirka a Dana, Princezna, Mikeš, Vinci, Lucky a Rona. Moc děkujeme!

 

josef270.jpgKočka, nar. 5/2014

Josefínka je kočka, kterou někdo odložil jako koťátko v Hodoníně po burze domácího zvířectva, našli ji dva školáci a přinesli k nám. Josefínka se od ostatních našich koťat lišila svou chytrostí a zvědavostí, nechtěla být zavřená u koťat, ale mašírovat po celém bytě a pozorovat velké kočky a hrát si na dospělou :-) Je roztomilá, hravá a o všechno se zajímá, bude vám pomocníkem ve vaší domácnosti. 28.11.2014 byla Josefínka umístěna spolu s Natanem do Vlkoše, do domku se zahrádkou.

Další fotky z pobytu u nás zde.

Josefínka byla adoptována na dálku - její adoptivní rodinou byla Naďa Slavíková a kočky Angie a Roxy. Děkujeme!

 

Zprávy z nového domova:
 

2.12.2014
Charakteristika Josefínky je přesná, je velice zvědavá a opravdu musí být úplně u všeho, takže už jsme spolu dělali vánoční výzdobu, vyráběli škrabadlo a spoustu jiných věcí a je s ní velká legrace.
Natan je velice opatrný, po dvou dnech překonal strach vylézt ze svého úkrytu a dokonce se už opatrně přišel i mazlit!! Je fajn, že jsou kočičky dvě, všem doporučujeme.
Děkujeme paní Tomalové za její rady i výchovu koťátek.

 

17.3.2015
Dobrý den paní Tomalová,
Našim kočičkám se daří moc dobře. Už lítají venku každý den asi tři hodiny, pořád se drží kolem domu. Přes den se jim ven moc nechce, ale jak se setmí, už je doma nic neudrží. Stojí přede dveřmi a dožadují se vypuštění. I na záchod už si mňoukají, do domácího záchůdku už  chodí jen v noci. Oba jsou to velcí mazlíci, Natan je jako gumová hračka, můžeme si s ním dělat co chceme a on přede a přede. Josefínka se stulí do klína a chce se hladit, ale nemá ráda, když ji moc tiskneme k sobě – třeba v náručí, to dává hlasitě najevo, že takto teda ne. Je to naše dáma. A milují krabice, v jakékoliv velikosti, jakmile se doma nějaká vyskytne, hned ji obydlí. Taky už měli seznamovací večírek s pejskem. Byli roztomilí, nejdřív pouštěli hrůzu, ale jejich zvědavost je brzy přemohla a zjistili, že se o sebe nemusí bát.

Zasílám fotky z domu, venku se mi je ještě nepodařilo vyfotit, moc nepostojí, buď něco loví nebo někam běží, tak možná později.
Dnes už víme, že další kočičku nebo i pejska si vezmeme už jen z útulku.
Mějte se moc hezky a kočičky ať se daří umísťovat.
Hezký den
Lenka

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Oběma přejeme

(Daniela se svými sedmi kočkoláskami, 29. 11. 2014 19:53)

krásný,klidný,kočičí život!A hlavně moc hodné lidičky,kteří vás budou milovat a zdravíčko!!!!!

Natan a Josefínka

(Lenka a Pavel, 2. 12. 2014 20:19)

Charakteristika Josefínky je přesná, je velice zvědavá a opravdu musí být úplně u všeho, takže už jsme spolu dělali vánoční výzdobu, vyráběli škrabadlo a spoustu jiných věcí a je s ní velká legrace.
Natan je velice opatrný, po dvou dnech překonal strach vylézt ze svého úkrytu a dokonce se už opatrně přišel i mazlit!! Je fajn, že jsou kočičky dvě, všem doporučujeme.
Děkujeme paní Tomalové za její rady i výchovu koťátek.

Re: Natan a Josefínka

(Kočky SOS, 2. 12. 2014 20:29)

Moc děkujeme za dobrou zprávu. Budeme se těšit na další zprávy i fotky, ale posílejte nám je na náš e-mail kocky.sos@seznam.cz
Děkujeme!

Natan a Josefinka

(daajs, 28. 11. 2014 20:06)

kočky,ať se Vám daří! a napište.Páníčkům spoustu radosti a zážitků.

Adopcia Nathana

(Geržová Darina, 31. 8. 2014 10:39)

Dobrý deň,
som zo Skalice a mala by som záujem o Natana. Mohli by ste mi priblížiť prečo je v karanténe a nieje ešte v adopcii? či je chorý alebo má úraz....Potrebujem to vedieť z dôvodu, že má doma kocúra a nerada by som ho nakazila nejakou mačacou chorobou pokiaľ by nebol v poriadku. Mohli by sme sa naňho prísť pozrieť pokiaľ by adopcia bola aktuálna??? Nájdete ma na soc. sieti, mám tam album nášho Maxa(britský kocur).
Moje tel číslo je 0908 891 417. Kocúrika plánujem mať v byte ako spoločníka a hneď ako to bude možné ho dám kastrovať. Som zásadne proti množeniu zvierat. Chcela som kocúra s PP ale rozhodla som sa , že pomôžem mačkč z útulku. Skrátka už sa na to nemôžem pozerať koľko ich tam je a úplne zbytočne len preto že ľudia nemajú ani trocha ZODPOVEDNOSTI.

za skorú odpoveď ďakujem
s pozdravom Darina Geržová