Jdi na obsah Jdi na menu
 


Oskar 07

18. 9. 2017

oskar350.jpgKocour, kastrovaný, nar. 4/2016
Umístění:
dočasná péče Mikulčice

30.4.2017 - Dnes dopoledne jsme měli příjem. Tento kocourek se objevil u sklepů v Mutěnicích a paní ho tam začala krmit. Kocour se dnes sotva dovlekl - má zraněnou tlapku. Zranění je staršího data a tkáň nekrotická. Po vyšetření na veterině, bylo rozhodnuto, že je nutná amputace.
1.5.2017
Oskar z Mutěnic je po amputaci, vypadá to jakoby se chytil do želez a podařilo se mu tlapku uvolnit. Teď odpočívá.

31.5.2017 - Oskarovi se rána po amputaci zahojila, ale kocour nechce opustit voliéru a straní se ostatních koček. Je to pro něj velmi stresující a potřeboval by co nejdříve do nového domova.
7.6.2017 - Paní Tereza Valoušková nám nabídla pomoc a tak jsme k ní do Mikulčic dnes odvezli Oskara ke dvěma kočičkám domácím a dvěma v dočasce. Dělujeme!
18.9.2017 - Oskarovi se dočasná péče v Mikulčicích stala domovem trvalým.
oskar200.jpgDalší fotky zde.

Zranění bylo staršího data a tkáň nekrotická. Po vyšetření na veterině, bylo rozhodnuto, že je nutná amputace

Oskar by  adoptován na dálku - jeho adoptivní rodinou byla Simona Mrázová se sestrami a maminkou. Děkujeme!

 

 

 

 

Zprávy z dočasné péče:

oskar350.jpg8.6.2017
Dobré ráno,
Oskar je moc hodný. Myslím že z něj brzo bude mazel největší. Přes den je většinou schovaný ve stanu, ale v noci lašoval po parapetu. Něco pojedl a už sem koukala, že byl i na WC. Ráno proběhlo velké tulení a předl jak buldozer .-)  Hezky den.

Kočky SOS:
Výborná zpráva!

11.6.2017
Tuleň Oskar už se osmělil natolik, že chodí po domě a zkoumá ..., s holkama se pravidelně zdraví a je to ohromný mazel, nechá se už trochu i vzít do náruče, protože ví, že se bude tulit.

oskar350.jpg14.6.2017
Margot (dlouhosrstá) ještě občas zasyčí, ale jinak naprosto v pohodě. Oskar už lašuje po celém domě, pro tulení přijde.

20.6.2017
Zdravím Vás, takže jsme dokončili voliéru. Kočky naprosto nadšené. Oskar lašuje nejradši v noci. Noha ho absolutně neomezuje. Vzala jsem na návštěvu i moje kočky a vychází spolu celkem dobře. Pěkný den.
Tereza

18.9.2017
Zdravím Vás všechny....
Včera jsem se jen tak mimochodem zeptala: Tak co necháme si ho? Odpověď: Jasně! Jen zařiď ať mě má rád! Takže Oscar je oficiálně náš, pokud to může být. A já mu teď musím promluvit do duše, že se musí víc mazlit i s Ondrou :-)
Tereza

Kočky SOS:
Moc děkujeme za domov pro Oskara!

 

10.10.2017

Milujeme Oscara...
To je prostě něco. Sice je pořád 
okar300.jpgplachý, ale do postele si vždycky rád dohopká pro pusu. Víc teda chodí za mnou (no jo, máma je máma). Musím poslat fotky té naší lenivé smečky. Postel je top ..., postel a okno, kde kontroluje stav.
Tereza

Další fotky zde.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář