Jdi na obsah Jdi na menu

REPORTÁŽE a ČLÁNKY

23.1.2013

KALENDÁŘ INLINETALENT Stars Praha 2013 - INLINE SPEEDSKATING

Dnes vyšel historicky první kalendář našeho oddílu. Za realizaci týmového focení patří velké poděkování Goranovi.

 

2013_00.jpg

 

2 - 4.1.2013

Skate Labs 2013 - Skate arena Geisingen

Česká výprava byla čerpat zkušenosti na mezinárodním inline kempu Paola Marcelloniho v Německém Geisingenu. Za účasti Itálie, Švýcarska, Německa a Česka tak proběhlo jedno z dalších legendárních Skate Labs Paola Marcelloniho. Tentokrát to nebyl jen sám Paolo, který se závodníkům věnoval. Ale měl s sebou na pomoc několik trenérů a specialistů na suchou přípravu a strečink. Kempu se účastnili i představitelé svazu ČSKB, předseda Michal Hrazdíra a Martin Máčel, čerpali tak poznatky nejen o výstavbě jedné z nejlepších skate arén pro inline rychlobruslení, ale i řadu dobrých typů směrem k rozvoji našeho sportu u nás od jedné z nejpovolanějších zemí, nejúspěšnějších evropských bruslařů z Itálie. Za oddíl Inlinetalent Stars Praha si okusili jak vypadá profesionální tvrdá závodní příprava Eva Praibišová, Dominik Brzoň a David Štěpánek. Sestavu doplnil mladý Martin Máčel jezdící za Men X-Black Ice. Nechyběla ani Linda Brzoňová, která už je naší nepostradatelnou patronkou pro komunikaci s Itálií. Byla to pro nás opět další nová zkušenost, společný trénink s řadou výborných borců byl přínosný a velmi inspirativní. Myslím, že si mohu dovolit napsat, že všechny naše závodníky kemp posunul motivačně o další velký kus dál a dodal jim další chuť se zlepšovat. Naši si prošli tři náročné tréninkové dny, kdy hlavně rychlostní úseky byly pro ně tvrdým oříškem a testem jejich techniky. Technicky se zatím nemůžeme rovnat, ale nedá se tvrdit, že bychom výrazně zaostávali. Je zkrátka na nás všech neúnavně dál pracovat. Právě díky pomoci Paola Marcelloniho víme už mnoho a je opravdu nyní potřeba jen pracovat a pracovat. Vše má svůj čas a místo. Jakožto trenér naší výpravy mohu být jen spokojen. Dostalo se našim závodníkům kvalitnímu tréninku a navázali nové přátelské vazby. I navazování nových přátelství je důležitou součástí, sport se tak stává zábavnějším, opouští tak mnohdy od nepříjemného drilu a závodník získává nové obzory a jazykovou výbavu.
Trénink byl zaměřen především na rychlost a správné technické projetí zatáčky v rychlosti. Následoval intervalový trénink, štafety a úseky na udržení předepsaného tempa na kolo. Tempo se u nejlepších pohybovalo pod 18" na kolo. Zajímavé byly tréninkové sestavy bez bruslí (připravujeme dokument se zajímavými cviky), speciální strečink pro bruslaře se zameřením na udržení správného postavení pánve a polohy kolene. Program byl laděn dvoufázově vždy do intenzivních tří hodinových bloků. Pro Paola a Italy pak bylo velkým zpestřením (a dostalo se nám velkému uznání) za trénujícího předsedu, který neváhal vyzkoušet místní vyhlášenou dráhu a troufl si společně se mnou a Martinem Máčelem na legendární Dobbin sprint. Pro Italy opravdu velké překvapení, zřejmě se ještě nikdy nesetkali s tím, že také představitelé svazu aktivně jezdí :o) Bonbónek na závěr a radost všem udělala účast a společný trénink s Livio Wengerem, vícemistrem světa 2012 v juniorech A, známým a oblíbeným jezdcem z Powerslide týmu. Pro zájemce z řad Českých oddílů bude další příležitost na trénink pod vedením Paola Marcelloni na dalším Skate Labs, které se bude konat v Itálii v termínu 7.4.-14.4.2013.

Pavel Zajpt

 

 

 

 

6.12.2012

HISTORICKY první školení trenérů INLINE rychlobruslení pod hlavičkou ČSKB

REPORTÁŽ ČT24 sledujte ZDE

"alora" Máme za sebou náročné, ale naprosto úžasné školení trenérů inline rychlobruslení. Každý kdo má o tento sport zájem se diky Paolo Marcellonimu dozvěděl řadu informací a získal hodně materiálu pro rozvoj inline sportu dál. Pro mě je to taková část splnění jednoho z osobních cílů. Již několik let vím že chci být trenérem a pohybovat se kolem inline sportu. Věděl jsem však také že možnost získat znalosti a potřebné licence je prakticky nulová. Rozhodl jsem proto, že zkusím vlastní cestu hledání a poznání tohoto sportu. Nyní jsme na začátku nové éry. Za pomoci a velkéhu zájmu a podpory nového svazu Čskb jsme dokázali dojít na začátek nové cesty. Především diky Paolo Marcellonimu, ale i diky Lindě Brzoňové a jejímu zájmu o náš sport máme nyní jasnou představu o tom jak pokračovat. Přál bych si hodně dětí v oddilech a z nich budoucí velmi silnou reprezentaci. Další co pro to musíme udělat je určitě zlepšení podmínek a drah pro bruslení. Ještě než se tak stane tak ale pojďme na trénink udělat ten hlavní kus práce a to je samotná příprava dětí a mládeže a seznamovat je s krásami inline rychlobruslení.

                                                   

paolo-vanoce-2012---certi.jpg

 

Školení proběhlo ve výborně zajištěném zázemí od ČSKB v Brně v parku Avion. Náročnost a rozsah byl obrovský, ale odměna kterou si teď každý z nás může postupně vybrat v podobě převedení získaných poznatků do praxe za to jistě stála.

Paolo Marcelloni ukázal své velké kvality a zkušenosti, ale hlavně představil své vize v inline rychlobruslení.

Pro oddíl INLINETALENT tak pokračovala započatá spolupráce z léta 2012.

                                           

paolo-vanoce-2012.jpg

 

 

Je pro mě velká radost a čest spolupracovat s někým jako je Paolo Marcelloni. Těšíme se všichni na další setkání...

Děkuji PRESIDENTE Michalovi Hrazdírovi a Martinovi Máčelovi a celému ČSKB  za uspořádání této akce.


Pavel Zajpt

 

 

26.10.2012

TÝM INLINETALENT STARS PRAHA pro sezónu 2013

tvoří:

Eva Praibišová, David Štěpánek, Martin Kuchař, Miroslav Pražma, Pavel Zajpt

 

stars-it.jpg

 

Další jména tyto řady doplní po zimní přípravě a po dokončení jednání s agenty a dalšími závodníky :o)  INLINETALENT chystá překvápko :o)

Tým se bude účastnit závodů doma i v zahraničí - dráha a silnice

 

 

25.10.2012

INLINETALENT PRAHA vítá ve svých řadách Martina Kuchaře.

Martin už je s námi celou sezónu jako trenér a nyní jsme velmi rádi že se připojí v sezóně 2013 i jako závodník hájící naše barvy.

Příchodem Martina Kuchaře tak získává INLINETALENT elitního závodníka, úspěšného reprezentanta ČR v kategorii masters, účastníka ME a MS masters kde Martin bojuje vždy o nejvyšší mety, vítěze 24hodin LeMans.

Martin dopní náš tým INLINETALENT stars Praha kde společně s Davidem Štěpánkem, Mirkem Pražmou a Pavlem Zajptem budou objíždět závody jak v ČR tak v zahraničí.

Přejeme Martinovi ať se mu u nás líbí a daří třeba ještě lépe než se mu dařilo doposud v jeho úspěšné kariéře. Za nás můžu Martinovi slíbit, že za dobrý výsledek se budeme bít do posledního odrazu :o)

 

martin-k.jpg

 

 

Pavel Zajpt

 

10.10.2012

FOTOGALERIE - AMAZING INLINETALENT
PODĚKOVÁNÍ patří vám...skvělá druhá sezóna, plná velkých okamžiků které se ani nevejdou všechny popsat obrazem. Jste skvělý tým!!!

http://inlinetalent.rajce.idnes.cz/INLINETALENT_PRAHA_-_Amazing_Second_Year/

 

6.10.2012

CO NÁS ČEKÁ...

 

Čeká nás zpráva a vyhodnocení sezóny 2012, je však potřeba si na tuto zprávu chvíli ještě počkat. Rád bych hodnotil sezónu S lehkým časovým odstupem, po utříbení si dojmů a zážitků z toho co se opravdu letos povedlo a co naopak nepovedlo.

Nyní je měsíc říjen a jak už je u nás v oddíle pravidlem, jedná se o měsíc odpočinkový, regenerační, bez bruslí!

Odborně by se dalo říci že se nacházíme v tak zvaném přechodném období, kdy je po sezóně a do další je opravdu ještě daleko. Je to tedy ideální a téměř jediný prostor k odpočinku v pravém slova smyslu. V zimě sice závody z pravidla nejsou, ale víme že se dá účastnit pár zahraničních startů (německo, belgie, švýcarsko, holadsko) v hale, kde sezóna více méně dále v menší míře pokračuje i v zimě.

 

Je potřeba dodržet toto odpočinkové období, našim cílem je aby se děti na brusle opět těšili, aby se jim klidně i po nich stýskalo :o)

 

Bruslit 365 dní v roce není možné!!! Brusle proto v měsíci říjnu zamkněte do skříňky  - dobré je než tak učiníte si brusle vyčistit, udělat si na nich kvalitní a pořádný servis, vyčistit ložiska, vyleštit a dotáhnout rám a dát brusličky "odpočinout" pěkně připravené na začátek listopadu kdy brusle opět vytáhneme a budeme na nich opět trénovat.

Nyní na tréninku vládne a bude dále vládnout uvolněná atmosféra, různé druhy her a zábava. Není potřeba udržovat výkonnost tak jako v jiné části roku, proto budeme zařazovat i třeba zábavu která úplně není o sportu. Rád bych koncem října uspořádal týmový jednodenní výlet.

V listopadu obujeme brusle a na to se váže následující nabídka. V halách a hlavně v tělocvičnách je jiný a většinou velký nárok na kolečka. Kolečka jednoduše kloužou. Používají se většinou kolečka s označením indoor, nám se v minulé sezóně osvědčila kolečka Matter tvrdosti F3, která velmi dobře drží a také se pak s nimi dá soutěžit na eventuálních indoor závodech. V sezóně je pak jejich dobrá využitelnost na mokru a nebo na dráze která má tendenci podkluzovat. Máme zde nabídku od Powerslidu za akční cenu na tyto kolečka. Objednávejte prosím na tréninku a nebo na oddílový mail (nabídka platí pro členy IT Praha do konce října, případní další zájemci se mohou také informovat)

Matter super juice 90mm F3 - 1652,-

Matter super juice 84mm F3 - 1526,-

Matter super juice 100mm F3 - 2128,- (nejsou bohužel ve slevě)

Matter super juice 110mm F3 - 2478,- (nejsou bohužel ve slevě)

A co napsat závěrem? Snad jedna fotečka pro inspiraci našich nových tréninkových prostor, které budeme navštěvovat.

harfa-garage.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Odpočívejte ať jste na přípravu silní a plni energie

Pavel Zajpt

 

 

26.9.2012

Trenér našeho oddílu Pavel Zajpt jako spolukomentátor a přizvaný expert v reportáži České televize - Lifeinline tour - Inline pro život 2012

Zářijový závod v Opavě

Dále zde uvidíme naše úspěšné závodníky a rozhovory

http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/10155566850-in-line-brusleni/412232400061045-lifeinline-tour-opava/

 

 

10.9.2012

LIFEINLINE TOUR - INLINE PRO ŽIVOT

KONEČNÉ HODNOCENÍ SERIÁLU LIFEINLINE TOUR 2012. David Štěpánek 1.místo na 5km kadeti, 10km muži, 10km kadeti. Eliška Procházková 3.místo na 1km, Anička Bílková 4 na 3km o jeden bodík! nevadí ale je to těsný!, Kateřina Urbanová 3 na 5km, Eva Praibišová 2 na 21km v junB, Metoděj Jílek 2 na 1km jun F, Pavel Procházka 1 na 1km junE, Miky Brzoň 2 na 1km junE, Vašek Urban 3 na 10km junA, 3 na 21km junA. Doufám že jsem na žádného medailistu nezapoměl. GRATULUJU všem, perfektní reprezentace oddílu. Gratuluji i ostatním co seriál jezdili a podařilo se jim urvat nějaký ten bodík. BRAVO týme!

SLAVNOSTNÍ VYHLÁŠENÍ PROBĚHNE v Brně 7.října v rámci vloženého závodu Lifeinline tour 2012

 

Pavel Zajpt

 

6.9.2012

PIANCAVALLO - INLINE KEMP V ITÁLII 2012

Dominik, Miky a David, ale také Linda a Milan se v létě účastnili prestižního inline kempu v Itálii pod vedením Paola Marcelloniho.

Stránky akce zde - http://www.piancavallo1265.com/piancavallo-torna-ad-essere-in-linea-a-livello-internazionale/

fotogalerie z akce zde - http://www.sportitaliasrl.com/foto.asp?categoria=100

Těšíme se na jejich zkušenosti a vyprávění. A těšíme se také na další setkání s Paolem nás všech :o)

 

Pavel Zajpt

 

6.9.2012

BĚCHOVICKÁ KORUNKA 2012

korunka září

celkové výsledky

fotogalerie od vanadis

Běchovická korunka je pro nás pro všechny spíše kvalitní tréninkový závod v domácím prostředí. Máme se možnost porovnávat  s ostatními oddíly, které trénují na rozdílných drahách. Myslím si, že jsme letos dosahovali pěkných časů a naši závodníci si pravidelně zlepšovali osobní rekordy. Snad jen zářijové kolo bylo u některých znát že nabrali přes prázdniny tréninkové manko. Zajeli jsme i dráhové rekordy Běchovické dráhy. Nejlepšího výkonnostního posunu dosáhla Anička Bílková, která se dotahuje na nejlepší ve své kategorii. Na vleklé zranění už dal svým výkonem zapomenout Dominik Brzoň, který už se napevno vrátil a může nyní začít postupně přitvrzovat směrem k výsledku a tréninku. Rozlučkovou závodní akcí byla zářijová Korunka pro Vaška Urbana, který ohlásil odchod z našeho oddílu. Vaškovi přeji jen to nejlepší a věřím a přál bych mu aby v budoucnosti našel zase prostor a chuť k návratu na brusle. Vždy byl talentovaným sportovcem s potenciálem, zkušenosti která za léta nabral v něm už zůstanou.

Před námi už není letos mnoho závodů, přesto nás čeká ještě jeden poměrně velký. 30.9. v Běchovicích velké finále našeho seriálu Wheels on the track. Věřím že se představíme v plné síle a následující dny a tréninky ještě podřídíme přípravě právě na tento závod.

Pavel Zajpt

 

6.9.2012

INLINETALENT členská základna prochází proměnou

INLINETALENT PRAHA doplňuje členskou soupisku. Vítáme v oddíle nové tváře sourozence Michala a Anetu Muzikářovi, Terezku Míčkovou a Veroniku Říhovou a další kteří teprve čekají na zápis. Pár členů nás opustí, což je velká škoda, ale pravdou je, že závodní forma našeho sportu je náročná - časově, finančně, fyzicky i mnohdy psychicky. Velmi si vážíme těch kteří s námi dlouhodobě v oddíle zůstavají a tvoří tak základní stavební kámen našeho týmu. Možná malé zamyšlení .....Ve sportovním životě přichází řada zvratů a nelehkých situací, nemusí se hned dařit, někdo vyhrává okamžitě, někdo na velké vítězství čeká celý život a dočká se ho třeba až na sklonku kariéry. Nejdůležitější je nepřestat si NIKDY věřit, nikdy nepochybovat o svých kvalitách. Bavit se sportem je jeden z nejdůležitějších faktorů. Dokázat to skloubit s poctivým přístupem k tréninku tvoří většinou tu vítěznou kombinaci. Samozřejmě že každý nemůže být vítěz a ani nebude, přesto však, když sám v sobě bude vědět, že v závodě, v tréninku, v přípravě odevzdal maximum tak bude vítěz! V oddíle máme všichni jeden vzácný příklad za všechny, Davida! Jeho cíle se za 2 roky změnili neuvěřitelným způsobem.Kluk co pomalu a jistě věšel brusle na hřebík. Už to téměř vzdal, objevil se Inlinetalent a on přišel a našel k bruslím znovu zalíbení, jeho novým cílem bylo tak bruslím dát ještě šanci, bavit se bruslením, zkusit se pomalu zlepšovat. On začal propojovat zábavu s tvrdou prací, jednoduchým receptem. Každý trénink, každá těžká situace na bruslích, nereálné rychlostní limity to vše se pro něj postupně stávalo výzvou. Výzvou nad kterou se zasmál, udělal si legrácku nad nereálností provedení, ale pak vždy zabral na plno! Vždy se o to pokusil. Dnes je cílem kluka, který skoro přestal bruslit, třeba až reprezentace...Pojďme si všichni vzít příklad. Využijme toho že tady někoho takového v oddíle máme. Je to inspirace pro nás pro všechny. Já moc dobře vím že takovýchto "Davidů" je u nás v oddíle víc, jen je probudit...

Díky že jste s námi

Pavel Zajpt

 

30.8.2012

Olympiáda???

Bude rok 2020 konečně tím olympijským pro inline rychlobruslení? Otevírá se nová šance, v září 2013 se rozhodne zda náš sport přijmou mezi ty olympijské -  oficiální zpráva - http://www.patincarrera.com/loultimo/2012/ago_30_oli.html

Je zapotřebí dále pracovat s mládeží a celkově náš sport dále posouvat směrem dopředu. Inlinetalent si myslím naplňuje tuto myšlenku a propaguje osvětu inline sportu. Je to samozřejmě jen malinkatý příspěvek do řady okolností které musí sport celosvětově splňovat aby se zařadil do vybrané společnosti. Držme palce!

 

speedskating-na-olympiade.jpg

ROLLER FOR OLYMPIC 2020 - PLNĚ PODPORUJEME KANDIDATURU INLINE RYCHLOBRUSLENÍ NA OLYMPIJSKÉ HRY

 

Pavel Zajpt

 

1.7. - 6.7.2012

INLINE SUMMER SPEEDSKATING KEMP

NÁVŠTĚVA PAOLA MARCELLONIHO V PRAZE

 

dsc01633.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

fotogalerie od Paola ZDE

Jeden z dalších velkých momentů který se navždy zapíše do historie našeho oddílu se odehrál v termínu 1.7. až 6.7.2012.
Pozvání na INLINE SPEEDSKATING KEMP, který INLINETALENT pořádal přijal slavný italský trenér Paolo Marcelloni.
Paolo se ujal trénování na tomto kempu a začal nám všem předávat cenné informace a zkušenosti z jeho více jak 30ti leté trenérské praxe. Paolo začínal závodit v roce 1969, tedy v roce kdy ještě většina z nás nebyla ani na světě. Dále se pak Paolo věnoval trenérské práci od svých 16ti let a nyní přijel předat zkušenosti i nám.
Kdo se přihlásil tak hned od první chvíle věděl že neudělal chybu. Hned od začátku kempu byla vidět na výuce obrovská kvalita. Účastníci měli možnost si projít postupně základní postoje inline rychlobruslení, suché cviky a nácviky správné techniky. V dalších dnech se trénovala správná technika jízdy vpřed a hlavně alfa a omega celého rychlobruslení na dráze a to správná technika v zatáčce. Následoval nácvik a technika správného startu, okusení těžkého intervalového tréninku a nácvik taktických variant v závodě. Dopolední a odpolední tříhodinové bloky byly sice svou délkou a kvalitou velmi náročné, nikdo z účastníků však nepolevoval a všichni včetně těch nejmladších se stále snažili podávat soustředěné výkony. Všem bylo během kempu jasné, že se jim dostává něčemu výjimečnému, unikátní tréninkové metodiky Paola Marcelloniho. 
Ve středu trenéři Inlinetalentu rádi přenechali koučování oddílu Inlinetalent slavnému trenérovi a jen jsme všichni doslova žasli co dokázal Paolo s oddílem udělat. Nejmladší závodníci se nechali doslova pobláznit a podali i po velmi vyčerpávajícím dopoledním tréninku své maximalní a rekordní výkony. Správnou taktiku v závodě si vyzkoušeli a dokázali dodržet téměř všichni. Ve čtvrtek si Paolo nenechal ujít pozvání na trénink reprentačního kádru v Modřanech, který se v těchto dnech intenzivně připravuje na ME do Maďarska. Rozdal pár cenných rad a motivaci směrem k mistrovství evropy. Na reprezentantech bylo vidět že je setkání potěšilo a určitě je minimálně povzbudí v jejich další práci.
V pátek se na kempu slavnostně rozdávali pamětní certifikáty s podpisem Paola Marcelloniho.
Celá návštěva Paola Marcelloni v Praze ukázala nové možnosti a krásu tohoto sportu, přinesla novou motivaci do další práce. Paolo nám ukázal a nasměroval nás všechny na správnou cestu za dokonalostí našeho sportu INLINE RYCHLOBRUSLENÍ. Záleží už teď jen a jen na nás jak moc budeme úspěšní. Speciální a obrovské poděkování patří Lindě Brzoňové, spoluorganizátorky a překladatelky celé akce. Bez podpory celé rodiny Brzoňů by kemp jen těžko vznikal. Poděkování patří i všem ostatním kteří se na programu a kempu podíleli.

Pavel Zajpt

 

23.6. - 24.6.2012

MČR dráha - Evropský pohár - Benátky n/J

výsledky - brzy

fotogalerie od Vanadis -  jednotlivé závody

MČR na dráze je u konce. INLINETALENT Praha zaznamelal řadu úspěchů. Stupně vítězů pro Mikuláše, Metoděje , Elišku, Evu, štafetu Mikuláše a Pavla, štafetu Evy a štafetu Mirka s Davidem. V kategorii MČR odvážíme zásluhou Evy Praibišové třetí místo. Své nejlepší výkony v dosavadní kariéře zaznamenali Kuba Holubec, Pepa Láska a Pavel Procházka. Všem GRATULUJI! S HLAVNÍM závodem letošní sezóny (která však pokračuje hned 4.7. Korunka a 7.7. Žďár) jsem spokojen i když v očekávání byl ještě daleko lepší výsledek v podobě republikového titulu. Bohužel ke sportu patří jak velká vítězství, tak velké prohry, které je potřeba přijmout, poučit se z nich a stavět na nich další práci v tréninku a na závodech. Všem závodníkům patří velké poděkování za přístup a skvělou reprezentaci našeho oddílu. Republikové tituly jsou pro letošní rok rozdány. Speciální poděkování patří Davidovi Štěpánkovi který z letošních 4.možných získal pro INLINETALENT Praha 2 tituly mistra republiky (silniční ovál a půlmaraton). David odevzdal na závodech svoje letošní maximum a i když ke konci sezóny ztráceli jeho výkony lesk je potřeba před jeho výkony smeknout. David letos nenašel na silničních závodech ve své kategorii konkurenci, na dráze však jeho výkony zaostali za technicky a strategicky vybavenějšími soupeři. Bude potřeba se vrátit trochu zpět na zem a pracovat na odstranění právě těchto nedostatků.

Výkon který o víkendu stálo za to sledovat a který udělal radost předvedl Pepa Láska. Jednoznačně jeho nejlepší závody za celou jeho kariéru. Bojovný výkon na hranici (až téměř za hranicí) svých možností. Především závod na 500m a finálová účast. Neohrožený pád po cílovém telemarku, i to k našemu sportu patří. Z pohledu trenéra maximální spokojenost a velké přání aby Pepa pokračoval v práci kterou v Benátkách započal.

Další junioři D tektokrát pod vedením Mirka, které se mimochodem možná ukázalo jako takový recept :o) Na mnohdy nedisciplinované naše Déčkaře Mirek platil a podali své maximální výkony. Matouš Burget se zatím technicky ztrácí v zatáčkách, ale i on hlavně v závodě štafet podal pěkný výkon. Závod na 1500m měl také svojí kvalitu v podobě týmové spolupráce. Kuba Holubec byl z našich juniorů D nejlepší a je už jen malý kousek od toho, aby dokázal jezdit s nejlepšími v kategorii. Za poslední měsíc prodělal zlepšení v technice a je pro náš oddíl velkým talentem pro budoucí léta. Kuba se pohybuje na republikovém žebříčku kolem 6.místa což je při velmi vysoké kvalitě závodníků v jeho kategorii vynikající výsledek.

Jako náš nejlepší závodník se prezentoval v Benátkách Mikuláš Brzoň. V početně a kvalitně obsazené konkurenci juniorů E slavil suverénní vítězství. Jeho kvalitní výkon neunikal ani komentátorovi závodu, který vždy jeho závod perfektně a náležitě okomentoval směrem k Mikulášovým výkonům. Miky je jeden z našich nejmladších závodníků, z jeho závodní kvality a vyzrálosti by však mohli čerpat mnozí mnohem starší závodníci našeho oddílu. Příští rok bude velmi zajímavý a já se moc těším co se podaří předvádět dvojici Holubec, Brzoň, která se už v tréninku začíná sehrávat a v budoucnu by právě oni dva měli spojí spoluprácí rozhodovat závody. Mikulášovi patří obrovská GRATULACE!

V kategori juniorů E udělal velký kus práce a překvapil výborným výkonen Pavel Procházka. V prvním závodě účast ve finále A byla velkým překvapením pro všechny. Pavel tím udělal všem velkou radost. Pavel začíná težit úspěch ze dvou hlavních faktorů. A to stoprocentní účastí na tréninku a dokázání se přizpůsobit a snaha přiblížít se lepšímu parťakovi ze své kategorie Mikulášovi. Společně s Mikulášem Pavel objel štafetu a zaslouženě stanuli oba dva na bedně. Historicky společně s Karolínou, Evou, Kubou, Matoušem, Pepou, Davidem a Mirkem patřili mezi první štafety INLINETALENTU Praha která dojela úspěšně do cíle :o) Pavel má před sebou ještě další rok v kategirii E, který by mu podobně jako ten letošní Mikulášovi, mohl patřit.

Juniorka E Karolína Čechová podala také pěkné výkony. I když i ona zatím technicky v zatáčce zatím ztrácí, tak její hlavní předností je BOJOVNOST! Zapálení a opravdová touha po kvalitním výsledku. Na nejlepší v kategorii to ještě není, ale svou pracovitostí a stejně tak jako Pavel stoprocentní účastní na tréninku si brzy svoje kvality získá a úspěchy přijdou. Právě stafeta Karolíny společně se závodníci Homolkovou (na hostování do naší štafety z BK náchod) se stala historicky první štafetou Inlinetalent která navštívila cíl.

Metoděj Jílek a stejně tak Eliška Procházková dlouho letos nenacházeli těžké soupeře a konkurenci ve svých kategoriích. Vše si vynahradili v Benátkách, kde konkureci a přemožitele našli. A v jejich případě je potřeba říci, že je to jen a jen dobře. I přes jejich maximální úsilí a výkon se našli rychlejší závodníci. Metoděj a Eliška tak získali velmi cenné zkušenosti a znalosti. Je potřeba neustále se zlepšovat, neustále se motivovat a hlavně vědět o existenci konkurence. S jejich výkony jsem maximálně spokojen. Mety a Eliška jsou začánající závodníci, mají před sebou věřím dlouhou, velmi dlouhou cestu. Potenciál a talent mají oba, přeji jim aby vydrželi u našeho krásného sportu co nejdéle, bavili se jím a stal se pro ně sportem číslo 1.

Eva Praibišová brala mistrovskou medaili za třetí místo v kategorii jun B. Lepší se na dráze každou jízdou a i když zatím naprosto dráha není její parketa, tak časem kdo ví. Především let v poslední zatáčce při štafetě by si zasloužil minimálně video záznam. I Eva by asi byla překvapena jaký náklon a frekvenci tam předvedla. Evu si zaslouží chálit. Nastoupila mezi dívky které se věnují sportu řadu let a výraznější ztrátu nikdy nenabrala, naopak přibližuje se po krůčkách té největší konkurenci. Na technice poctivě pracuje a hodně nad ní uvažuje. Věnuje inline rychlobruslení maximum volného času. Eva má moje velké uznání a respekt. Není mnoho mladých dívek v jejím věku, které by dokázali se takto cíleně a kvalitně věnovat sportu. Za to vše jí patří poděkování a gratulace.

Miroslav Pražma se představil v zajímavé dvojroli. Jako asistent trenéra měl na starosti a vedl na závodech juniory D. Mimochodem vedl je velmi úspěšně. A jako závodník v elitní konkurenci ostudu také neudělal. Naopak jeho výkony měli potřebnou razanci a šťávu a Mirek se v každém závode vydal na 110 procent. Časem porážel Benáteckého Petra Hargaše a jen vinou losu se neposouval ve výsledcích o něco výše. Přeci jen při konkurenci reprezentace české republiky jsme nemohli od Mirka čekat výsledek v první trojce. Mirek má formu a směrem k závodu v LeMans kam se chystá s týmem ISC na 24 hodinový vytrvalostní závod na inline bruslích byl pro něj závod přínosem.

Hlavní část sezóny je odjeta, přesto však letos nekončíme! Hned 4.7, Korunka, 7.7. Žďár n/Sázavou a další díl našich závodů WOTT. A další a další závody. V září nás čeká jetě jedna Lifeinline tour v Opavě. Pořád je na co se těšit a připravovat. Nejaktuálnější akcí je blížící se inline speedskating kemp pod vedením italského trenéra Marcelloniho.

Přeji všem příjemné a báječné prázdiny o kterých ale věřím se uvidíme i často na tréninku.

Pavel Zajpt

 

 

 

2.6.2012

Reportáž České televize z MČR silnice které jsme jako Inlinetalent spolupořádali

Naleznete zde rozhovor s našimi trenéry Danou a Tomášem a naší malou hvězdičkou Eliškou.

http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/10103510226-sport-v-regionech/212471290030008/

 

26.5.2012

Benátecká míle 2012 - stupně vítězů pro Inlinetalent

fotogalerie Inlinetalent

fotogalerie od Vanadis

fotogalerie stupně vítězů od Vanadis

výsledky

Na začátek závodního dne se nám všem zatajil dech a oddíl na chvíli přestal fungovat, když velký a na pohled velmi ošklivý pád potkal jednu z našich největších hvězd Aničku Bílkovou. Anička byla převezena na vyšetření do nemocnice a všem se nám velmi ulevilo, když jsme dostali zprávu že zranění nejsou tolik vážná. Jedná se o naražená záda a odřeniny, která si vyžádají dva týdny klidu. Krizovou situaci jsme zvládli, i když to nebyla pro nás lehká situace. Ještě více jsme se však všichni semkli a ukázala se tak i druhá stránka síly našeho týmu. Děkuji za pomoc všem zúčastněným rodičům. Obdiv pro rodiče Aničky jak situaci ustáli. A největší obdiv a chválu na adresu Aničky, protože se chovala velmi statečně! Pády k našemu krásnému sportu bohužel patří a jsou jeho součástí!

Po smolném úvodu se nám pak začalo dařit dvojnásob na závodních tratích. Každý podal velmi pěkný bojovný výkon. Byli jsme vidět a rozhodně jsme nebyli jen do počtu. Oproti loňskému představení v Benátkách, po kterém jsem nebyl vůbec spokojen, jsme nyní vše napravili. Odvezli jsme řadu umístění na bedně a další pěkná umístění těsně pod stupni vítězů. Benátecká míle byla z mého pohledu vnímána jako tréninkový závod na vrchol sezóny, který se uskuteční koncem června na MČR v Benátkách. Náš tým uspěl, ukázalo se kdo by mohl útočit na medaili i na konci června, ale i kdo co potřebuje vylepšit. Nyní bude potřeba zaměřit se za prvé na projetí zatáčkou a u některých na výrazné posílení kondice. Potřeba je upozornit na výkony Zuzky a Helenky, které obě začínají chytat závodní chuť a začíná jim to jezdit v okolí bedny. Vůbec naši nejmenší závodníci (Mety, Eliška, Zuzanka, Helenka) o sobě dávají vědět čím dál tím více. Zřejmě slušná trenérka :o)

Děkuji za účast , výkony a vynikající atmosféru.


 

dsc01497.jpg

 

Pavel Zajpt

 

 

25.5.2012

TV záznam z ČT4Sport - Lifeinline tour 2012 - Praha

TV záznam z Lifeinlinu v Praze. Kde náš oddíl slavil opět další velké úspěchy. V čase 0,45 jede Kuba Holubec, 0,50 jede Nikola Skřivánková , 0,52 jede Hana Kuchařová, 2,01 David a Martin v závodě na 10km + rozhovory, v čase 5,25 naši závodníci na exibici jako živé překážky :o) , v čase 7,25 záznam z půlmaratonu kde jsem já, Martin, Mirek a Vašek.

http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani//10155566850-in-line-brusleni/212471296270002-lifeinline-tour-praha/

 

 

20.5.2012

Lifeinline tour 2012 - Inline pro život - madailové žně pro Inlinetalent

V neděli pokračoval seriál Lifeinline dalšími závody. Závodníci Inlinetalent Praha posbírali 16 placek. Nejvíce David Štěpánek 3 zlaté. David vyhrál závod na 10km což je velký úspěch. V minulosti se právě díky vítězstvím na trati 10km rodila a začínala svou slávu velká jména jako jsou napříkald braři Adlti. Kluci v čele s Martinem Kuchařem skvěle zvládli stanovenou týmovou taktiku. Pro další z našich řad (Kubu, Karolínu, Helenku, Pavlíka) to byla vůbec první medaile za inline rychlobruslení, která je věřím povzbudila do další práce a dodala jim chuť do tréninku. Výborný výkon opět podala Anna Bílková, která prožívá letos parádní sezónu. Vašek Urban se začíná zvedat a dává o sobě konečně vědět. Všem bednařům ale i ostatním našim závodníkům GRATULUJI.

Další článek a výsledky ZDE

fotogalerie 1 od Lindy

fotogalerie 2 od Vanadis

fotogalerie 3 od M.Máčela

    

 

15.5.2012

Reportáž České televize z Hradeckých závodů - Inline pro život - Lifeinlinetour 2012

 

 

12.5.2012

MČR INLINE SILNIČNÍ OVÁL 2012 - Běchovice

výsledky

 

p1030972.jpg

 

fotogalerie 1 - od Lindy

fotogalerie 2 - od Vanadis

fotogalerie 3 - od M.Polana

velká HLAVNÍ fotogalerie od Gorana ZDE

DAVID ŠTĚPÁNEK MISTREM ČESKÉ REPUBLIKY - Historicky první titul pro Davida a oddíl Inlinetalent Praha. GRATULUJEME!!!

Krásné výkony a výsledky jsme měli možnost sledovat na MČR v Běchovicích. Náš oddíl už nebyl rozhodně jenom do počtu a naši závodníci se prali i o přední umístění. Máme první titul pro mistra republiky, který zaslouženě vybojoval David Štěpánek. Pro Davida velká odměna za dřinu a pilné trénování které tomu objetoval. Další medaile odvážíme zásluhou Elišky Procházkové (1.místo), která stejně tak jako v Hradci nenalezla ani v Běchovicích konkurenci ve své kategorii. Mikuláš Brzoň získal bronzovou placku a dokázal si tak udržet letošní bilanci, co závod to bedna. Václav Urban získal bronz v kategorii junioři A.

Naši závodníci a jejich pořadí:

Eliška Procházková - 1. ze 4. Eliška vyhrála s náskokem a nové brusličky ovládá velmi dobře.

Linda Boubínová - 9. z 10.  Nejroztomilejší závodnice Inlinetalentu, kterou si nenechala pro rozhovor ujít ani ČT.

Metoděj Jílek - 4. z 8. . Mety bohužel přišel o svou bilanci co závod to medaile, ale bylo to po velkém boji a těsně.

Karolína Čechová - 4. z 9. Pro mě největší překvapení v barvách Inlinetalentu. Obrovské zlepšení (na trati 666m o 12 vteřin). Karolína podala parádní výkon.

Barbora Krátká - 5. z 9. Podala kvalitní výkon. Vím že se jí už dařilo i lépe. Bára to jistě předvede na příštím závodě.

Miky Brzoň - 3. z 8. Bedna je u něj letos klasika. Moje letošní představa je však o dva stupínky výše. Přesto však Miky k závodům přistupoval opět naplno a soustředěně. Veřím že příště se u něj dočkáme vítězství.

Pavel Procházka - 5. z 8. Pavlík si vylepšil osobní rekord na 666m o 2.vteřiny. Stejně tak jako u ostatních co nedávno začali jeho čas teprve přijde. Pavlík nám pak pomohl dekorovat vítěze v kategoriích dětí. Což byla taková pěkná tečka za celým závodním dnem.

Silva Nosková - 10. z 15. Našla chuť do závodů. Už to není Silva, která padá a jezdí hodně vzadu. Podala pěkný výkon.

Bára Andonova - 11. z 15. Bára jezdí až s moc velkým respektem ze soupeřek. Její místo je podle mě o 4 - 5 míst výše. Technicky jezdí pěkně.

Kuba Holubec - 7. z 16. Kuba a stejně tak Honza dosáhli v junD výborného výsledku. Kuba by v příští sezóně mohl jezdit o medaile.

Honza Albl - 8. z 16. Velké výsledkové zlepšení.

Matouš Burget - 11. z 16. Má na více. Na nových kolečkách se však neztratil a podal solidní výkon.

Matyáš Lukavský - 12. z 16. Je na začátku a podal tomu odpovídající výkon. Prodloužit krok a více si věřit.

Jonáš Mišner - 13. z 16. Kluci mají speedy chvilku tak si je ještě nestihli osahat. Jezdí ale technicky celkem dobře a vyrovnaně. Jejich čas přijde.

Jakub Mišner - 14. z 16. Stejně jako Jony.

Anna Bílková - 6. z 14. Další z letošních vynikajících výsledků. Aničce to letos jezdí parádně.

Nikola Skřivánková - 9. ze 14. Po slabších výkonech se zlepšila a veřme že se začíná pomalu vracet do formy.

Patrik Malinský - 8. z 9. Patrik předvedl pěkný čas ve sprintu na 200m. Delší závody jsou zatím nad jeho síly.

Katka Urbanová - 5. z 6. Neměla svůj den, škoda nevydařené dvoustovky která by měla být její silná disciplína.

David Štěpánek - 1. z 8. Už bych se jen opakoval, výborný výkon.

Eva praibišová - 4. z 5. Byla blízsko medaile, ale nevyšel jí sprint na 200m její dlouhodobá slabina. V závodě na 3000m points podala dobrý výkon.

Vašek Urban - 3. z 3. Bral bronzovou v kat jun A. Adlt je nad jeho síly. Štrunc by měl být pro něho hratelný soupěř.

Mirek Pražma 9. z 9. Závody mu nevyšli, Mirek má natrénováno na více. V Praze na Lifeinline se zase chytí.

Celkem se na MČR představilo 23. našich závodníků. Ostatní až na jednoho! se řádně omluvili.

Děkuji za výkony a hodnotím MČR v Běchovicích za velmi dobrý výsledek pro oddíl, hlavně zásluhou Davida jsme se zařadili po bok velkých týmů které vychovávají a mají mistry republiky.

Další závody (a že jich teď ještě bude) klepou na dveře. Na velkou oslavu není čas, přesto bych rád udělal takový slavnostní trénink a to ve čtvrtek 17.5. kdy by jsme dali volný trénink. Bruslení rodičů s dětmi a pak společně pojedli dort na oslavu Davidova titulu. Proto kdo můžete , přijďte ve čtvrtek s bruslemi na společný trénink od 16.30 (Kdo nemá brusle , tak mu půjčím :o)

Budu se na vás těšit

Pavel Zajpt

 

 

6.5.2012

Inline pro život - Lifeinline tour 2012 - Hradec Králové

fotogalerie 1 od renainline

fotogalerie 2 od polyxena

výsledky

Sezóna 2012 je v plném proudu a poslední dobou se toho odehrálo opravdu hodně. Soustředění v Račicích, hlavní soustředění Inlinetalentu v Německé Skate Areně, první dva závody Běchovické Korunky, výprava Inlinetalentu na první zahraniční závody v Německém Gross-Gerau (samostatný článek připravuji) - kde jsme zásluhou Mikuláše Brzoně získali velmi cennou první zahraniční medaili a to stříbrnou. Sezóna běží, trénujeme na plné pecky a tak se přiznám že vše nestíhám v článku vydat. Snad už alespoň všichni účastníci na soustředění v Německu obdrželi DVD se záznamem z tréninků, kdo ho ještě nemá tak si prosím u mě vyžádejte.

Dnes se otevřela i v ČR silniční sezóna a to závody v Hradci Královém Lifeinlinetour.

www.lifeinline.cz

Velký den pro Davida Štěpánka a zúročení tvrdé zimní přípravy, takový byl hlavně Hradec pro oddíl Inlinetalent. David vyhrál s velkým přehledem závod na 5km. V závodě na 10km vyhrál hromadný spurt (obrovské překvapení pro soupeře) velké skupiny o třetí místo. Získal tak 3.místo celkově a 1.místo ve své kategorii na 10km. Velký úspěch!!! Další medaile odvážíme zásluhou Vaška (10km a 21km), Mikuláše (3.místo na 1km) a mě (13.místo na 21km a 2.místo v kategorii). Náš další trenér Martin Kuchař si vedl také velmi dobře a po druhém místě na 10km přidal výborné 8.místo (1.v kategorii) v hlavním závodě na 21km. Martinův výkon je pořeba ocenit i proto že ho potkal nepříjemný pád, ale on se dokázal vrátit na čelo závodního pole.

dsc01434.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

Účastnili jsme se ve složení Miky Brzoň, Kuba Holubec, Bára Andonova, Anna Bílková (které to letos začíná lítat a jezdí parádně), Matouš Burget, Eliška Procházková, Pavlík Procházka, Karolínka Čechová, Vašek a Katka Urbanovi, Mirek Pražma, David Štěpánek, Eva Praibišová a já.

Trochu mě mrzí neúčast našich závodníků kteří se ani neobtěžovali s omluvou. Tak takto tedy ne přátelé. Jsme závodní oddíl a naší prioritou je proto účast na závodech. Nemluvím o těch kteří mi podali řádnou omluvu.

Dnešní den byl tedy opravdu velmi úspěšný.

Já moc děkuji za reprezentaci našeho oddílu, který stoupá vzhůru. Kam až budeme schopni vystoupat ukáže čas, já věřím že hodně vysoko....

Pavel Zajpt

 

25.3.2012

Ortrand - Něměcko - půl maraton

výsledky ZDE

foto - brzy

Úspěšná výprava trenérů Inlinetalentu Praha na první silniční závody v Německém Ortrandu. Náš trenér Martin Kuchař (letos stejně jako já loni ještě za barvy ISC Praha) na vynikajícím 2.místě. Po úniku v posledním z deseti dvoukilometrových náročných okruhů (do kopce, přes kostky a z kopce) ho dokázal na pásce porazit pouze Bartosz Chojnacki elitní reprezentant Polska. Já jsem obsadil 16.místo. Čelo závodu mi ujelo po polovině závodu kdy jsem už nedokázal akceptovat vysoké tempo prvního balíku. Závodu se účastnilo cca 150 závodníků. Ale i tak považuji svoje 6.místo v kategorii za úspěch a hlavně za výkon na který se bude dobře navazovat hned následující víkend v Berlíně. V Berlíně začíná 1.4. Německý pohár a za účasti celé světové špičky to bude opravdový zážitek a ten pravý superostrý start do sezony!

Tak nám držte palce! :o)

Pavel Zajpt

 

 

20.3.2012

 

CZECH INDOOR INLINE OPEN – MČR HALA 2012 – 18.3.2012

SEZÓNA 2012 odstartovala!

 První letošní inline závody aneb čekání na titul pokračuje

Fotogalerie Inlinetalent z MČR HALA 2012 ZDE

 

Ano je to tak, čekání na historicky první titul mistra České republiky pro oddíl Inlinetalent Praha pokračuje… na dosah a téměř už v kapse ho měl v neděli náš závodník David Štěpánek.

Hodnocení bych začal právě u něho.

David nastupoval do závodu v zcela nové roli a s novými úkoly.

Porovnejme například MČR Benátky n/Jizerou, kdy David nastupuje do závodu jako outsider na titul a s ne příliš kvalitní formou a sebedůvěrou.

MČR v Hradci Králové bylo představení „nového“ Davida Štěpánka – favorita na titul, s novou vynikající formou, se zdravou dávkou sebevědomí a vírou ve vlastní schopnosti.

Soupeřům vyrazil po první disciplíně dech. A nebojím se napsat, že po loňsku kdy se mu smáli se ho letos báli.

David a stejně tak celý jeho realizační tým nezvládl takticky poslední disciplínu 1500 points a tak se bohužel David musel spokojit „s pouze“ druhým místem v republice.

David však může být spokojen. Suverénně ovládl závod na 1000m a 500m. Soupeři s ním teď budou a musí počítat. David je dříč a nepoleví, naopak hned následující den nastoupil do tvrdého tréninku a oznámil, že ještě zvýší tréninkové úsilí. Takže Davide gratulace a můžeme se jen a jen těšit na tvoje další závody.

 

Velmi pěkný článek o Davidově výkonu a nejen o něm sepsala Lída Krupková (za pořádající KSBM Modřany) na světukoleček  - http://svetkolecek.cz/reportaze-z-inline-akci/5100-czech-indoor-inline-open-2012-otevrene-mcr-v-halovem-inline-rychlobrusleni

 

Eva Praibišová a Katka Urbanová braly mistrovské medaile. Katka za třetí místo a Eva za druhé místo. Pro Inlinetalent Praha je to další přírůstek cenných kovů do klubové historie.

 

mcr-eva.jpg

Konkurence se v jejich kategoriích však nesešla velká, a proto měly cestu za medailí snadnější.

O Evě je však známo na základě výsledků z tréninku, že její pravý čas a závod teprve přijde na silničních závodech, na které se připravuje a specializuje.

 

Další medailisté:

Zlato odvážíme zásluhou naší nejmladší závodnice v kategorii mini/začátečníci Elišky Procházkové. V kategorii neměla konkurenci a bruslařsky je o kategorii výše.  Pokud by její elán, chuť a nadšení vydrželo po další léta tak zde jednou budeme mít závodníci elitní TOP třídy. Nezbývá než si přát aby nám Eliška u našeho krásného sportu vydržela.

 

Miky Brzoň vybojoval krásnou stříbrnou medaili v kategorii E a v jednom z nejhodnotnějších výkonů jeho dosavadní kariéry udělal velkou radost nejen sobě ale i jeho trenérovi, který v medaili u Mikyho věřil a doufal. Proto díky a gratulace.  Miky se svým předvedeným výkonem nominoval do úzkého výběru, který Inlinetalent Praha přihlásí na elitní závody do německého Gross Gerau.

 

V kategoriích fitness si odváží zlatou a stříbrnou medaili Metoděj Jílek a Linda Boubínová.

Mety tak drží zatím velmi zajímavou bilanci, co závod to medaile. Metoděj i Linda i přes absenci konkurence předvedli pěkné výkony a patří jim poděkování.

 

Zásluhou Kuby Mišnera putuje i první bronzová medaile do rodiny Mišnerů. A jen škoda, že děti na speedech nemají odvahu se přihlásit hned do své správné kategorie, mohl tak mít medaili i Jonáš. Ale nehledejme a nedělejme z toho kalkul. V Inlinetalentu to funguje a razíme tak, máš speedy tak se jdeš otrkat hned pořádně ve své závodní kategorii. Není na co čekat a zkušenosti, které tak získáme, později prodáme. Nebudeme kalkulovat s výsledky, tak proto až Mišneráci budou mít speedy (a na to už se moc těším), tak hned samozřejmě zaplují do své kategorie junioři D.

 

Celkem jsme tedy na prvním závodě posbírali 8 medailí, což je krásný počet a považuji to za velký úspěch pro oddíl Inlinetalent Praha.

 

Celkové výsledky naleznete zde - http://indoorinline.cz/wp-content/uploads/2012/03/V%C3%BDsledky-CIIO-2012-Results.pdf

 

Nyní bych závody rád zhodnotil z trochu jiného úhlu a ne jen na základě získaných medailí, ale celkového předvedeného výkonu. Uvedl bych TOP TEN. Deset nejlepších výkonů z mého trenérského pohledu.

 

1.David Štěpánek – jeho hodnocení je popsáno výše. Snad bych jen doplnil jeho skvělý výkon na úvodním sprintu na 40m, kde dokázal porazit i starší a zkušenější soupeře.

 

mcr-david.jpg

2.Mikuláš Brzoň – opět jeho hodnocení je výše. Stejně tak jako David se i Miky předvedl výborným časem ve sprintu.

 

mcr-miky.jpg

3.Jakub Holubec – Obsadil 6.té místo na svých prvních závodech (v rámci MČR junD).

Doslova překvapil, až skoro šokoval, když dokázal držet krok s těmi nejlepšími v této kategorii. Velmi kvalitní závodníci jako např. Fajkus nebo Sejpal byli na dostřel. První disciplína 300m a v ní postup do finále a v něm 4. té místo zadělali na super výsledek. Mohlo to dopadnout ještě o kousek lépe. Kubu však v poslední disciplíně potkal pád a více než 6. té místo už dojet nedokázal. Přesto na první závody v životě byl předvedený výkon vynikající. Kuba tak doplňuje v nominaci do Gross Gerau Davida a Mikyho.

 

mcr-kuba.jpg

4.Anna Bílková – 4.té místo v republice. Potvrzení narůstající formy a hlavně velké zlepšení v technice. I Anička už dokáže držet krok se silnou konkurencí v kategorii. Na ty nejrychlejší to zatím ještě stále není. Ale i tak je 4.té místo a předvedený výkon velmi hodnotný a krokem dopředu.

 

mcr-anna.jpg

 

5.Nikola Skřivánková – Přes nastupující virózu dokázala nakonec obsadit velmi pěkné 5.té místo v republice. Nikola sice opticky neprodala natrénované maximum a mohla působit v závodě pod očekáváním, ale s odstupem času musím Nikolu zařadit mezi naprosto nejlepší závodníky z našeho oddílu. Její kvalita je veliká a my jen musíme čekat a doufat kdy už to i na závodech bude ta rychlá, neohrožená, přidrzlá, mrštná Nikola stejně tak jako na tréninku.

Od Nikoly se možná čekalo malinko více, ale jak už jsem psal v úvodu, nastupovala do závodu s nastupující nemocí. Nikola a Anička uzavírají naší nominaci na závody do GrossGerau.

 

6.Eliška Procházková – Její hodnocení viz výše. Snad jen doplnit že bylo opravdu velmi příjemné jak Eliška v tak malém věku k závodům přistupovala. Že by opak Nikoly??? Na tréninku ne až tak přesvědčivá a na závodech skvělá??? No uvidíme. Každopádně parádní výkon.

 

7.Bára Andonova – 5.místo v republice v kategorii junD. Kvalitní umístění + jedna účast ve finálové jízdě. Bára dřela a snažila se naplno. Potřebuje se ještě technicky srovnat, ale už teď ukazuje, že se sní bude muset v budoucnu počítat stále výš a výš.

 

8.Josef Láska – Mně osobně udělal Pepův výkon velkou radost. Nezabalil to, prodává co natrénoval a musí se s ním počítat! Obsadil 7.místo v republice v kategorii junD. Předváděl bojovný a soustředěný výkon. Pepa patří do zkušenější části našeho týmu a to také na závodech prodal a potvrdil. Zhostil se role vodiče pro svoje „mladší“ kolegy z týmu. Počínal si celkově velmi dobře a už to zdaleka a dávno není ten Pepa, co uzavírá startovní pole. Celkově obsadil 7 místo z 12.

 

9.Matouš Burget – Slovy J.Bosáka – A ono to půjde a né že né, bych ohodnotil výkon Matouše. V Matoušovi někde hluboko dříme srdce závodníka, a když se soustředí a chytne potřebnou chuť podává pěkné výkony a i styl jízdy je rázem na úplně jiné úrovni. Další ze závodníků, který mně osobně udělal radost svým přístupem.

 

10. Top deset bych uzavřel oběma kluky Mišnerovými – hodnocení viz výše. Nezbývá než dodat a znovu ocenit bojovnost a jen se těšit na jejich přechod na brusle speed. Je z obou cítit velkou chuť a zápal a já předpovídám velmi kvalitní závodníky.

 

Závodů jsme se účastnili v celkovém počtu 20ti závodníků (za ten počet moc díky)

 

mcr-it-praha.jpg

Mimo už zmíněných Evy, Katky, Metoděje, Lindy si svou první závodní zkušenost odbyli naši závodníci Karolínka Čechová, Pavlík Procházka, Radek Koděra, Matyáš Lukavský a Patrik Malinský. Nikdo z nich nepropadl, u všech je naopak potřeba ocenit přístup a bojovnost. Není vůbec lehké měřit se ve svém prvním závodě v životě hned s celorepublikovou konkurencí na závodě MČR. Obdiv a poděkování za to jak to zvládli. Další závody neříkám, že budou lehčí, ale určitě do nich budeme vstupovat zkušenější a o to právě jde a na to je třeba se těšit.

 

Hlavní akcí, která nás nyní čeká je soustředění Flaeming Skate – Německo. Po návratu ze soustředění se pak naplno rozběhne sezóna 2012.

 

Děkuji za reprezentaci oddílu a gratuluji všem za předvedené výkony.

Fotogalerie  - http://renainline.rajce.idnes.cz/Halove_MCR_inline_18_03_12_Hradec_Kralove/#

 

Pavel Zajpt

 

 

3.3.2012

Palestra Kbelská desítka 3.3.2012
výsledky

V sobotu se část našeho týmu účastnila běžeckých závodů.
Na startu dětského závodu na 500m jsme měli dvojí zastoupení pány věčné rivali Kubu a Mikyho. Kluci okořenili výkon pádem, což je u běžeckého závodu méně běžná záležitost, ale není se nakonec čemu divit, kluci to tak mají zažité z inline bruslí :o) tak si to nemohli prostě odpustit. Druhé místo obsadil Kuba Holubec, čtvrté místo Miky Brzoň.
Po zmatcích ve výsledkách ze strany pořadatele, kdy nebylo jasné kdo jaký závod měl běžet a kdo se jak umístil nakonec převzal Kuba z rukou trenéra brozovou medaili za 2.místo. Pořadatel neměl jasno v dětských kategoriích a je to celkem škoda. Vše ale dobře dopadlo a Kuba si odnáší i nějaké ty věcné ceny.

V hlavní kategorii na 10km jsme měli Pavla, Evu, Katku a Vaška. Poznámečka - David je na horách - OK má omluveno ALE! určitě se tomu nevyhne a čeká ho individuální běh, kterej mu pěkně stopnu.

Já jsem zaběhl slušný osobní rekord 38,02 a obsadil 79. místo z 792
Eva zaběhla velmi hodnotný čas 44,24 a obsadila 13.místo v ženách do 34 let z 84
Eva si i zlepšila své maximum oproti prvnímu testu o 5.minut
Katka zaběhla osobní rekord a pěkný čas 52,17 a osbsadila 47.místo z 84. I ona se zlepšila oproti testu o 2,5 minuty.
Vašek zaběhl čas 44,32 a vylepšil si osobní rekord a čas z testů o 15 vteřin. Vašek obsadil 342.místo z 792 celkových účastníků.

Závody hodnotím pozitivně. Hlavně u Evy je patrný velký výkonnostní nárust. Velmi příjemně překvapila svým výkonem Katka.

Pavel Zajpt

dsc01293.jpg

 

22.2.2012

Fotogalerie z dnešního tréninku s magickým datumem kde jsme se sešli v parádním a hojném počtu. - ZDE

Přináším krátkou fotoreportáž z dnešního tréninku. První závody sezóny 2012 se blíží tak je velmi dobře že se na tréninku začínáme ukazovat ve velkém počtu. Všichni už pojedeme závody v Hradci na parketách, pak si odskočíme doladit formu do Německa a pak už jen závody a závody. Tedy to co je hlavní nápní našeho závodního oddílu. Věřím a myslím si že jsme se přes zimu neflákali, naopak někteří trénovali tvrdě a ani v zimě nevynechávali. Nové členy jsme zapracovali do oddílu a i když je to pro ně někdy složitější a rychlé tak musím říct že se s tím perou statečně. Všichni dělají pokroky, někdo malé někdo o kousek větší. V oddíle ale není nikdo kdo by se zasekl na místě. Někteří naopak vyletěli, začínají jezdit rychle a tím si tak i trochu začínají zadělávat na odpovědnosti směrem k výsledkům a očekávání. Ale i to je dobře, protože určitá forma tlaku prostě ke sportu patří. Rozhodně to však není tak že by jsme se ocitali pod tlakem. Naopak ti kterých se očekávání týká zároveň ukazují že už mají a dokáží mít i v hlavě srovnáno proč se sportu věnují a co chtějí. Proto už teď vím že budou naplno plnit svoje role. Část oddílu čekají první závodní krůčky. Hlavně si užít novou zkušenost, poznat co a kdo je vlastně soupeř, pravidla závodů, dění a atmosféru to je úkolem jejich prvních závodů. Zda budou závody v Hradci zároveň i mistroství republiky zatím oficiálně nevíme, ale věřme že tomu tak bude. MČR by pak bylo pravděpodobně vypsáno pro kategorie junD až senioři. Jedinou smutnou zprávou tak prozatím stále zůstává dlouhodobější absence Dominika Brzoně z důvodu zlomeniny ruky. Jeho návrat však přijde a my věřme a buďme připraveni, že to může být jeden z prvních velkých návratů v historii našeho oddílu. Dominik na to chuť to má, bude záležet na celém oddílu a na trenérech jak se podaří restartovat jeho talent.

Uvidíme se na tréninku hned zítra, pozítří, popozítří, popopozítří, popopopozítří....  :o) a tak dále stále dokola dokud nebudeme řádně připraveni. A to v životě sportovce nemusí být vlastně nikdy, vždy by měla být ta možnost a chuť posouvat své hranice dál a dál.

Pavel Zajpt

 

 

22.9.2011

Plzeň Lifeinline tour a Ked inline Kladno

Plzeň Lifeinline tour

V Plzni jsme měli v dětské kategorii dvojí zastoupení - Aničku Bílkovou a Mikuláše Brznoně. Anička přes špatný start bojovala až do konce a do poslední chvíle se pokoušela náskok první skupiny vymazat, bohužel před cílem jí potkal pád a tak dojela nakonec na 27. místě z 39. (7. v kat)  výsledky

Miky potvrdil zlepšující se formu a splnil cíl (medaile) z kterým byl do Plzně niominován.Ve své kategorii si dojel pro stříbrný kov a celkově obsadil velmi pěkné 7.místo z 25 startujících v závodě na 1 km. výsledky

V závodě na 10km a 21km MČR se pak představili David Štěpánek a Katka a Vašek Urbanovi. A také smolařka dne Anička Bílková, kterou stejně jako na trati 3km potkal pád a závod nedokončila.

Na trati 10km jsme měli Davida Štěpánka, který podal opět výborný výkon. Nebojí se a hlavně má na to aby držel v závodě první skupinu až do cíle. Dorazil jako 19. ze 112. závodníků. výsledky

Kateřina Urbanová na trati 10km podala také pěkný výkon. 8. místo z 25 žen je třeba hodnotit kladně. Katka má však na mnohem mnohem víc a věřme že v sezóně 2012 naplno prodá svůj potenciál a talent. výsledky

V hlavním závodě na 21km (zároveň MČR na 21km) startoval Václav Urban. Celý závod bojoval a kontroloval své hlavní soupeře v boji o mistrovské medaile v kat jun B. V závěru nedokázal pak udržet bohužel dvojici Štrunc, Vevera a dojel na kvalitním 4.místě v rámci MČR jun B. výsledky

Trenér Pavel Zajpt se rozloučil s oddílem ISC Praha pro něj velmi úspěšným 15.místem v republice v rámci hlavní kategorie mužů. výsledky Nyní bude závodit od sezóny 2012 v barvách oddílu Inlinetalent Praha.

 

isc-louceni-2011.jpg

Pavel se rozloučil s ISC Praha společným vítězstvím v týmech na 21km

 

 

Keb inline Kladno

Především zazávodit si, dobře potrénovat, užít si dobrou náladu, kterou nám nezkazilo ani mokré počasí, to byl hlavní cíl závodů na Kladně.

Konkurence se zde již tradičně nepotkala vysoká, přesto však díky organizátorům, kteří mají vždy vše perfektně nachystané - včetně kvalitních cen jsme si závody užili.

Ve složení Bára Krátká, Eliška Krátká, Mikuláš Brzoň, Anna Bílková, Katka Urbanová, David Štěpánek jsme posbírali perníkové medaile a pěkné ceny. Nakonec jsem se na start postavil i já, v půjčené kombinéze Aničky a o dvě čísla menších bruslích od Davida a v klubové bundě jsem pro mě překvapivě (pač jsem čekal že se spíš přizabiju :o) vybojoval první místo za asi největšího deště toho dne. 

výsledky Kladna

 

Pavel Zajpt

 

8.9.2011

Sezóna finišuje do svého konce

Konec sezóny 2011 patří jednoznačně našemu současnému nejlepšímu závodníkovi Davidovi Štěpánkovi. Na základě výkonů které předvádí v závěru sezóny si právěm zaslouží toto označení. V záři si vytvořil všechny osobní rekordy na všech svých tratích.

Ukazuje to na jediné - kdo trénuje pravidelně a poctivě může očekávat kvalitní a zlepšující se výsledky.

U členů kteří se na tréninku o prázdninách (a že jich bylo) neukázali ani jednou je bohužel vidět výkonostní propad.

Brzy vybereme tréninkové deníky a překontrolujeme kdo o prázdninách trénoval a kdo ne. I když mnohé je patrné z výsledků na poslední Korunce.

Řekněme si to pozitivní co se v závěru sezóny povedlo a podařilo.

MČR Račice

výsledky

závod na 10km -

David Štěpánek 17.místo ze 75 čas 16min20s - první balík (loňský čas na totožné trati 23 minut)

Václav Urban 20.místo ze 75 čas 16min22s - prvnín balík (loňský čas na totožné trati 16,46)

Katka Urbanová 8.místo z 38 čas 18minut21s - první balík

Běchovická Korunka - září

výsledky

Nejlepší výkon a výsledek předvedla Anička Bílková, která obsadila krásné 2.místo a za sebou nechala velmi silnou konkurenci oddílu z Modřan. Anička zlepšila své osobní maxima, na čas pod 2 minuty na 1km však stále ještě čeká. Další z těch které poctivě plní docházku na tréninky a vrací se jí to v podobě pěkných výsledků.

Další parádní výkon předvedla stále se zlepšující Bára Krátká. Stále na bruslích fitnes už stíhá ty nejlepší v kategorii a po přechodu na speed brusle bude velmi silnou konkurencí pro ty úplně nejlepší.

Ostatní předvedli své standartní výkony. Bylo překonáno sice pár osobních rekordů, ale však jen v řádu tisícinek.

Časy máme celkem pěkné, je však potřeba začít myslet na pořadí v závodě. Čas je vždy až to na druhém místě. Pořadí je rozhodující.

Pavel Zajpt

 

 

 

16.7.2011

MČR na silničním ovále Nové Město na Moravě

dsc00338.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

výsledky

foto 1

foto 2

Mistrovství České republiky - kadeti - 2.místo - David Štěpánek

david-zat.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 


Mistrovství České republiky - kadetky - 3.místo - Kateřina Urbanová

katka-zat.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

Velice pěkné závody se odehráli v rámci MČR na silničním ovále v Novém Městě na Moravě. Nás tým se rozhodně neztratil a byl vidět. Tentokrát nás reprezentovala ta zkušenější a starší část našeho oddílu. Z MČR odvážíme zásluhou Davida Štěpánka a Katky Urbanové stříbrnou a bronzovou medaili. Velmi dobře si vedl i Václav Urban, který měl po velmi dobré dvoustovce zaděláno na medaili, na dalších tratích se mu už bohužel tolik nedařilo. Evě Praibišové tak trochu vzala dech úvodní dvoustovka, i když na ostatních tratích bojovala a prala se o lepší umístění ztrátu z první tratě nedohnala. Katka předvedla skvělou dvoustovku a 5ti stovku, v závěrečné patnáctistovce už pak bojovala s únavou z celého dne, přesto však bronz uhájila. David před závěrečnou patnáctistovkou mohl skončit první, druhý ale i třetí. Zajel výborně a bylo z toho pro něj velmi pěkné druhé místo. David potřeboval tento impulz, který ho věřím povzbudí do další práce. Všem gratuluji.

Pavel Zajpt

 

13.7.2011

Běchovická korunka červenec

výsledky

Premiéra nových členů Katky a Vaška v barvách Inlinetalentu. Osobní rekord na 1km pro Elišku a Evu. Medaile pro Evu a Vaška (ne to opravdu nejsou ty co prodávají ta cdčka :o)), Báru a Katku. Taková byla prázdninová Korunka.

Pavel Zajpt

 

18.6. - 19.6.2011

18.6. World inline cup Ostrava - Lifeinline tour  fotogalerie   - výsledky

18.6. Stromovka inline závody  fotogalerie  -  výsledky

19.6. ČMP - Inlajn cup 2011 - Stožec  fotogalerie  - výsledky

Inlinetalent bodoval! O víkendu vyhrával medaile a poháry v Praze, v Ostravě a na Šumavě :o) 

dsc00313.jpg

 

V Ostravě nás zastupoval - Honza Havlena

dsc00299.jpg

Ve Stromovce - Anička Bílková, Jana Šimurdová, Eva Praibišová, Eliška Krátká, Barbora Krátká, David Štěpánek, Pepa Láska, Miky Brzoň, Domča Brzoň

 

Na Stožci - Anička Bílková, Jana Šimurdová, David Štěpánek

Podařený závodní víkend je za námi. Další závody pro náš tým (mimo tradiční Korunky) jsou zatím docela daleko. Teď nás čeká věřím kvalitní letní příprava.

 

Pavel Zajpt

 

 

11.6. - 12.6.2011

Czech inline Open 2011 - Mistroství ČR na dráze

výsledky

fotogalerie 1 - od M.Polana

fotogalerie 2 - od Vanadis


Začnu poděkováním za reprezentaci oddílu Inlinetalent na takto významných závodech a za téměř 100% účast. Z počtu 18 závodníků našeho oddílu jsme se v Benátkách představili v krásném počtu 15. Vzhledem k velikosti a náročnosti závodu se pro nás nejednalo o nic jednoduchého a naši závodníci se střetli se silnou domácí i zahraniční konkurencí. Byla to pro nás všechny velká nová zkušenost a věřím že i povzbuzení do další tvrdé práce v tréninku.

Poděkování patří již tradičně našemu perfektnímu supportu v podání rodičů. Děkujeme všem kteří se podíleli na napečení zákusků pro děti, zajištění občerstvení a všeho ostatního. Moc nám tím pomáháte k obrazu dobrého vzhledu a prezentace oddílu.

Nyní zpět k našim závodníkům v hodnocení každého jednotlivě.

Zuzanka Nosková - Jsem rád že se naše nejmenší členka na závodě ukázala a startovala. U dětí tohoto věku jde především o zábavu a to věřím bylo naplněno. Zuzanka byla po celou dobu dobře naladěna, usměvavá a své výkony podtrhla jako vždy roztomilým projevem.

Helenka Nosková - Stejně tak jako její sestra, hodnocení se prakticky neliší. Helenka podávala v závoděch o něco výraznější a lepší výkony. Příští rok by mohla už myslet na jízdu o něco více v předu.

Barbora Krátká - V juniorkách F naše nejlepší závodnice. Bára má bojového ducha a chuť závodit a prát se o co nejlepší umístění. Vedla si v závodech velmi dobře a v mnoha jízdách překvapila a udělala radost. Její výkony rostou závod od závodu. Vyhnula se pádům a tak naplno mohla prodávat svojí pověstnou dravost.

Barbora Andonova - Stejně tak jako malá Bára, má ta velká Bára obrovského bojového ducha a závodnické srdíčko. Její soupeřky všechny na speedových bruslích ji vystavili do těžké role. Ale Bára se jí nezalekla a i přes to že jezdí na fitnes bruslích a v přešlapu si zatím nevěří tak bojovala a snažila se jak nejlépe dovedla. Pár speedových bruslařek nechala dokonce za sebou. Báru čeká v příští sezóně přechod na brusle speed, až tak nastane můžeme se těšit na pěkné výsledky.

Mikuláš Brzoň - Předvedl (tak jako většina) na všech tratích své osobní rekordy. Z pohledu trenérů nejpilnější závodník co se koncentrace a vnímání závodního dne týká. Nejmenší chlapecký závodník v našem oddíle odvedl kus dobré práce, měl pěkné umístění. Finálové jízdy mu unikali o zlomky setin a může být ze závody v Benátkách spokojen.

Dominik Brzoň - Junioři D to už je kategorie, kde se začíná ostře závodit a konkurence a závodníci mají velkou kvalitu. Dominik se nebojí konkurence a má chuť závodit a prát se o co nejlepší místa. Měl smůlu v podobě pádu v semifinále na 500m. Bojoval a předvedl pěkné výkony.

Jan Albl - Po nevydařeném prvním dnu se otřepal a šel do druhého dne s bojovností a chutí. Konkurence byla však i tak příliš vysoká a Honzovi se příliš nevedlo. Má však vše před sebou. Má velkou sílu a tu až správně použije bude se mu dařit mnohem lépe.

Pepa Láska - Stejně jako Honzik i on neměl vydařený první den. Do druhého dne nastoupil neohroženě a všiml jsem si, že hlavně na startu stihl vždy schytat a rozdat pár loktů. Strkanice na startu a v závodě se nebojí a to je důležité pro jeho další vývoj.

Anička Bílková - Stejná písnička jako u Honzy a Pepči. Nevydařený první den, příliš velký respekt z konkurence taková byla úvodní pětistovka v podání Aničky. Druhý den už to však byla ta stará známá Anička, dobře jezdící a přešlapující. Jen díky horším postavením na startu se pak už nedokázala posunout ve výsledcích výše, kam určitě patří.

Eliška Krátká - Stejně jako Miky i ona si zaslouží pochvalu za přístup k celému závodnímu dni. Její projev byl opět příkladný. Eliška nemá ještě rychlost na to aby se držela silné konkurence, má však už celkem pěkný styl a proto až získá zmiňovanou rychlost, bude s Aničkou věřím schopna nějaké týmové taktiky.

Sivla Nosková - Přes tréninkové manko se Silva ze závody popasova velmi slušně. Ostudu neudělala. O Silvě vím že má dobrou výkonost (z kola), proto až se pořádně s kamarádí se speed bruslemi tak se určitě v časech a umístění může posouvat nahoru.

Jana Šimurdová - Předvedla zlepšení v osobních výkonech, které ji zatím musí stačit. Dívky proti kterým v kadetkách závodila mají letité zkušenosti, proto ani nejde je zatím porážet. Jana však svou pílí a chutí jakou předváděla doposud vše během dvou let dožene a své vrstevnice začne stíhat.

Eva Praibišová - Patří jí velká gratulace za 3.místo na MČR dráha. Eva udělal pro tým a pro sebe medaili a to se samozřejmě hodně cenní. Každá medaile pro náš tým je v dobách našeho vzniku velmi ceněna. Eva však je v podobné pozici jako Jana. Musí nyní hodně trénovat a zdokonalovat se v technice a když vydrží a já věřím že ano, tak i ona bude své vrstevnice prohánět.

 

p6128028.jpg

 

David Štěpánek - Jeho dosavadní kariéru, bych si dovolil shrnout do věty - Čekání na to kdy to tam konečně padne?!... Čekání pokračuje i po závodech v Benátkách. David nestíhá své vrstevníky a v kategorii kadeti kde jsou opravdu už jen ti nejlepší v republice to má velmi těžké. David na sobě pracuje! Trénuje 5 krát týdně, pondělky dvoufázově. Ta dřina se musí dříve nebo později projevit. Nikdo nechce uspět více než David, dejme mu ještě čas.

Jan Havlena - I přes zařizování zahraničního pobytu mu vyšel čas a alespoň na druhý den přišel změřit síly se silnou konkurencí, která v juniorech A a v seniorech je na nejvyšším levelu. Honza byl na dráze poprvé. V závodě na 1500m získal cenné skalpy. Jeho role je pro letošek na silničních závodech na 10km.

 

Závěrem trochu odbočím a chtěl bych náš tým, ale i čtenáře pozvat na nový seriál závodů Wheels on the track 2011 - info a propozice zde - http://www.inlinetalent.cz/wheels-on-the-track/

Pavel Zajpt

 

 

10.6.2011

Inlinetalent Praha míří na své první velké závody

Pro ostatní týmy zřejmě už rutina v podobě klasického závodu Czech inline open, který se každý rok koná v Benátkách n/Jizerou, bude pro náš oddíl ostrý test, který ukáže jak na tom po 10 měsících od založení a fungování jsme. Jak si stojíme v porovnání se silnou konkurencí (včetně zahraniční). Těšit se můžeme hlavně na bohaté zkušenosti, které nám start na těchto závodech přinese. Na bednu je zřejmě ještě trochu brzy, ale máme už i takové závodníky, kteří by o sobě mohli dát výrazně vědět a zabojovat o zajímavá umístění. Pro navození té správné závodní atmosféry doporučuji si prohlédnout nádhernou fotogalerii z předchozího 10.ročníku tohoto tradičního závodu. fotogalerie od ehm.cz zde

Hodně štěstí!!!

Pavel Zajpt

 

 

1.6.2011

Běchovická Korunka - červen

výsledky

fotogalerie

Dnešní Běchovická Korunka opepřená serií pádů přinesla velmi zajímavé výsledky a neoficiálně změřené osobní rekordy pro všechny aktéry. Výsledky brzy! Jen velká škoda naší malé účasti...

 

dsc00247.jpg

 

Určitě velká pochvala všem účastníkům Běchovické Korunky!!! Silva - První závody v barvách IT zvládla dobře a v závodě na 1 kolo předvedla dobrý výkon. Je cítit že Silva se začíná chytat a získavat chuť do tohoto nádherného sportu. Cítil jsem z ní velké odhodlání a nebojácnost a to mi udělalo velkou radost. Nikola - Dokázala zastopit naší jedničku v kat.D Aničku na jedničku! Konečně předvedla výkon který je hoden její kvality. Právě na Nikole a Dominikovi dnes byla očekávána největší odpovědnost a výkony. Směrem k MČR je to velmi pozitivní. Nikola umí, ale jen když chce a dnes opravdu chtěla. Patří jí dík a pochvala. Dominik - Předvedl nejlepší výkon v barvách IT. Ošklivý pád ho nerozhodil ani na vteřinu a okamžitě zpět na nohou bojoval se Zdeňkem Sejpalem (KSB Benátky) až do posledního metru. I on ukázal že se nebojí konkurence a směrem k MČR naznačil formu.  Miky - Měl dnes težké soupeře, například Prokop Stodola (KSBM) je ostřílený závodník s mnoha a mnoha zahraničními starty. Proto Miky ze 3 obsadil 3.místo, ale troufám si tvrdit že i on zajel osobní rekordy(časy v době psaní článku neznám). Zlepšil styl a jeho projev byl o dost lepší než minule. Miky bude v Benátkách jendím z našich hlavních želísek a bude na něj upřena velká pozornost. Dnes ukázal že bude a je schopen nést odpovědnost. Předvedl soustředěný výkon. Pochvala patří i celé rodině Brzoňů, kteří dnes pracovali na 110% a odvedli kvalitní práci od supprotu až po závodníky. Jana - Předvedla výkony na hranici svého maxima. Měla pád na trati 1000 metrů. Nezranila se moc, ale velmi rychle navazující závod na 3000 metrů jí nedodal dosti času na odpočinek a ošetření. Výkon na 3000 metrů tak byl jednoznačně ovlivněn pádem, ale i tak Jana předvedla dobrý výkon a hlavně opět posun v technice. Jana před 10 mesíci dá se říct neuměla bruslit! A teď! Předvádí kvalitní techniku a skluz, jízdu od jízdy lepší a lepší. Jany čas nastane trochu později. Má velkou snahu a píly v tréninku a ta jí krůček po krůčku posouvá dál a dál. Směrem k MČR čeká Janu težká velmi težká zkouška, s kterou si ale určitě poradí, tak jako ze všim doposud. Eva - Co závod to zlepšení o cca 10 vteřin na trati 1km. Kam až to může jít?! Eva se lepší tak rychle až se mi tomu nechce věřit. Ale zároveň dělá velkou radost. Nerad bych předbýhal a dělal předčasné závěry proto hodnocení Evy úmyslně zkrátím a zakončím vysvětlením. Že u Evy bych se musel začít vyjadřovat v  superlativech, ale nechci nic zakřiknout a neudělám to. Mé jediné přání je, Evo vydrž u tohoto sportu a vydrž to snáma. Dnes si předvedla jak má vypadat spolupráce a komunikace trenér a závodník za to ti děkuji.  Poslední hodnocení na závěr jsem si nechal svého svěřence a kamaráda Davida. Smůla v podobě pádu potkala Davida hned při rozbruslení. Sedřel se opravdu hodně a potlučená ruka a břicho mu zabránili dnes v závodě pokračovat. Zkusil ještě závod na 333m ale už se v něm trápil a pro velkou bolest ze závodu odstoupil. Příčinu pádu hledejme paradoxně v obroské chuti a motivaci, kterou  poslední týdny David překypuje. S Davidem jsme nastartovali velký dlouhodobý program, na jehož konci se s Davida věřím stane dobrý závodník. Toto všechno jsou jen střípky a úlomky mozajky, která po sečtení dá za několik let svůj výsledek a zadosti učinění. David má za úkol jen jedno jediné, nevzdávat to ani v těch nejtěžších chvílích. Toho on ale věřím je a  bude schopen.
Uf to jsem se rozepsal víc než je zdrávo.
Každopádně teď už budou rozhodující dvě věci! Sejít se v Benátkách v maximálním počtu a předvést organizovaný a soustředěný výkon. O medajle nám zatím nepůjde(i když....), o to všechno ostatní kolem, o to co dělá závodníka závodníkem nám však půjde dvojnásob!

Pavel Zajpt

 

28.5.2011

Inlajn cup - Napajedla

Českomoravský pohár 2011

výsledky

fotogalerie

diplomy ke stažení

Ve složení Anička, Jana, David, Pavel a Fanda jsme se vydali náš tým reprezentovat na Moravu do Napajedel, kde tento víkend startoval Českomoravský pohár 2011 - Inlajn cup.

I přes velkou nepřízeň předpovědi počasí jsme se nakonec rozhodli odcestovat a myslím že se nám to vyplatilo!

V Napajedlech panoval od začátku až do konce déšť (liják), trať mokrá, 1km dlouhý městský okruh, který se ze začátku zdál že by mohl být nebezpečný. Bílé čáry na silnici z pravidla hodně kloužou a sjezd v úvodu tratě také na jistotě na mokru nepřidá. Jak se však ukázalo, trať byla skvělá a až na ty bílé pruhy držela bez problému a naši závodníci si s mokrem poradili na výbornou. Počínali si neohroženě a déšť a riziko většího pádu si nikdo nepřipustil a tak jsme se dočkali bojovných výkonů s velkým nasazením.

Fanda jako hlavní support a řidič týmu už cestou do Napajedel prohlásil, že kdo neudělá dneska bednu jede domů vlakem! Což se ze začátku bralo jako žert, protože přeci jen Inlinetalent to ještě nejsou tak úplně "bednaři". :o) No... ale ono se to nějak začalo během dne naplňovat.

První na řadu se svým závodem přišla Anička Bílková. V závodě na 2km (2kola) si vedla od prvního metru velmi dobře. Zvládla start na kterém zabojovala a hned od začátku měla tak dobrou výchozí pozici. První balík držela až do cílové rovinky, kde jí soupeřky přeci jen ještě poodjeli, ale i tak zasloužené vynikající 3.místo. Anička dokázala za sebou nechat část silných konkurenčních týmů a naznačila trochu tak, že až dozraje pravý čas, bude tým Inlinetalent schopen držet krok se zkušenějšími týmy. Velký dík a pochvala trenéra za předvedý výkon Aničce po právu patří.

 

dsc00229.jpg

 

Další byl na řadě závod na 4km. Pro Janu Šimurdovou a Davida Štěpánka i jejich zkouška ohněm (deštěm) jak si poradí s mokrou silnicí. Vedli si perfektně. Ani oni si déšť a nějakou přílišnou opatrnost nepřipustili. Hlavně Janě velký obdiv jak si stím poradila. Jana totiš nená ráda sjezdy a hlavně už vůbec né za deště. Ale nepřipustila si možnost rizika a pádu a tak si myslím že definitivně zažehnala své obavy a nyní se sjezd stane její parketou. David dostal pokyn držet se Martina Máčela, ale hned v prním kole se ukázalo že Martin pojal závod jako vynikající sólo jízdu a nikomu nedal šanci se ho zachytit. David tak musel vzít za vděk další balík, kde si vedl dobře a bojoval. Bylo vidět že moc chce zajet a tak se cení jeho útok dvě kola před koncem kdy za to vzal a pokusil se soupeřům nastoupit. Tento nástup mu sice nevyšel a vzal mu síly a naopak ho jeho balík ke konci ještě setřásl. Ale to že to zkusil, že nezůstal se trápit pasivně někde vzadu, že sebral odvahu a zkusil odjet to je právě to co Davida může posunout.

Jana dojela pro krásné druhé místo, stejně tak David skončil na druhém místě ve své kategorii. I jim patří pochvala a dík.

 

dsc00235.jpg

 

Anička, Jana a David nastoupili ještě v rámci tréninku na trať 10km, kde se drželi pokynů a v tréninkovém tempu se zaměřením na střídání v balíku si odjeli krásnou tréninkovou jednotku.

Všichni skončili na bedně a jéje, vše se nakonec otočilo směrem k trenérovi. Že by to byl nakonec on kdo pojede domů vlakem? No na klidu mi to nepřidalo. Blížil se hlavní závod na 21km. Věděl jsem že v kategorii M30 bych mohl mít jistou šanci. Za fandění celého týmu a povzbuzování po projetí každého z 21 kol se mi nakonec dařilo držet svých soupeřů a ve špurtu jsem mohl dokonce dosáhnout na druhé místo v kategorii. Takto z toho bylo 3. místo v kat. a hlavně dobrý pocit a radost z toho, že ani já nepojedu domů vlakem :o) ale pěkně autem s Fandou.

 

dsc00238.jpg

 

Naše mini výprava se povedla. Konkurence se nepředstavila sice v nejsilnějším složení, ale přesto své kvality měla!

Tým Inlinetalent čeká generálka v podobě Běchovické Korunky a pak už start na MČR v Benátkách n/Jizerou kde věřím všichni naplno prodají to na co v současné chvíli mají.

Pavel Zajpt

 

 

 

 

15.5.2011

LIFEINLINE TOUR - PRAHA

Výsledky

fotogalerie

První test našeho týmu na klasickém silničním závodě hodnotí trenéři pozitivně. Téměř všichni se naplno snažili a nabrali nové zkušenosti s novým druhem závodů.

Anička Bílková skončila 1 vteřinku od stupně vítězů. Naši kluci si počínali také pěkně, přesto odstup od stupní vítězů byl 1.minuta!

Zatím se dá řici, že naše dívky D jsou na tom výkonostně o něco lépe než chlapci D mezi svými vrstevníky.

Miky Brzoň měl velmi dobrý závod v kat E, kdyby se závodilo mezi ročníkem 2003 tak by nenašel konkurenci. Takto z toho bylo moc pěkné 5.místo.

Je však nutno podotknout, že se najdou tací, kteří na závodech nejsou schopni odevzdat své maximum a je to velká škoda! Zaostávají za svým maximem kterého jsou schopni na tréninku.

Hlavně Nikola Skřivánková a Eliška Krátká nemohou jet na závodech 3km za 9minut, když v tréninku jsou schopni zajet za cca 7 minut!!! (Vycházím ze zajetého tréninkového času na 2km - 4.30)

Velkou radost nám dělá naše nejnovější posila Honza Havlena! Ve velmi silné konkurenci na 10km dokázal až do konce chytat nástupy 1.balíku a dojel 2 vteřiny za vítězem!

Tolik krátké hodnocení prvního silničního závodu.

Na tréninku se nám začíná opravdu dařit a jezdíme moc pěkné časy, tak už pojďme to taky rozbalit a ukázat na závodech!

Pavel Zajpt

 

 

 

7.5.2011

MF DNES In-line Party – vložený závod kategorie speed na 3250
m v rámci promoakce a predstavení sportu inline rychlobruslení

výsledky zde - http://www.frankmicek.com/download/calendar/vysledky_pim.pdf

článek o akci - http://www.isc.estranky.cz/clanky/sezona/2011/pim-in-line-party--7.5.2011--praha-.html

fotogalerie z akce - http://inlinetalent.rajce.idnes.cz/Inline_party_Marathon_Expo_INLINETALENT_Praha_zavod_7.5.2011/

 

4.5.2011

Běchovická Korunka

výsledky  (osobní rekordy jak pro IT, tak všechny účastníky závodu - toto kolo bylo dost rychlé)

Dnešní závody na Korunce a můj komentář k nim. Hodně členů přišlo na místo pozdě! Z toho pramenila pak celozávodní hektika a chaos. Připadalo mi to chvílema, že jsme na svých prvních závodech a nikdo neví kde co a jak... Je také třeba jasně začít vymezovat meze co má na starost trenér a co rodiče a kamarádi. Proto dnes nejsem spokojen s tím, jak se náš oddíl na závodech Běchovická Korunka prezentoval.

Přesto pár jmen se sluší uveřejnit. Pěkné výkony podala Eva Praibišová, která jde nahoru jízdu od jízdy. Jirka Trojan si pomalu začíná s bruslemi rozumět a dělá technické pokroky. Eliška Krátká odjela dobrý závod zhledem k tomu že jela s teplotou. První start si konečně odjely holky Noskovic, bylo však vidět, že je to pro ně věc nová a tak alespoň nabraly kus zkušeností dopředu a představily své roztomiloučké kombinézky. Obě naše Báry předvedly své maximum a podaly potěšitelné výkony.

Na ostatní padla trochu únava po soustředění, což je naprosto logické a je to i dobře. Alespoň je vidět, že jsme se neflákali.

Ještě bych rád zmínil jméno Davida Štěpánka, kterému se na závodech zatím nedaří. Za tu všechnu smůlu a nezmar však věřím, že jednou příjde velké vítězství! David je takový náš kapitán a motor týmu. Bez něho by nemohl oddíl Inlinetalent prakticky pokračovat!

Všichni hlavu vzhůru, naše chvíle teprve nastanou!

S pozdravem Pavel Zajpt

23.4.2011

SPRINT CUP - Benátky n/Jizerou

výsledky

Video

Další závody, historicky 3tí pro náš oddíl za námi. Jednalo se zatím o největší kterých jsme se účastnili. Ve vzduchu byla jedna medajle, ale měli jsme opět velkou smůlu a díky pádu jsme o ni přišli. Ostatní výkony celkově kvalitní, celý tým šel zase o krůček nahoru a to mě těší nejvíce. Vyzdvihnout se sluší tahouny dnešních závodů Mikyho a Domču Brzoňovi a Aničku Bílkovou, kterým závody vyšli na jedničku!!!

Také stojí za zmíňku, že kluci Brzoňové dokázali porazit polské závodníky! Což považuji za super výsledek.

Co mě však mrzí je malá účast. 9 našich závodníků je málo! Jasně bylo řečeno a psáno že do Benátek jezdíme v plné síle!!! Pro rok 2011 jsou závody v Benátkách n/Jizerou pro oddíl Inlinetalent Praha PRIORITOU!!!

Děkuji za výkony, které udělali radost a posunuli nás zase o kus dál. Brzy nás čeká 1.zahraniční mini soustředění v Německu, které nás určitě také zlepší.

Poděkování patří také supportu v podobě rodičů, kteří se zapojují do chodu týmu a opravdu hodně pomáhají jak mě tak hlavně závodníkům, díky.

Pavel Zajpt

 

 

 

6.4.2011

Běchovická Korunka

výsledky

Právě se mi do ruky dostaly výsledky (musím pochválit pořadatele, takto rychle jsem je nečekal). Porovnávám tabulky, časy, výkony a snažím se to vyhodnotit.

Celkově u všech došlo k rychlostnímu zlepšení. Pravda někteří nebyli v optimální formě, výpadky v tréninku ať už krátkodobé jsou znát!

Účastnili jsme se v počtu 11. závodníků (pěkné číslo)

Že by někdo doslova zazářil tak na to je si myslím ještě hodně brzy, ale pár pěkných výkonů jsme měli.

Velmi dobře si vedla Anička Bílková v juniorkách D, obsadila krásné 5.místo (z 11.) a měla dobré časy.

Kluci v juniorech D se nám také neztratili. Pepa může být spokojen po halových závodech v Letňanech se velmi zlepšil, začal na sobě pracovat a vyplácí se mu to! Jeho 9.místo v závodě na 333m z 16 kluků hromadný start je moc pěkné.

Domča zajel také dobrý výkon a pěkné časy. Jeho čas však teprve přijde. Dominik má na to aby jezdil vepředu, bude záležet na něm kdy se odhodlá a vletí do balíku mezi ty nejlepší a už se jich nepustí. Věřím, že Domča prodá v pravý čas na pravém místě svůj nesporně velký talent.

A i tu bednu jsme měli :o) Jana Šimurdová 2.místo a Eva Praibišová 3.místo.

Ostatní budu hodnotit osobně.

Jsme na začátku, Inlinetalent je nový, mladý tým a vede si nad očekávání dobře.

Děkuji za reprezentaci oddílu a přeji všem hodně úspěchu v pokračující sezoně 2011.

Pavel Zajpt

 

 

 

 

22.3.2011

!!! KALENDÁŘ ZÁVODŮ JE KOMPLETNÍ !!!! Čítá 31 závodů, z toho věnujte POZORNOST hlavně červeně a tučně napsaným závodům. Tam bychom neměli chybět! Ostatní závody pak záleží na domluvě, aktuální formě a chuti závodníka, možnostech spojené dopravy atd... Každopádně se máme na co těšit. V dubnu to vše začne a kolotoč se zastaví na začátku října v Račicích (Tam kde jsme loni slavnostně začali) Všem přeji hodně úspěchů v sezoně 2011, věřím v první medajle, úspěchy a radosti z tohoto nádherného pro mnohé nového sportu.
https://inlinetalentpraha.estranky.cz/clanky/kalendar-zavodu.html

 

 

21.2.2011 - Článek a reportáž o závodech CIIO 2011 + výsledky

 

Czech inline indoor open 2011 – Indoor MČR 2011 (19.2.2011)

(fotografie od i-riders.sk)

(fotogalerie na facebooku CIIO zde)

 

První velké závody jsou za námi !!!

 

A že byly opravdu velké, hned rovnou Indoor mistrovství České republiky :o)

 

Závody se povedly, naši kluci a holky se rozhodně neztratili. Předvedli bojovné výkony, někteří si vybrali i trošku té smůly na pádech. Ale to k tomu patří a není se rozhodně za co stydět, když člověka postihne pád. Naopak svědčí to o bojovnosti, urputnosti a nasazení, dostat ze sebe maximum, být lepší. V tomto směru mají všichni nakročeno správným směrem a podstatu závodění pochopili a zvládají na jedničku. Nyní nás čeká hodně práce na technice jízdy, kterou až vypracujeme, budeme určitě schopni měřit se s těmi nejlepšími. Přeci jen naše dosavadní konkurence na nás má nějaký ten náskok.

 

Hodnocení –

 

Miky Brzoň – 6.místo - kat junE

Nejbojovnější výkony, pěkná předvedená jízda. Není co vytknout naší mladé naději. Jen tak dál, pokračovat s dosavadní chutí. Z Mikyho je cítit obrovská energie, kterou brzy jistě prodá v následujících závodech.

182844_1830870221144_1522026005_1972595_5142536_n.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

Dominik Brzoň – 8.místo - kat junD

Jeden z našich zatím nejlépe jezdících členů. Předváděl pěknou kvalitu jízdy. Krásný telemark pro diváky, kterým nás doslova šokoval a udělal radost. Zapracujeme na tak zvaném tahu na branku a bude jezdit ještě lépe.

180757_1832633905235_1522026005_1975883_7453741_n.jpg

 

 

 

 

 

 

 

Honza Albl – 9.místo - kat junD

Další velký bojovník z našich řad. Ne vždy se mu podařilo propracovat mezi soupeře tam kde chtěl být. Ale ukázal, že v následujících závodech po nabrání potřebných zkušeností bude velký favorit.

 

Pepa Láska – 11.místo - kat junD

V nabyté konkurenci junD měl těžkou pozici, ale poradil si s ní velmi pěkně. Jezdil nad možnosti a pral se jako lev, vydal ze sebe to nejlepší od doby co jezdí za Inlinetalent. Podal soustředění a cílevědomý výkon. Hlavně za tu soustředěnost mu děkuji a chválím a veřím, že v ní bude pokračovat.

 

David Štěpánek – 6.místo - kadet

Měl jednu z největších konkurencí na trati. Stanulo proti němu hned několik mistrů republiky. Srdíčko a chuť mu rozhodně nechybí. Je to bojovník, který si vybral dávku smůly, když upadl v posledním rozhodujícím závodě. Nemá se za co stydět, jeho technické kvality jsou velmi dobré a věřím a vím, že se neztratí a ještě zlepší.

 

Barbora Krátká – 6. místo - kat junF

Další, která si vybrala smůlu v podobě pádů. Pěkně rozjeté závody, velká bojovnost a motivace, která Báře rozhodně nechybí a nikdy chybět nebude. Podala parádní výkon. A jak už jsem psal s její bojovností a chutí vítězit má před sebou velkou sportovní budoucnost.

179869_1832625585027_1522026005_1975844_305488_n.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Eliška Krátká – 15.místo - kat junD

Stejně jako Pepa i ona ze sebe vydávala své dosavadní maximum a jezdila nad svými možnostmi.Byl jsem mile překvapen jak k závodům přistupovala.  Však i jí potkal pád, který jí zhatil možné lepší umístění. To však vůbec nevadí. My všichni víme, že na to měla a mít bude!

 

Anička Bílková – 11.místo - kat junD

Anička měla hned v první jízdě pád, který trochu zhatil plány a útok na vyšší příčky. Dále pak bojovala jako lvice a prala se o lepší místa až do konce. Hlavně závěrečný závod 700m hromadný start (16 dívek) byl v jejím podání velmi dobrý a neohrožený výkon mi udělal velikou radost. Anička  jezdila parádně a tak jak se od ní očekávalo. Udělala mi moc velkou radost a moc se těším na další závod v jejím podání.

185729_1832633665229_1522026005_1975882_7540189_n.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nikola Skřivánková – 13.místo - kat junD

Stejně tak jako Anička mi Nikolka udělala velkou radost hlavně závodem na 700m hromadný start (16 dívek). Neohrožené počínání v závodě, velké nasazení, perfektní výkony. Mám možnost sledovat Nikolu už několik let. A pokrok jaký udělala od loňského roku je více než obrovský. Roste z ní pravá závodnice.

 

Jana Šimurdová  - 4.místo / 2.místo MČR - kadetky

Další kdo měl ve startovním poli velkou konkurenci. Vlivem spojení několika kategorií (kadetky, juniorky, seniorky), závodila opravdu proti těm nejlepším co na závodech byly. Vedla si dobře, i ona předvedla své dosavadní maximum co se týká především techniky jízdy. Po jednom vítězství nad novou mistryní České republiky Natálii Poplovou, sahala chvílemi i dokonce na vítězství ve své kategorii. Zasloužila se tak o historický zápis do dějin našeho oddílu a získala na mistrovství České republiky stříbrnou medaili. Velká gratulace a poděkování. Je však nutné podotknout, že laťka je nyní nastavena vysoko, ale veřím, že Jana dokáže potvrdit tento úspěch na příštím MČR 11-12.6.2011.

183559_1830878861360_1522026005_1972663_3146730_n.jpg

 

 

 

 

 

 

 

Alexandra Zonn –  1.místo - kat fitness 2

Pro ni zvolená kategorie se nakonec ukázala jako velice zajímavá co se týká obtížnosti. Alex závodila proti několika mužům v kategorii Fitnes II (začátečníků) a jako jediná žena to některým pěkně natřela. Na konci startovního pole rozhodně nejezdila. O hlavu větší muže předčila svou dosavadní kvalitní technikou. Obsadila první místo a za předvedený výkon jí právem náleží zlatá medaile. Alex bude na příštích závodech už čekat pravé měření sil se svými vrstevnicemi.

 

 

Nezapomínejme na Silvu, Helenku a Zuzanku Noskových, které se nemohly pro nemoc závodů účastnit a všem moc chyběly. Jirku Trojana, který se po zranění už velmi brzy vrátí do tréninku a těšíme se na něj. Jejich první velký start do světa rychlobruslení teprve nastane.

 

Pavel - 3.místo - kat AK30

Závodu jsem se účastnil i já – kdybych to měl krátce zhodnotit. Tak jednoznačné díky. Díky týme za obrovskou podporu a fandění, které jste mi dávali. Byli jste slyšet a hnali mě dopředu. V závodě na 20kol jste mi doslova vlili novou okysličenou krev do žil a podařilo se mi soupeře ještě dojet, né však předjet. Děkuji

185842_1830869181118_1522026005_1972588_3818931_n.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

Děkuji závodníkům za reprezentaci oddílu Inlinetalent Praha, děkuji rodičům za vyníkající podporu a pomoc při zajištění závodu. Děkuji svému kolegovi Tomášovi za to, že jsme myšlenku dokázali dotáhnout do konce a přivedli nový oddíl na první velké závody.

185931_1830874621254_1522026005_1972630_5166600_n.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

Těším se na budoucnost s vámi.

 

Pavel Zajpt