Jdi na obsah Jdi na menu
 

Vítejte v našem zahradnictví

 

Nacházíte se na stránkách firmy, která působí na trhu již od roku 1991. Naše firma je reprezentována dlouholetými zkušenostmi, profesionalitou a zkušeným týmem v oblasti údržby zeleňe, realizaci a údržbě zahrad, jakož i v oblasti komplexní péče o dřeviny, včetně jejich kácení a ošetřování. V areálu našeho zahradnictví Vám rovněž nabízíme prodej ovocných a okrasných květin a stromů, růží a substrátů za velmi výhodné ceny. Náš profesionální přístup, podpořený profesionální zahradnickou technikou určitě uspokojí Vaše představy. Zde se můžete podívat na naší nabídku služeb a na náš firemní klip.

 

Bc.Zdeněk Mutina
Rudolf Maléř

 

logo-zupaz-nove.png

 

 

 

Podzimní prodej ovocných stromků a keřů byl zahájen v pondělí 18. 10. 2021.

23. 10. 2021

 

V naší nabídce jsou již téměř všechny druhy ovocných dřevin od jabloní, hrušní, třešní nebo višní až po meruňky, broskve a švestky s rynglemi. Z drobného ovoce je na výběr z více odrůd stromkového angreštu (žlutého i červeného), či rybízu. Rovněž keřové rybízy či maliny jsou již v prodeji.

Věřím, že si při návštěvě našeho zahradnictví z naši bohaté nabídky vyberete a tím si doplníte nebo obohatíte své zahrádky. Veškerý nabízený materiál je z ovocné školky Opava, což zajišťuje do budoucna dobrou prosperitu a dobrý růst námi nabízeného materiálu.

Těší se na Vás milá obsluha. Rádi Vás uvidíme.

 
Více zde | Rubrika: Aktuality

Fotoaktvity Ivety Mutinové

11. 3. 2020

Videoreportáž z výstavy Ivety Mutinové v Návštěvnickém centru Nový Jičín.

Fotoreportáž z výstavy v Novém Jičíně je zde.

Fotoreportáž z výstavy v Bohumíně je zde.

 
Více zde | Rubrika: Aktuality