Jdi na obsah Jdi na menu

15.-17.1.2010 Loučná

Šli jsme bobovat na louku váleli jsme sudy a jezdili na bobech jako na snowboardu.  Poté jsme šli dál na vyšší louku a byla ještě větší sranda J .

pict2076.jpg1.DEN

  Odjezd byl 16:37 na nádraží v Přerově, a následovali asi 2 přestupy a nějaké to zpoždění. Na místo určení jsme dojeli cca ve 20:00 a byli jsme seznámeni s řádem chaty. Poté jsme se zabydleli a udělali si večeři. Hráli jsme hry a poté jsme objevili pinpongový stůl s pálkami a míčkem. A pak jsme šli spát.

 2.DEN

  Noc byla chladná ale některým bylo teplo J. Ráno jsme vstali asi v 8:30 a posnídali jsme. Šli jsme bobovat na louku váleli jsme sudy a jezdili na bobech jako na snowboardu.  Poté jsme šli dál na vyšší louku a byla ještě větší sranda J . Šli jsme na oběd odpočinuli jsme si a šli na další Bobovačku tentokrát jsme šli na jinačí kopec a ten byl hodně strmý, ale obešlo se to bez zranění. Pod kopcem jsme se ještě vyblbnuli a šli do chaty. Doktor zatím udržoval teplo krbu, tak jsme přišli do chaty a bylo tam teplo. Povečeřeli jsme a hráli jsme si. Večer jsme byli si zahrát hry se svíčkami, zkusili jsme zahrát jednu hru, ale ta nešla, protože moc foukal větr, tak se vymyslel nový plán, museli jsme ve dvojcích postavit golema a udělat mu svítící oči. Poté jsme hráli, kdo se dostane nejdál a nesměla mu zhasnout svíčka. Vrátili jsme se do chaty zazpívali jsme si, zahráli si ping-pong a stolní hry a šli spát.

 3.DEN

  Posnídali jsme a sbalili jsme se a šli do Velkých Losin, tam jsme se chtěli podívat na lázeňský park, ale nebyli tam vidět cestičky a lázeňská budova byla v rekonstrukci, tak jsme odešli se naobědvat do restaurace naproti papírně. Dostali jsme jako pozornost podniku dobrý koláč,pak jsme odešli na vlakovou zastávku, která byla od restaurace za rohem.

Nastoupili jsme na vlak a dojeli do Šumperku a čekali 1 hodinu na vlak přímo do Přerova. A pak jsme se rozešli a šli domů.

Fotogalerii naleznete vzde:

http://zalesacka10.rajce.idnes.cz/loucna_nad_desnou_6.11.2010/

 

Kontakt

Zálesácká 10 Přerov z.s.

Bezručova 12
Přerov
750 02

+420 604 508 081

honzas.z10@seznam.cz

Statistiky

Online: 1
Celkem: 181065
Měsíc: 2340
Den: 45