Jdi na obsah Jdi na menu
 

 

Schůze výboru 16.12.2014

9. 2. 2015

Tělovýchovná jednota

Sokol Horní Počernice

 

                                               Z   Á   P    I    S

ze schůze výboru TJ konané dne 16. prosince 2014                                                           

Přítomni: I. Liška, J. Pittner, J. Podroužek, F. Kabát, P. Bareš, A. Beran, J. Měšťan, P. Burda,                               Vl. Ptáček, J. Trávníček, J. Lišková

Omluveni: M. Švancara, V. Korbelová                                                                                                                                                                 

1. Kontrola zápisu ze schůze dne 18. 11. 2014 – bez připomínek

 

2. Finanční situace: na účtě máme cca 150 tis. Kč, čeká nás ještě platba kolem 100 tis., ke konci roku bude mít TJ jistý závazek vůči odd. SG (bude vyčísleno při roční uzávěrce). Začátek nového roku bude složitý, než dojdou první dotace (odhad v dubnu), bude zle.

 

3. Informace z jednání v radě MČ Praha 20 dne 16. 12. 2014 – podal předseda I. Liška, který byl jednání přítomen (Vl. Ptáček a J. Měštan se omluvili). K 10 bodům, které TJ předložila vedení městské části písemně v dopise ze dne 24. listopadu t.r., rada přijala toto usnesení:ad 1 a 2 bere na vědomí, ad 3 – R konstatuje, že pověřený člen TJ ing. Podroužek „nemá mandát“jednat s odborem ÚMČ o výnosech a užití zdrojů z hazardu. Ad 4, a,b,c – neschvaluje příspěvky pro TJ (kanal. přípojka – 50 tis., 30 tis. Kč na reko kotelny a 50 tis. na výstavbu beachvolejbalového kurtu, ad 5 – schvaluje příspěvek TJ pro oddíl basketbalu na působení v II. NBL, ad 6 vyjadřuje podporu žádosti o grant HMP na 2. etapu rekonstrukce kotelny TJ, ad 7 žádá o zdůvodnění proč nebyla TJ poskytnuta dotace z SFŽP na zateplení, ad 8 a 9 bere na vědomí info o přípravě nových stanov TJ a odhadu nemovitého majetku TJ a ad 10 opakovaně zve zástupce TJ k projednání záležitosti bezesmluvního užívání objektu Ratibořická 2325. Vzhledem k tomu, že tomuto jednání byl přítomen za TJ pouze předseda, požádal starostku o jednání nové v pozdější hodinu. Vyhověno – nové jednání bude 7. ledna 2015 od 16 hod. na ÚMČ. I. Liška požádal členy výboru o co nejširší účast členů výboru na tomto jednání. Před jednáním se výbor sejde ještě v úterý 6. ledna. K tomu předseda zpracuje písemný podklad dle požadavků a připomínek členů výboru.

 

4. Výstava betlémů v klubovně sokolovny – na základě žádosti střed. CČSH Divizna (zast. A.Štrobová) o užití klubovny pro výstavu betlémů výbor souhlasí s tím, že výstava bude zlikvidována do soboty 13 hod. Dále byl vznesen požadavek na uspořádání maškarního karnevalu v tělocvičně v sobotu dne 21. února od 16 hod. Výbor souhlasí, pořadatelé zajistí důslednou kontrolu přezutí všech účastníků.

 

5. Novoroční běh 2015 – 34. ročník. I. Liška požádal členy výboru o pomoc při organizaci a průběhu závodu. Start na Nový rok v 10,30 hod.

 

6. Různé – P. Burda požádal o možnost využít tělocvičnu o Vánočních prázdninách ve dnech 23. 26. a 29. prosince a dále využití uvolněných hodin pro basket – děvčata (čtvrtek od 17,15 hod) – trvale. Souhlas výboru.

 

Příští schůze výboru dne 6. ledna 2015 v 19 hod.

 

Zapsala: J. Lišková