Jdi na obsah Jdi na menu
 


Akatsuki členovia

25. 2. 2011

Pein - Akatsuki Leader
Vesnice: Deštná
V týmu s:Konan
Techniky co ovládá: Shouten, vyvolává velkou sochu kam se zapečetí Bijuu.
Pein je šéf Akatsuki. Řídí ostatní členy. Ne však tak uplně: Řídí ho seshora ještě jedna tajemná postava POZOR Spoiler: (tou postavou je....Tobi).
Peinovy schopnosti nejsou úplně známé, ale víme, že nikdy s nikým neprohrál v boji.


Konan - Peinova frajerka
Vesnice:Deštná
V týmu s:Pein
Techniky co ovládá:??
Konan je jediná žena v Akatsuki. Neví se o ní skoro nic. Víme jen, že má modré vlasy.

Sasori
Vesnice: Písečná
V týmu s: Deidarou
Techniky co ovládá: Mistr loutek
Sasori je již 20 let uprchlý ninja ze Skryté písečné. Říká se mu také "Sasori Červeného písku". Vytvořil spoustu loutek a některé z nich dnes používá Kankurou. Je znám svým loutkařským uměním. Jeho telo se skrývá ve velké loutce Hiruko, pod kterou se skrývá pravý Sasori se stále mladou tváří. Také velmi rád vytváří živé loutky - loutky z lidí, které zabil. Je to například 3. Kazekage a skoro 300 dalších. Také se se svým parťákem Deidarou přel o to, jestli je skutečné umění trvající nebo pěodle Deidary chvilkové. POZOR Spoiler: Sasoriho nakoniec zabila Sakura z jeho babičkou Chijo

Deidara
Vesnice: Kamenná
V týmu se: Sasorim, potom s Tobim
Techniky co ovládá: Má na ruce pusu, umění z hlíny
Deidara dokáže tvořit a pak oživovat věci z hlíny. Ve skutečnosti má v srdci umění a zastává názor, že umění je jen chvilkové. Taky rád nechává věci vybuchovat. Chytil Gaaru a získal pro Akatsuki Shukaku. POZOR Spoiler: Deidaru nakonec zabil Sasuke


Uchiha Itachi
Vesnice: Listová
V týmu s: Kisamem
Techniky co ovládá: Mongekyou Sharingan, Sharingan, Tsukuyomi, Amaterasu, Bunshin Bakuha, Goukakyuu no Jutsu, Magen Kyouten Chiten, Utakata
Itachi je silný ninja z Listové. Měl velký potencionál a už jako mladý byl velmi dobrý. Zabil svého nejlepšího přítele a získal tak Mongekyou Sharingan. Potom vyvraždil celý jeho klan a jediný, koho nechal naživu byl jeho mladší bratr Sasuke, který se mu chce pomstít. Jak by se mohlo zdát, Itachi ve skutečnosti nezabíjí "na počkání". Bojuje většinou jen v sebeobraně nebo když potřebuje něco získat. Není znám přesný důvod, proč vyzabíjel svůj klan.

Hoshigaki Kisame
Vesnice: Mlžná
V týmu s: Itachim
Techniky co ovládá: ?
Kisame je ninja ze Skryté mlžné, než zavraždil jednoho z feudálů Mlžné vesnice, potom z vesnice utekl. Kdysi byl jedním ze sedmi šermířů z Mlžné, takže má velký meč.


Kakuzu
Vesnice: Vodopádová
V týmu s: Hidanem
Techniky co ovládá: ?
Kakuzu je velmi soustředěn na peníze. Je nájemný vrah, aby si vyhovoval. Jeho nájemné vraždění vždy zpomalují mise jeho a jeho parťáka Hidana. Kakuzu je velmi starý, protože jednou bojoval s Prvním Hokagem. Ze svých oponentů vytahuje srdce. Kakuzovo tělo drží u sebe tajemné černé úponky, kterými sešil různé části jeho těla. Kakuzu s Hidanem získali Dvouocasého démona, kterého v sobě měla zapečetěného Nii Yugito, velmi silná kunoichi ze Skryté mlžné. POZOR Spoiler: Jeho konec završili kakashi a Naruto , kdyš ho zavraždili.

Hidan
Vesnice: ?
V týmu s: kakuzem
Techniky co ovládá: ?
Hidan praktikuje velmi krvavou rituální verzi Buddhistických zákonů. Rozkazuje mu to zabít oponenta a potom udělat dlouhý a zvrácený rituál.


Zetsu
Vesnice: Travnatá
V týmu s: sám
Techniky co ovládá: ?
Zetsu je špeh z Akatsuki. Jí mrtvá těla lidí, kteří byli zabiti. Má dvě ega - jedno je jeho pravá strana, druhé jeho levá strana. Objevil Tobiho a pomohl mu dostat se do Akatsuki.

Tobi
Vesnice: ?
V týmu s: Deidarou
Techniky co ovládá: viz. Spoiler
Tobi je tajné individum. Tobi pomáhal kdysi Zetsu, potom se stal členem Akatsuki. Je nemotorný, ale velmi slušný. POZOR Spoiler: Tobi se po Sasoriho smrti stal členem Akatsuki a byl parťákem Deidary. Jeho schopnosti se zdaly být malé. Po smrti Deidary se ale ukázalo, že Tobi ve skutečnosti nečlena Akatsuki hrál a ve skutečnosti je to ta tajemná postava, která nařizuje Peinovi (Akatsuki Leaderovi). Taky jsme zjistili, že má Sharingan (alespoň v pravém oku, které je vidět) a sám o sobě řekl, že má schopnosti Uchihy Madary.

 

Náhledy fotografií ze složky Akatsuki členovia

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář