Jdi na obsah Jdi na menu
 


Soukromé ubytování se nachází v obci Mladkov, místní část Petrovičky, na úpatí Orlických hor. Vlastní objekt s čp. 6 je nově vybudované ubytovací zařízení, splňující všechny požadavky pro relaxaci po aktivním odpočinku i pro pouhé lenošení.

Malebná orlická a podorlická krajina patří k nejkrásnějším obrazům české přírody. V údolí Tiché Orlice nalezneme právě obec Mladkov-Petrovičky. Svojí polohou přímo vybízí ke všem druhům aktivního odpočinku. Umístěním v kouzelné krajině je předurčena jako výchozí místo pro oddychovou i náročnou pěší turistiku po dobře značených trasách. Atraktivnost celé oblasti podtrhuje spolu s nádhernými přírodními scenériemi i dobře zachovaná lidová architektura v podhůří.

Pro vyznavače vodních sportů jsou přitažlivé toky Tiché a Divoké Orlice, která napájí údolní nádrž Pastviny. Cykloturistům poskytuje oblast Orlických hor svou členitostí, bohatstvím kulturních památek a řadou přírodních a technických pozoruhodností zajímavé cíle při putování krajinou. Milovníci zimních sportů zde naleznou terény s dostatkem vleků, pro sjezdové lyžování, hřebeny Orlických hor jsou ideálním místem pro běžky. K poznávání Orlických hor motorovými vozidly je zřízena hustá síť parkovišť, která mohou být využívána jako východiska okružních tras.

http://www.nasehory.cz/admin/files/vylety/1070/full_foto2_ico_nasehory.jpg

 
 

 


Poslední fotografie



Archiv

Kalendář
<< březen / 2024 >>


Statistiky

Online: 1
Celkem: 95471
Měsíc: 1238
Den: 137