Jdi na obsah Jdi na menu
 

Bříza vyšla po čtyřech zápasech bodově naprázdno

19. 9. 2012

 Bříza v pátečním zápase, který se přesunul ze soboty, přivítala na svém hřišti SK ZČE. Domácí do utkání nevstoupili dobře a již ve 3. minutě se prosadil hostující Vít, který se opřel do balónu a střelou z 25 metrů vyslal nechytatelnou ránu na domácího Mizeru. Hosté ještě několika střelami ohrozili branku, ale Mizera střely vychytal. Ve 20. minutě se hosté ujali vedení 0:2 po zahrání rohu, na který si vyskočil Světlík a nemýlil se. Domácí se snažili ohrozit branku hostí, ale gólman Řezáč byl bezchybný či mu pomohli obránci a střelu zablokovali. Po přestávce začali aktivněji domácí. Střely P. Chocholatého a M. Pauknera ale vytěsnil Řezáč na roh. V 50. minutě se dostal do slibné šance Zavadil, ale střela šla přímo na brankáře. V 53. minutě se ale radovali hosté potřetí. Kvůli chybě v obraně šel Škarda sám na Mizeru, vyšachoval ho ze hry a dal gól do prázdné branky. O šest minut později zvýšili hosté díky dorážce Škardy na 0:4 a o osudu zápasu bylo rozhodnuto. V 71. minutě došlo na střídání domácích gólmanů. Místo Mizery se postavil do branky Korejčík a do konce utkání už za svá záda žádný míč nepustil. Do konce zápasu už si žádný z týmu ani větší gólovou šanci nepřipsal. Další kolo zajíždí Bříza na půdu Přeštic, které prohrály v Sušici na penalty 4:3.

 

Poločas 0:2. Nejlepší hráč: Pavel Chocholatý. Rozhodčí: Kopejtko. ŽK: 1:1. Počet diváků: 175

 

Horní Bříza: Mizera (71. Korejčík) - Sedlecký, Křížek (83. L. Pech), M. Paukner, Hackr, Vrla (74. Landa), Frána, Janka, P. Chocholatý, Mornštajn, M. Zavadil (87. V. Zavadil). Trenér: Michálek.

 

SK ZČE: Řezáč - Chocholatý, Macht, Světlík, Levý (66. T. Kraus) Kraus, Vít (74. Feiferlík), Bednář, Kočí, Škarda (79. Šulc), Peterka (59. Šebek)

 

Článek napsala Lucka Sedláčková. Děkujeme.

 

sam_1837.jpgsam_1838.jpg

 

 

 

 

 

 

sam_1840.jpgsam_1842.jpg

 

 

 

 

 

sam_1843.jpg

 

 

Komentáře

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář